facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De BelastingBespaarders

De BelastingBespaarders
Info
Dutch Tax Advisors in Amsterdam area. We help you with the M-form and the annual income tax return.

Indeed saving time and tax.

"De BelastingBespaarders is specialist op het gebied van fiscaal advies. Klanten besparen bij ons veel stress en tijd, maar veel belangrijker vinden wij dat jij de aangifte begrijpt en niet meer hoeft te Googelen op het internet of in de wacht bij de Belastingtelefoon hoeft te staan om een foutloze aangifte in te kunnen dienen.Onder het motto van samendoen, maken wij de belastingaangifte inzichtelijk en met de tips en adviezen voor de toekomst bij minder impactvolle gebeurtenissen is de aangifte dan ook prima zelf te doen."
Adres: Amsterdamseweg 71, 1182 GP, Amstelveen
Telefoonnummer: 020-2170120
ln.srevasxat@ofni
Stad: Amstelveen
Route: Amsterdamseweg 71
Postcode: 1182 GP


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: X
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: OrangeTax
Recensies
Het hele proces als erg fijn ervaren. Je wordt echt ontzorgd. Boy heeft voor ons de gehele aangifte ingevuld. Dit jaar ingewikkelder door aankoop van een kavel, bouwdepot en overbrugging. Blij dat we er niet in hoefde te duiken en dat we waarschijnlijk meer terug krijgen door de kennis die Boy wel heeft die wij niet hebben. En niet onbelangrijk; hij is echt super vriendelijk! Volgend jaar weer!
Very happy with their patient and excellent service, right on the spot! Boy Mulder was always courteous an attentive with empathy beyond the required astute fiscal prowess. My compliments to you sir for your communicative skills! Highly recommended! Tevreden met hun geduldige uitstekende dienstverlening, helder en precies! Boy mulder was altijd beleefd, aandachtig en met een inlevingsvermogen dat je als klant erbij krijgt, bovenop de benodigde kiene fiscale kennis. Mijn complimenten voor uw communicatieve vaardigheden! Zeer aanbevelenswaardig!
De BelastingBespaarders hebben mij meerdere malen geholpen, zo ook met de belastingaangifte van 2022 waarin ik een huis heb gekocht samen met mijn vriendin. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwe regels en wetten en zijn erg deskundig in hetgeen wat zij doen. Weten ook fiscaal de juiste regels te hanteren in het voordeel van de belasting betaler. Ze namen goed de tijd voor ons, waren heel duidelijk in de communicatie en leggen graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Kortom, een erg fijne ervaring!
Prettig contact en geven je het gevoel dat je de enige klant bent. Wat uiteraard niet zo is. En zeer klantvriendelijk.
Fijn team met aardige mensen. De belastingaangifte wordt een stuk makkelijker met hun hulp. Wij blijven zeker gebruik maken van hun service. Ik kan de Belastingbespaarders van harte aanbevelen.
Zeer goede ervaring met de BelastingBespaarders. Wij maken sinds 2022 gebruik van hun service omdat wij een huis hebben gekocht en er een kind opkomst is. Met hun hulp hebben wij geld terug kunnen krijgen en is er een grote last van onze schouders gevallen. Het contact gaat altijd zeer prettig, professioneel en persoonlijk. Wij hebben voor 2023 wederom hun service ingeschakeld en ik vermoed dat we het niet meer anders willen. Dank voor jullie top werk allemaal! Prettige jaarwisseling!
Super professionele service, snel betrouwbaar. Communicatie is top. Volgend jaar laten wij onze aangifte weer door de Belastingbespaarders verzorgen!
Ik belde op en werd gelijk goed en netjes te woord gestaan. Het voelt super vertrouwd ondanks dat ik nog nooit in person op kantoor ben geweest. Mijn volgende aangiftes zal ik dan ook graag weer hier laten doen. Bedankt Anne!
Fijn en duidelijk geholpen. Het aanleveren van de gegevens ging makkelijk en er werd snel op gereageerd. Vlakvoor het indienen van de aangifte hebben we samen alles doorgenomen en werden mijn vragen beantwoord. Prettige ervaring!
Goede ervaring met De BelastingBespaarders. Snel, pragmatisch & kundig, zonder het ingewikkeld te maken. Absolute aanrader. Dank voor de goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid