facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Square

The Square

Geschiedenis

Restaurant The Square is gevestigd in een historisch pand gelegen aan de Grote Markt, een der mooiste pleinen van Nederland.

Ons restaurant biedt een oase van rust, een welkome afwisseling met de hektiek van de Grote Markt. In het restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, drankje, lunch of uitgebreide maaltijd.

Bij ons vindt u altijd vers gebak uit eigen keuken, onder andere onze appeltaart, chocolade brownie of overheerlijke cheesecake.

Daarnaast komen onze vaste gasten regelmatig terug voor onze huisgemaakte hamburgers, de ouderwetse kip van het spit en onze niet te versmaden spareribs.

Binnenkort zullen wij u verassen met nieuwe gerechten en héérlijke wijnen.



"Aan een schitterend plein, de Grote Markt in Haarlem, ligt Restaurant The Square, food & drinks. Drukte! Rumoer! Leven! En dan stap je binnen bij The Square in een sfeervolle rust met authentiek eten waar je stil van wordt.Waarvoor kunnen mensen terecht bij The Square?“Een kopje koffie met iets lekkers, lunch, 3-gangen diner, maar ook voor een feestje bent u bij The Square meer dan welkom. Onze gerechten zijn sterk geïnspireerd op wat zich op de Grote Markt afspeelt. De vele nationaliteiten die men er vindt, zijn een bron van inspiratie voor onze koks.Ons gebak is huisgemaakt en de brownie bestaat uit puur chocolade."
Adres: Grote Markt 10, 2011 RD Haarlem
Telefoonnummer: 023-5324531
Stad: Haarlem
Route: Grote Markt 10
Postcode: 2011 RD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 23:00
Zondag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: the square recensie, the square trailer, the square (2017, the square film recensie, the square 2018, the square rotten tomatoes, the square moviemeter, the square documentaire
Recensies
Heel gezellig ingericht en hierlijk eten. De bediening,vooral Caroline is super! Wij komen hier dan ook altijd heel graag! Al met al een aanrader.
Wij waren er toen de kerstmarkt er was. We waren er vroeg, was even hectisch met opstarten. Maar heerlijke bak koffie gedronken. We hebben er niet gegeten.Service: 4/5
Gastvrij, snel en fijn personeel! Mooi ruim terras tijdens de opening na Covid-19. Heerlijke smaakvolle lunchgerechten op de kaart.
Net een avocado sandwich gegeten. Deze was een saaier dan het uiterlijk van Johan Derksen. De tomaat had geen smaak, want te koud bewaard in de koelkast. De "kerrie mayo" sloeg nergens op en miste pit maar vooral smaak. De sandwich bestond uit één sneetje brood met alle ingrediënten erop gepleurd. Lijkt wel alsof de chef het broodje zelf nooit heeft gegeten. Had zelf wat meer pittigheid en zuur tegenover de avocado geplaatst.
Nergens aan de Grote Markt is het eten zo lekker, de kaart zo veelzijdig en het personeel zo vriendelijk en snel als in dit restaurant. Echt een aanrader.Eten: 5/5
Top tent met lekker eten en een fantastische bediening. Denken met je mee en helpen je met je keuze
Onbeschoft behandeld. Vraag netjes of er plek is en mensen die later binnen komen en gewoon gaan zitten werden met respect behandeld. Omgekeerde wereld dit.
Wat een geweldige bediening! Heerlijk eten, echt een aanbeveling! Als je voor gastvrij wil gaan, en spontane bediening, dan moet je hier echt heen gaan...
Heerlijk rustig genoten van gemberthee en een lekkere tosti. Fijne bediening.
Bruin en wit brood wordt nog wel eens vergeten, maar verder is de bediening weer geweldig!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Square. Grote Markt 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Square adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Square. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Square delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid