facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Travel Club Stiens

The Travel Club Stiens

Info

Heeft u al een bestemming in gedachten of heeft u nog helemaal geen idee waar u naartoe wilt? kom gerust langs, de koffie altijd klaar!

Geschiedenis

The Travel Club Stiens
Wij: Jantina, Anita en Jósjalien, vormen samen het gezicht van ‘The Travel Club Stiens’. In de 16 jaar dat we als reisbureau actief zijn, hebben we al veel klanten met een lach zien ‘vertrekken’. Dagelijks zijn we op zoek naar ‘nieuwe’ bijzondere reisbestemmingen, authentieke hotels, speciale excursies en unieke arrangementen, zodat we voor iedere wens een passende reis kunnen bieden. Van losse tickets, camping- advies en bootreizen tot stedentripjes en wereldreizen. Kortom: ‘voor elke doelgroep en iedere eis een passende reis’!

Persoonlijk advies
Heeft u al een bestemming in gedachten of heeft u nog helemaal geen idee waar u naartoe wilt, kom gerust eens langs bij het reisbureau op de Smelbrêge 21 te Stiens. Onze ervaren reisadviseuses staan te allen tijde voor u klaar, net als de koffie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen? Geen probleem, indien gewenst komen wij bij u langs voor een persoonlijk advies. Deze unieke service is vanzelfsprekend bij The Travel Club Stiens en kost niets extra’s.

Liever online boeken? Reis dan naar onze website www.thetravelclub.nl/stiens , waar u 24 uur per dag veilig, vertrouwd en voordelig uw reis boekt. Ook dan zijn wij u uiteraard graag van dienst voor advies en ondersteuning. Zo heeft u het gemak van internet met de service van ons!

Onze zeven zekerheden:
1. Persoonlijk advies op de gewenste locatie of bij ons reisbureau in Stiens
2. Niet te veel betalen door objectieve prijsvergelijking
3. Gedegen advies door ruime (reis)ervaring: gezamenlijk meer dan 100 reisbestemming bezocht
4. Groot reisaanbod van alle bekende en gerenommeerde reisorganisaties
5. Voor ieder wat wils: van losse tickets en camping advies tot stedentripjes en wereldreizen
6. Noodnummer 24/7 bereikbaar, ook vanuit het buitenland
7. Veilig en verantwoord reizen door het ANVR & SRG keurmerk


Ps. nieuwsgierig naar de (reis)ervaringen van onze klanten? volg ons op Facebook en blijf eveneens op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties.

Tot ziens, bij u op locatie of in Stiens!



"Het reisbureau heeft een uitgebreid aanbod voor zowel pakketreizen als maatwerkreizen. Heeft u al een bestemming in gedachten of heeft u nog helemaal geen idee waar u naartoe wilt, neem dan zeker contact met mij op! Mijn grootste doel is u een onvergetelijke vakantie te bezorgen en alles van A tot Z voor u te regelen!Elke dinsdag en donderdag kunt u zonder afspraak terecht van 9 tot 5 op het kantoor in Stiens. De koffie staat klaar! Op overige dagen en in de avonduren bent u van harte welkom op afspraak. Het reserveren of bespreken van uw reis kan ook telefonisch of per e-mail [email protected]"
Adres: Smelbrege 21, 9051 BH Stiens
Telefoonnummer: 0582573630
ln.bulclevarteht@sneits
Stad: Stiens
Route: Smelbrege 21
Postcode: 9051 BH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: travel club loosdrecht, travelclub inloggen, the travel club hulst, reisadviseurs, the travel club app, reisbureau borculo, stad van de maand travel club, reisadviseur horst
Recensies
Geweldige vakantie gehad op Kreta. Alles keurig geregeld, mooie locatie en geweldige service. Zeker voor herhaling vatbaar!
Een top vakantie gehad naar Mallorca. Bedankt voor de goede zorgen. Tot de volgende boeking.
We hebben onze reis naar Kreta geboekt via The Travel Club uit Stiens. Voor herhaling vatbaar. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Alles werd voor ons geregeld. Top. Je kon ten alle tijden met vragen bij de dames terecht en kreeg snel antwoord . Na bijna een week thuis werden we gebeld hoe onze reis en verblijf was geweest. Oog voor de klant.
Via Saakje Wiegersma van de Travelclub Stiens werd een reis naar Gambia georganiseerd. Onze ervaringen met haar reisbureau waren al bijzonder positief en ook dit keer stelde ze ons niet teleur. Geen vraag was haar te veel en precies op tijd werden alle papieren aangeleverd. We blijven vast en zeker in de toekomst bij haar onze reizen plannen! Saakje: GEWELDIG!!!
Uit ontwetendheid van reizen en vliegen een reis geboekt hier, zaten helaas nog veel haken en ogen aan waardoor we de reis grotendeels zelf hebben moeten regelen. De service was ook erg teleurstellend, we hadden er meer van verwacht!
Geweldige stedentrip geboekt via de travelclub naar Valencia! Goede service en uitstekende adviezen. Veel informatie gekregen voorafgaand en tijdens de trip over leuke bezienswaardigheden in Valencia! De reis was super geregeld. Wij komen hier zeker terug voor ons volgende reis.
Geweldig reisbureau! Heel vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Wij hebben een hele mooie vakantie gehad, alles was heel goed verzorgd.
super vakantie gehad op zakynthos!
Al vaker een vakantie daar geboekt. Nog geen teleurstelling gehad Vriendelijke dames daar op kantoor.
Geweldig bedrijf. Vakbekwaam en veel ervaring. Prettige omgang met de klanten en een top service zowel voor, tijdens als na de reis. Aanrader voor een prachtig goed geregelde vakantie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid