facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Wallstreet Tea-Rose

The Wallstreet Tea-Rose

Info

Just British

Geschiedenis

Wij zijn er om voor onze gasten naast het versterken van de inwendige mens tegelijkertijd een rustpunt in de dag te laten zijn. Zo’n gemoedelijke, rustige en persoonlijke sfeer, waarin mens en product tot hun recht kunnen komen, staat bij ons hoog in het vaandel. Voeg nu de specifieke creativiteit van de keuken daar aan toe en u denkt haast vanzelfsprekend aan Groot-Brittannië en de traditionele Tea- en Lunchrooms aldaar.

Producten

High Tea or Coffee with scones, cakes or waffles ...
Sandwiches, Pies, Crumpets and Salads for Lunch ... or Taste our BRITISH Specialties



"High Tea en lunch is de specialiteit van de Tearose, 100 soorten thee. Verse scones, gebakjes met koffie, uitgebreide lunchkaart. Een borrel met Engels biertje en lekkere borrelplank.Direct achter de vrouwengevangenis in de Walstraat, Deventer. Hartje centrum Tearose, just British!"
Adres: Walstraat 20 , Deventer 7411 GM, NL
Telefoonnummer: 0570 672 525
ln.esoraet@ofni
Stad: Deventer
Route: Walstraat 20
Postcode: 7411 GM


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-18:00
Woensdag: 10:30-18:00
Donderdag: 10:30-18:00
Vrijdag: 10:30-18:00
Zaterdag: 10:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: tea rose deventer te koop, tea rose deventer nieuwe eigenaar, wat kost een high-tea bij tea-rose in deventer, high tea deventer hans en grietje, tea rose deventer menukaart, tea rose kleur, high tea deventer, walstraat 20 deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dolce Espressobar Dolce Espressobar 172 meter
Max10 Max10 177 meter Mooi restaurant op een mooie locatie. Het eten was lekker maar niet heel bijzonder. H...
St Tropez St Tropez 178 meter Leuke locatie, op het terras gezeten maar ook binnen is het erg gezellig ingericht. O...
Coffee Together Coffee Together 251 meter Superleuk koffie- en lunchcafé. Relaxte sfeer. Ongedwongen. Verschillende soorten st...
Bij Peet Bij Peet 290 meter Wij waren hier voor het eerst Wat een fantastische zaak is dit met zoveel lekkers wat...
Subway Subway 307 meter
De Vlinder De Vlinder 523 meter Geweldig bedrijf ;-
Bakker Bart Bakker Bart 111 km
Recensies
Heerlijke high tea opgehaald, vorige dag besteld. Houden rekening met wat je wel/niet lust hier voor 1 persoon geen vis bijvoorbeeld. Vriendelijke geholpen, zelfs overlegd wat we konden doen ivm geen oven in ons vakantiehuisje. Hebben ze rekening mee gehouden. Ook super lekkere thee zat erbij 3 soorten. En de hartige pie was ook erg smakelijk. Wel ontzettend vol hierna, zeker voor herhaling vatbaar, zelfs wanneer de restaurants dicht zitten en je alleen kan afhalen. Top!
Ik heb hier een high tea gegeten, die was heerlijk! Ik moet glutenvrij eten maar dat was geen probleem wel van te voren gereserveerd. De high tea was heerlijk, alles zelfgemaakt en de glutenvrije was bijna hetzelfde als de glutenbevattende. Ook vriendelijk personeel en leuke, Britse, sfeer. Speciale dieetwensen: Glutenvrij goed geregeld.
Fantastische plek om lekker iets te drinken en te eten. Heel veel gevarieerde thee welke ook te koop is / zijn voor thuis. Al met al zeker de moeite waard voor een bezoek .....
Mooie zaak met uitgebreide theekaart. Heerlijk vertoeven op heel mooi terras. Zeker een stop waard.
Pareltje in Deventer!!! Gevestigd naast het Dickens museum. Heerlijk geluncht buiten onder de druivenranken. Zeer vriendelijke en gastvrije bediening. Leuke kaart met typisch Engelse gerechten pies, carrotcake, English breakfast. Binnen een klein winkeltje maar ook nog een verrassend grote ruimte om binnen te zitten met Engelse inrichting. Achter nog een tweede buiten terras. Zeker voor herhaling vatbaar.
Een high tea voor 4 pers. € 118. 8 hapjes pp. Incl. Potje thee pp De thee kwam vlot , de etageres lieten op zich wachten. De kwaliteit is goed, maar erg weinig voor deze prijs. Met één uur was het op en de thee al lang koud.We hadden advies gekregen bij het reserveren om er 3 uur voor uit te trekken...... Het personeel was vriendelijk bij binnenkomst en met het uit serveren, maar verder geen contact geweest totdat er afgerekend werd. Het was erg rustig voor de vrijdagmiddag, en je zit erg krap aan de tafeltjes en dicht op elkaar. Jammer maar wij gaan hier niet weer naar toe.
Leuke plek in de stad, maar bediening is erg traag, en onprofessioneel nieuw, traag, kent de kaart niet, kan hierdoor geen vragen beantwoorden, spreekt niet met 2 woorden/u, vergeet je. Onze groep had 3x bij de email reservering, bij binnenkomst en aan tafel aangegeven dat er iemand een notenallergie heeft, voor diegene werd er speciaal 1 ding van de high tea apart gemaakt en net hierop zaten noten. Het werd afgedaan met een slap excuus en een kopje koffie. Gelukkig hoefde er geen ambulance te komen.
Heerlijke crumpets en scones. Prijzen zijn netjes. Ambiance is Engels. Aankleding en onderhoud van het restaurant zou van mij netter/ schoner mogen. De bediening zeer vriendelijk. Al met al een positieve ervaring Voor het eten en bediening zeker 5 sterren maar door de rommelige/smoezelige wandbekleding een ster minder.
Het eten hier is heel lekker maar de service laat helaas wat te wensen over. 3 lieve meiden die allen vooral achter de bar hingen en niet kwamen vragen of je nog wat te drinken wilde. En na het doorgeven van zwangerschap kreeg ik ondanks herhaaldelijke vraag of er echt geen rauw ei in het eten zat, toch een gerecht met rauw ei geserveerd. Toen ik dat terug stuurde met de vraag of het ei meer doorbakken kon worden, kreeg ik zonder overleg een heel ander gerecht als alternatief waar vis in zat die je als zwangere ook niet mocht eten. Ik raadde daarom een app aan waar ze eea konden opzoeken. Hierop werd gezegd dat de keuken heel goed weet wat je mag eten als je zwanger bent, maar dat het niet goed was doorgegeven. Maar waarom dacht de keuken dan dat ik gerecht nummer 1 terug stuurde? Heel vreemd allemaal.
Wij hebben hier geluncht en alles was zeer lekker. Heerlijke Engelse gerechten op de kaart. Mooie locatie en met lekker weer kun je buiten zitten onder de druivenranken of op de binnenplaats. Zeer vriendelijke mensen in de bedieningEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid