facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Skin Bar

Info

Bij The Skin Bar staat kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Wil jij nu eindelijk eens écht resultaat? Samen tillen we jouw huid naar een hoger niveau en creëren we een droomhuid!

Geschiedenis

Er wordt niet alleen focus gelegd op hoe je je huid aan de buitenkant het beste kunt verzorgen. Juist wordt er gekeken naar jou als totale mens. Lifestyle, voeding, mindset en uiteraard huidverzorging.
Wanneer de drie belangrijke pijlers (voeding, mindset, huidverzorging) in balans zijn, is een gezonde, stralende huid het eindresultaat.



"Bij The Skin Bar staat kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Wil jij nu eindelijk eens écht resultaat? Samen tillen we jouw huid naar een hoger niveau en creëren we een droomhuid!Onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Acne specialisatie."
Adres: Verlengde Spiegelmakerstraat 21, 2625 PR Delft
Telefoonnummer: 0620192511
Stad: Delft
Route: Verlengde Spiegelmakerstraat 21
Postcode: 2625 PR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dermapen Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huidzorg Delft Huidzorg Delft 2 km Ik heb 2 jaar oedeemtherapie voor de borst gehad bij Huidzorg West en dan was voornam...
Pedicure en Schoonheidssalon Louise Pedicure en Schoonheidssalon Louise 3 km Kon niet zuigen maar wel okay.
BeauMel Schoonheidsinstituut BeauMel Schoonheidsinstituut 3 km Was leuk en aardig, extreem duur in mijn optiek voor me nagels knippen, wat vet er op...
kapsalon Vera kapsalon Vera 3 km Eerste keer hier. Ik kreeg een andere kapster dan degene die ik had aangevraagd bij h...
Op & Top Huidverzorging Op & Top Huidverzorging 3 km Geweldige zaak , vakkundig en ook nog gezellig personeel !!
Wii-Care Beauty Wii-Care Beauty 3 km Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken ...
Recensies
Eerste consult gehad, wordt goed met je besproken welke problemen je wil aanpakken en welk traject daar het beste bij past. Ook wordt op deze manier naar je voeding gekeken en krijg je tips hoe je thuis je huid goed kan behandelen. Mooi en hygiënische ruimte en fijn behandeld.
De Skin Bar Delft is een mooie salon en Charell is een lieve, leuke en vooral zeer deskundige huidspecialist. Mijn volgende 2 afspraken staan gepland!
Ik ben altijd een van die mannen geweest die het, wat huidverzorging betreft, bij een blok zeep en kraanwater hield. Nooit ernstige huidproblemen gehad, dus als iemand naar mijn "skin care routine" vroeg was ik na een paar woorden wel uitgesproken. Maar ondanks mijn jarenlange sceptische houding ben ik toch blij dat ik Charell de kans heb gegeven om te laten zien wat het voor je kan betekenen als je het aan een specialist overlaat. Huidverzorging is in die zin vergelijkbaar met slaap. Je komt er pas echt achter wat je gemist hebt en hoeveel beter het daadwerkelijk kan worden, als je het structureel goed doet. Ik lijk nog steeds 14 jaar ouder dan ik ben, maar dat is dankzij Charell al de helft van wat het een jaar geleden was. We zijn goed op weg, en ik ga voorlopig zeker weten door.
Uiterst kundige behandeling, met veel informatie over hoe de behandeling te werk gaat en de nazorg ervan. Er wordt rustig de tijd genomen om te kijken wat jouw huid specifiek nodig heeft om een optimaal resultaat te bereiken.
Charell is een super kundige en fijne huidtherapeut en heeft een prachtige salon. Na verschillende ervaringen met schoonheidsspecialisten en het aankopen van allerlei dure merken producten, heeft Charell mijn huid echt naar een ander niveau weten te helpen. Ze kijkt waar jij en jouw huid behoefte aan hebben en past de behandelingen daar op aan. Vervolgens houdt ze ook bij hoe je huid reageert op bepaalde behandelingen en producten, zodat je altijd de producten gebruikt die passen bij jouw huidconditie en de juiste begeleiding erbij krijgt. Het is ook nog eens altijd gezellig, dus ik heb mijn volgende behandeling alweer gepland staan!
Vanmiddag een Dermapen 4 behandeling gehad en daarna een TCA Peeling. Ja dat is behoorlijk pittig maar het resultaat is zo geweldig. Heb dit verleden jaar ook al gedaan en daar was ik zo enthousiast over en ik wil dit graag bij houden. Even 1weekje natuurlijk een huid waar wat mee is gebeurd maar hierna straalt m’n huid weer en is zo mooi van kleur rimpels zijn minder diep. Ik raad deze behandeling echt aan het is een verjongingskuur en dat zie hè echt. Charell bedankt voor jou advies ben er echt erg blij mee
Hele fijne behandeling in een prachtige studio. De uitleg over de staat van mijn huid en de behandeling was heel duidelijk. Mijn vervolgafspraak staat al ingeplanned.
Bezoekjes aan The Skin Bar vallen nooit tegen. De deskundigheid die steeds wordt verdiept en uitgebreid, goede service en niet te vergeten gezelligheid maken dat ik keer op keer terug kom. De dames zijn duidelijk: met een regelmatig bezoek aan de salon alleen ben je er niet. Ze adviseren dan ook over het thuis verzorgen van de huid. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk advies op maat. Mijn huid is zichtbaar verbeterd in de paar maanden dat ik de salon bezoek. Ik wil niet anders meer!
Ik ben blij! Na een uitgebreide intake met Charell en Demi heb ik een o.a een bindweefselmassage gehad en ik zag direct resultaat! Mijn huid was voller en ik zag duidelijk minder lijntjes. Ik ga zeker terug!
Charell weet waar ze het over heeft en stelt je op je gemak! Haar deskundigheid is heel fijn en ze denkt echt met je mee. Zeker een aanrader om langs te gaan als je ooit met een huidprobleem zit. De salon is super mooi en rustgevend en makkelijk te bereiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid