facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Smile Gallery

Info

Bij The Smile Gallery zult u zich meer gast voelen dan patiënt. In een ontspannen omgeving combineren we de beste tandheelkunde met baanbrekende technologie en maximale gastvrijheid. U krijgt de tijd en aandacht die u verdient.

Adres: Herenstraat 1, 2271 CA Voorburg
Telefoonnummer: +31702002281
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 1
Postcode: 2271 CA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Gum contouring nederland
Recensies
Aardige mensen, goede tandartsen, zeker geen haastklussen. Aanrader!
Wij zochten naar een nieuwe tandarts in de buurt. De praktijk van Daniel en Ester is een schot in de roos. De sfeer in de praktijk is heel fijn, je wordt vriendelijk en snel geholpen en Daniel levert vakwerk! Kortom een aanrader. En dan op 5 minuten fietsafstand.
Eindelijk een goede tandarts gevonden! Mooie praktijkruimte en erg kundig, hartelijk personeel. Top tandartspraktijk. Een aanrader!
Deskundige tandarts met zeer persoonlijke service. Erg blij met het resultaat van het tanden bleken!
Wat een prachtige kliniek! Een plezier om te bezoeken. Huiselijk en warm gevoel bij aankomst en de kliniek zelf is hyper modern en voorzien van de nieuwste apparatuur. Daniel en Ezster zijn vriendelijk en zeer bekwaam.
Naar de tandarts gaan word een nieuwe sensatie als je naar The Smile Gallery gaat. Daniel en Eszter zijn hele goede professionele tandartsen. Zij hebben de laatste technologie en een warme plek om mensen te ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid