facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Silver Mountain

The Silver Mountain

Info

The Silver Mountain is een krachtige en gerenommeerde onderneming met als doel om het aankopen van fysiek goud en zilver tegen scherpe tarieven op een eenvoudige, veilige en snelle manier voor u mogelijk te maken.



"The Silver Mountain is opgericht in 2008, met als doel om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken.Verzamelaars en beleggers kunnen bij ons terecht voor de aankoop van een grote collectie gouden munten, goudbaren, zilveren munten en zilverbaren.U kunt rekenen op een real-time prijsgarantie, een discrete en deskundige afhandeling van uw bestelling, een breed assortiment en full service.Dat weten onze klanten te waarderen: zo zijn wij uitgegroeid tot Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online.Wij hanteren altijd een scherpe, marktconforme prijs."
Adres: Faas Eliaslaan 13, 3742AR Baarn
Telefoonnummer: 0352031380
Stad: Baarn
Route: Faas Eliaslaan 13
Postcode: 3742AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Silver Mountain kieswijzer, Goud en zilver munten, Silver mountain contact, Holland Gold, 1oz zilver, Edelmetaal Baarn, Maple Leaf zilver, Zilver kopen Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypotheek & Financiële Planning Baarn Hypotheek & Financiële Planning Baarn 488 meter Aanrader! Erg fijne, betrokken en persoonlijke aandacht voor jou als mens.
Fintessa Vermogensbeheer Fintessa Vermogensbeheer 512 meter Na een paar jaar te hebben geïnvesteerd begon ik te merken dat ik niet tevreden was m...
Kooij & Sieben administratie en advies Kooij & Sieben administratie en advies 1 km Na al een enige tijd gebruik te maken van de diensten van Kooij & Sieben, kan ik ...
Inkoop Edelmetaal Inkoop Edelmetaal 2 km Goede partij! Product opsturen en na ontvangst dezelfde dag geld gestort.
Ygrec Finance Ygrec Finance 2 km Snelle en adequate service!
Recensies
The Silver Mountain is een hele betrouwbare en goede edelmetaalhandelaar. Ik ben zeer tevreden over de service, de communicatie en de prijzen. Personeel is ook zeer vriendelijk. Ik kreeg duidelijke informatie over hoe en wat. Pakketten worden heel netjes en veilig ingepakt. Goed gedaan The Silver Mountain. Ik ben een hele tevreden klant van jullie.
Aankoop ging erg goed ophalen. Verkoop uitstekend! Meer dan 10 jaar ervaring bij dit bedrijf. Betrouwbaar en kunnen snel schakelen.
Niemand geeft iets om jullie excuses hieronder. Als jullie zelf niet kunnen inzien dat je voor minimum 1.000 EUR moet bestellen om een verzamelmunt te kopen dan ben je een regelrechte clown. Minimum bestelbedrag van 1.000 EUR als je gewoon een verzamelmunt van Germania wilt aanschaffen, twee munten van Fennrir is amper 150 EUR. Dit is sjacheren op een nieuw niveau. Absurd gewoon en het minimum is ook gestegen in vergelijking met vroeger zonder enige duidelijke reden. Als Ik betaal voor de munt en de verzending betaal zie ik niet in welk excuus er kan gegeven worden om dan een minimumbedrag van 1.000 te eisen. Riekt ook naar koppelverkoop.
Ik bestelde eergisteren en het pakketje is vandaag al geleverd, het werd goed verpakt en er zat een mooie brief bij soort certificaat. Ik ben zeer tevreden en kan deze webwinkel dan ook ten zeerste aanraden. Kleine opmerking: er kan pas worden besteld vanaf 500 euro, wat ik wel vrij veel vind. Misschien ondergrens verlagen naar 250 euro?
Ik doe al jaren zaken met de Silver Mountain. Altijd keurig behandeld, absuluut goede prijzen, zeker niet te duur t. o. v. concurenten. Ik kan niet anders zeggen dat dit bedrijf zeer betrouwbaar is en wanneer mogelijk heel snel levert. Grote of kleinere bestelling, dat maakt geen verschil. Ga zo door, ik blijf wel klant.
Zeer slechte ervaring! Bij bestelling van een 250 grams baartje stond er voorraad. Na 1 week gebeld, moeizaam bereikbaar maar na meerdere pogingen bleek er geen voorraad. Levertijd 2 a 3 weken. Werden er 4. Uiteindelijk geleverd bij een lokale "supermarkt" . Hier lag het pakje met een waarde van € 12.300,00 in de etalage ,...Ongekend ! Het adres label vermeldde ook het adres van deze supermarkt. Advies :Nooit bestellen zoek een andere leverancier!
Niet kunnen leveren paar maanden terug ondanks dat ik er uitdrukkelijk meerdere malen om gevraagd had en de toezegging heb gekregen dat er binnen 2 dagen geleden kon worden. Vervolgens nog een hele onbeschofte dame aan de lijn gehad en de verkoper die mij beloofde te kunnen leveren heeft nooit meer iets laten horen. Dit grapje heeft me bijna 2.000 euro gekost. Eerste en de laatste keer dat ik hier besteld heb dat is zeker.
Goed bedrijf. Vlotte levering behalve UPS maakte er een lange levering van. Na een vraag, kreeg ik ook meteen een goed antwoord, Dus ik ben dik tevreden
Top bedrijf, alweer de tweede keer dat ik zaken met ze doe, en ook dit keer is alles prima in orde.
Super betrouwbare leverancier, ik kom er al jaren. In deze tijd is er simpelweg weinig fysiek leverbaar wereldwijd. Heb je geduld dan leveren ze, ook nu, gewoon netjes. Wat er niet is kun je ook niet toveren. Breed assortiment qua beleggingsmix,voor maar ook voor de verzamelaar is er genoeg keus. Ophalen is mogelijk, ook contant afrekenen kan gewoon. Ik koop ook bij anderen en The Silver Mountain staat altijd in mijn top 1 tot 3 qua service en prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid