facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Transfer Factory

The Transfer Factory

Info

The Transfer Factory is specialist in het bedrukken van sportkleding en werkkleding. De transfers en badges produceren wij in eigen fabrieken.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van The Transfer Factory.
The Transfer Factory is een groothandel gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van textiel en het leveren van transfers, geborduurde- en geweven emblemen.
Of u nu kleding nodig heeft voor uw bedrijf of voor promotionele doeleinden, bij The Transfer Factory bent u aan het juiste adres.

Adres: Kempenlandstraat 13F, 5262 GK Vught
Telefoonnummer: 073 - 3030886
Stad: Vught
Route: Kempenlandstraat 13F
Postcode: 5262 GK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Transfer logo bestellen, Polymark Transfers, Siliconen transfers, Flex transfers bestellen, Transfer embleem
Recensies
Onprofessioneel bedrijf. Heeft langer dan 1 maand geduurd om een kleine test order te plaatsen om vervolgens een offerte te ontvangen. Geen offerte mogen ontvangen. Heeft zolang geduurd mede door het niet reageren op email en het niet nakomen van afspraken. Verder waren de keuzes van de salesmanager niet te begrijpen. Het leek net alsof je zaken doet met een stagiair. Geen aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
Prima toeleverancier voor transfers voor ons als B2B partner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid