facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Wash - Carwash Zeggershoek

The Wash - Carwash Zeggershoek

Info

Carwash

Adres: Zilverstraat 10, 7554 NH Hengeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-2566030
Stad: Hengeloo
Route: Zilverstraat 10
Postcode: 7554 NH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Korting The Wash Hengelo, Beste wasstraat Hengelo, The Wash executive pakket, The Wash Enschede, Bas Autowas Hengelo, Carwash Enschede, The Wash Enschede korting, Carwash Hengelo openingstijden
Recensies
Prima Functionele wasstraat met gratis stofzuigen... Qua beleving en beetje een vage wasstraat qua omgeving. Afgelegen, aan de rand van een industrieterrein .. beetje smoezelig... Verstopte overvolle asbak naast het personeelshokje, alles net wat aangetast door de tand des tijds. Dan is de andere locatie van "the Wash", in Enschede toch beter gelukt.
De auto met programma voor 14.50€ laten wassen, maar hij kwam nog vies uit de wasstraat. Volgens de medewerker moest ik niet verwachten dat de auto er schoon uit zou komen, want het is maar even een snelle wasbeurt en dan moet ik maar elke week komen ipv, 1 in de maand. Hij gaf aan dat het geen poetsbedrijf is en dat ik blijkbaar niet weet wat een autowasstraat is.Eigenlijk is 1 ster nog te veel.Service: Uitgebreide reiniging
Vriendelijk personeel en gratis stofzuigen . Gisteren de auto willen wassen, zijn ze midden op de dag " gesloten" om de wasstraat schoon te maken. Weer weggegaan. Jammer.
Meestal geen lange wachttijden. De wasstraat is vriendelijk voor je auto. Keuze uit een reeks programma's van 6 tot 17 euro. Auto wordt goed gewassen en voorgewassen indien nodig. Personeel is erg vriendelijk. De straat is best lang en de auto wordt mooi schoon zeker met de pakketten 1 en 2 door de waxpolish en droog. Direct links uit de straat kun je gratis stofzuigen en je matten kloppen en ook eventueel navragen. Eigen doek mee of doekjes kopen uit een automaat. Betalen kan met pin en contant.
Ik kom bij meerdere the wash straten maar deze maakt niet altijd mooi schoon. Soms velgen wel schoon en soms niet. Altijd zelfde programma dus daar kan het niet aan liggen. Na het Drogen is de auto ook niet echt droog en de stofzuigers zuigen lang niet zo goed als de andere wash straat in Hengelo of zijn kapot. Dit moet beter kunnen...
Super schoon, gratis stofzuigen. Plus, een lucht pistool voor de ventilatie e.d.
Fijne wasstraat, maakt goed schoon en prima stofzuigers, lollies voor de kids zijn mooie bonus
Op zich prima wasstraat al werd de uitloop van de deur rubbers niet verwijderd en viel de stofzuiger 2x uit. Ook vreemd dat ik niet per creditcard kon betalen wat bij de andere vestiging van hun in Hengelo wel kan.
Helaas sinds de verbouwing de auto niet meer schoon velgen nog erg smerig met duurste pakket. Ook geen handmatige voorwas meer. Jammer was altijd mij favoriete wasstraat.
Sinds de nieuwe installatie zijn er megahogedruk waterstralen die de auto van binnen zeiknat maken. Bij onze vrij nieuwe Fiat kwam er een forse straal water onder het dashboard vandaan..... De waterstraal perst zichzelf ook langs de rubbers van de deuren. De auto was aan de buitenzijde wel goed schoon... Wij gaan hier voorlopig niet meer naar toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid