facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Wine Companions

Info

The Wine Companions is een groothandel in kwaliteitswijnen. Deze worden geïmporteeerd uit o.a. Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de VS.

Geschiedenis

The Wine Companions is een groothandel in kwaliteitswijnen, voor horeca en particulieren. Wij leveren rode, witte en roséwijnen uit landen als Frankrijk, Duitsland, Italië en Oostenrijk.

Maar wij hebben ook een uitgebreid aanbod van Argentijnse wijnen, Australische wijnen, Portugese wijnen, Spaanse wijnen en een specialiteit in Amerikaanse wijnen.

Wij zijn de exclusieve importeur van o.a. Esser, Fattoi, Parducci, Joseph Phelps en King Estate.

Bezoek onze webshop op www.winecompanions.nl

In de regio Venlo (postcodes 5900-5951) bezorgen wij gratis aan huis, ongeacht het bestelbedrag.



"The Wine Companions is een groothandel in kwaliteitswijnen. Deze worden merendeels zelf geïmporteerd. Wij zijn gespecialiseerd in mousserende, witte, rosé en rode wijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten."
Adres: Veegtesstraat 35, 5916 PG Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-7600900
Stad: Venlo
Route: Veegtesstraat 35
Postcode: 5916 PG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sligro Sligro 512 meter Ongeïnteresseerde en ongemotiveerde medewerkers. Vriendelijk groeten kon er niet vana...
Recensies
De rijstijl van de chauffeur van gister middag op de A73 met een busje van deze zaak was ontzettend aso. Bumperkleven bij iedereen. Seinen met de lichten en vervolgens met 1 km verschil iedereen hinderen bij inhalen... Hopelijk is de wijn wel goed, maar daar kan ik niks over zeggen. Het is geen goede reclame om iemand in een busje met groot het bedrijfslogo/naam te laten rijden met dergelijk rijgedrag.
Prachtig bedrijf, gedreven door passie en plezier. Kennis van zowel wijnen als bijpassende spijsen. Ontzettend blij met onze samenwerking!
Zeer goede service en mooie wijnen.
Vertaald door Google Harem Sultan Origineel حريم السلطان
Vertaald door Google Wijn Origineel Wine
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid