facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Travel Club / Monique Niehoff Werning

The Travel Club / Monique Niehoff Werning

Info

Uw persoonlijke reisadviseur, thuis in de hele wereld!
Maatwerk, verre reizen & cruisevakanties zijn mijn specialismes.

Geschiedenis

Als uw Persoonlijke Reisadviseur zoek ik de mooiste reizen uit. Op het tijdstip dat u dat het beste uitkomt! Voor deze service betaalt u niets extra's! Service staat bij mij hoog in het vaandel!



"Persoonlijk reisadviseur, niet duurder, wel handiger en meer service dan het internet. Voor de mooiste maatwerkreizen over de hele wereld, maar ook voor Cruises en zonvakanties van b.v. TUI en Corendon."

"Persoonlijk reisadviseur, niet duurder, wel handiger en meer service dan het internet. Voor de mooiste maatwerkreizen over de hele wereld, maar ook voor Cruises en zonvakanties van b.v. TUI en Corendon."
Adres: Koppenlaan 14, 3769 BL Soesterberg
Telefoonnummer: 0346354143
Stad: Soesterberg
Route: Koppenlaan 14
Postcode: 3769 BL


Recensies
Door de jaren heen heb ik nu een paar keer een vakantie geboekt via Monique en iedere keer is er weer iets moois uitgekomen. Ik vind het fijn én knap dat Monique precies goed mijn wensen weet om te zetten naar een heerlijke en onbezorgde vakantie. Monique denkt goed mee, is sterk in haar communicatie en maakt iedere vakantie tot een feestje. Een echte aanrader als je zelf geen tijd of zin hebt om een vakantie uit te zoeken, Monique doet dat moeiteloos en goed.
Wij hebben 2 keer bij Monique een reis geboekt. Onze wensen aangegeven en Monique komt met prima voorstellen. Heel relaxed. Alles tot op de puntjes geregeld en niet duurder dan zelf boeken. Wel veel makkelijker.
Zeer fijn geholpen, Monique denkt goed mee. Vlucht was gecanceld maar Monique kwam direct met alternatieven. Echt topservice ook bij het ophalen van de papieren. Zelfs een boekje over het eiland gekregen. Volgende zomervakantie boek ik zeker weer bij Monique
Wij hebben al jaren een hele goede ervaring met the travelclub en in het bijzonder Monique Niehof Werner. Niets is haar teveel, zij denkt goed mee en komt met zeer goede adviezen. Wij zullen onze vakantie reizen dan ook altijd bij Monique boeken. Het is een topper!!!
Monique regelt al een geruime tijd onze vakanties! Daarbij heeft ze oog voor onze wensen en budget! Niets is haar teveel, alles wordt geregeld!! Zeker een aanrader om je vakantie bij Monique te boeken!!
Monique is geweldig! Ze denkt altijd met je mee, staat open voor je eigen suggesties en kan je genoeg vertellen over mooie bezienswaardigheden op de plek waar je heen gaat! Ze heeft voor ons al wat mooie trips geregeld. Toppertje!!
Monique regelt alles voor je vakantie en dat doet ze super! Van het in optie zetten van een accomodatie, het regelen van vliegreis en hotel en eventuele excursies/gidsen tot het helpen herinneren aan online inchecken en stoelen reserveren. En je betaalt niet meer dan wanneer je het zelf regelt!
Boeken van een vakantie bij Monique is een feestje. Ze verzorgd de vakantie van begin tot het eind met veel enthousiasme. Staat altijd voor je klaar en is altijd bereikbaar. Ga zo door, ik weet waar ik mijn vakantie met zekerheid kan boeken!
Het Lopesan Costa Meloneras is een fantastisch hotel! Dankzij de inzet van Monique hebben wij een zorgeloze trip gehad. We hebben ontzettend genoten van een weekje ‘weg’ en het niet hoeven regelen en uitzoeken hebben we ervaren als ware luxe die voor herhaling vatbaar is.
Een reis stelt Monique voor je samen obv je wensen. Mijn vakantiegevoel start al als ik een aanvraag stuur.. verzekerd van goede accommodatie en van A-Z geregeld, dát is pas ontspannen je vakantie regelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid