facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Smokey Bears

Info

Wij, van The Smokey Bears, zijn een barbecue team uit Nunspeet met als motto: EAT MEAT!!!!

Adres: Zoomweg 75, 8071EH Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0641312827
Stad: Nunspeet
Route: Zoomweg 75
Postcode: 8071EH


Recensies
Bezocht tijdens het smokey Easter event. Super druk maar zeer gespecialiseerd en uitgebreid assortiment
Wat een leuke dag gehad vandaag! Onze ‘Meester Quer’ Jurre deed het super leuk met heerlijke stukken vlees en vis. Een leuke groep en heerlijk alles zelf mogen opeten. Enige minpunt was echt de afzuiging van de rook. Deze staat aan maar functioneerde slecht of mss wel niet. Erg last van mijn ogen en longen gehad. En ik was niet de enige ;- Maar samenvattend een keukenaanrader. Oja, nog een minpuntje… geef gewoon een bonnetje mee met 10% korting met een termijn van een maand ofzo. Voelt een beetje gedwongen dat dit alleen geldig is op de dag van de workshop. Alleen om deze reden hebben we niks gekocht. Jammer!
Tegenvaller. De producten, daar ligt het niet aan, maar de presentatie is ondermaats. Daarnaast was er heel jong personeel wat zijn best doet maar veel te weinig ervaring heeft logisch In ieder geval niet de moeite waard om er speciaal naar toe te rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid