facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Tiger Club

Info

Asian Streetfood bar in het centrum van Breda, waar Aziatisch streetfood en westerse gastvrijheid samen komen onder één dak.

Geschiedenis

Aziatisch restaurant



"Asian streetfood restaurant in the city centre of Breda"

"Asian streetfood restaurant in the city centre of Breda"
Adres: Sint Janstraat 4, 4811 ZL Breda
Telefoonnummer: 0767370163
Stad: Breda
Route: Sint Janstraat 4
Postcode: 4811 ZL



op zoek naar gerelateerd: Tiger Club Breda Menu, Streetfood Club Breda, Tiger Club Breda reserveren, Restaurant Breda, PuiCk Breda, Streetfood Club Breda carnaval, Streetfood Club Breda feest, Streetfood Club Breda Instagram
Recensies
Leuke zit. Lekker eten. Veel variëteit. Aardige mensen ! Leuke geprijsde gerechtjes om samen te delen ! Tot de.vo lgende keer weer !
Prima plek om heerlijk zuid-oost Aziatisch te eten. Heb genoten!Eten: 5/5
De gerechten zijn hier heerlijk. We komen, of kwamen, hier vaak. Maar nu zijn er ineens onhandige regels. Zo mag je nog maar één gerecht per persoon per ronde bestellen. Terwijl dit geen all you can eat is. Dan wordt het dus puzzelen want de rijst van ronde een is natuurlijk koud bij ronde twee. Een rijsttafel kan je dus niet meer bestellen. Wel twee halve. En ook als je de daghap bestelt: dat moet je allemaal eten, of niemand. Jammer dat deze zaak hierdoor zal verdwijnen want dit pikken de gasten niet. Mij zien ze hier niet meer.
Super gevarieerd. Volle bak op de zaterdagavond. Vriendelijke staf. Hoewel vol mochten we toch nog eten aan de bar. Leuke menu kaart met gevarieerde keuze. Leuke sfeer. Niet zo een standaard restaurant.Eten: 5/5
Ruime keuze aan gerechten, ook voor diegene die vegetarisch zijn. Ze serveren hier heerlijke cocktails, vind ik zelf altijd wel een pré. Smaakvol gegeten en genoten van de verschillende smaken die de gerechtjes bieden. Kwaliteit is goed, maar er kan wel wat andere soort groenten gebruikt worden dan taugé...dit werd in best veel van de gerechtjes die wij hadden verwerkt. Prijzen zijn wat aan de hoge kant vind ik voor de hoeveelheid die je krijgt. Dit geldt niet voor elk gerecht, maar wel voor enkele. We hebben 2x besteld, de tweede keer was er 1 gerechtje vergeten. Dit werd goed opgelost door het personeel met een gratis kom rijst.
Ik ging er neutraal heen, vooral benieuwd naar wat dit restaurant extra brengt ten opzichte van het andere Aziatische aanbod in Breda. Wanneer je binnenkomt komt vooral het geluid op je af, akoestisch kan er het eea verbeterd worden. De menukaart ziet er prima uit maar de prijzen zijn best fors. Echter, de bediening is super vriendelijk, erg behulpzaam en met verstand van zaken. Prima uitleg bij de gerechten. Het eten was perfect, met liefde bereid en lekker op smaak gebracht. Kortom, een aanrader.
Het eten was niet heel slecht, maar het geld niet waard. De sfeer is goed. Drinken is gemiddeld 1 euro duurder dan bij de buren. Zelfde merk en zelfde hoeveelheid.Eten: 3/5
Wij hebben vanavond heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. De gerechten smaakte echt voortreffelijk. Wanneer wij weer in Breda zijn komen we zeker nog eens terug.
Heerlijke aziatische streetfood! Vooral de Bao’s en de gegaarde buikspek, om je vingers bij af te likken Bediening ook super vriendelijk. Eerst zaten we buiten en toen konden we toch nog naar binnen verplaatst worden!
Wat een smaaksensatie. Overheerlijk vers kunnen genieten van kleine gerechtjes waar je steeds van versteld staat hoe uniek ze zijn. Ook het ipa biertje moet je geprobeerd hebben! We komen terug!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Tiger Club.

Breda aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Sint Janstraat 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Tiger Club adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Tiger Club. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Tiger Club delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eazie Eazie 160 meter Heerlijke gerechten, levering vlg afspraak, enige persoonlijke puntje is dat ik lieve...
Faffie Faffie 483 meter heerlijke eten daar en vriendelijke personeel, ik raad het zeker aan.
Chasséhof Chasséhof 584 meter Een lekker All You Can Eat restaurant met genoeg keuze!
Merlina Merlina 4 km Aardige dames in de bediening, maar erg lang wachten. Ondanks dat ik via de website o...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid