facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Shopbuilders

The Shopbuilders

Info

De alles-in-één oplossing voor uw webwinkel

Adres: Kryponstraat 15, 7463 PB Rijssen
Telefoonnummer: 0548544219
Stad: Rijssen
Route: Kryponstraat 15
Postcode: 7463 PB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bandwerk internet- en reclamebureau Bandwerk internet- en reclamebureau 96 meter Bandwerk internet- en reclamebureau is een "no nonsense" allround bureau uit Rijssen.
Invendi Invendi 924 meter Invendi, een jong en veelzijdige reclame studio. Wij ontwerpen huisstijlen, bouwen we...
Identiteit & Media Identiteit & Media 1 km Openheid....onze identiteit
Bloemendaal in Vorm Bloemendaal in Vorm 2 km merkwaardig ontwerpbureau - strategische communicatie - corporate identity - merkbehe...
Dreamtags Dreamtags 2 km Goed bedrijf en mee denken met de klant
Bureau Brainz Bureau Brainz 2 km Lekker gebakje!
Fotobewerking Fotobewerking 2 km Fotobewerking is onderdeel van WdWDesign. Alles voor het bewerken van foto's, tips en...
Webnodig.nl Webnodig.nl 3 km Bij Webnodig.nl krijgt u een betaalbare website die volledig is ingericht naar uw wen...
Recensies
dit webshop platform is goedkoop maar na het enkele jaren gebruikt te hebben en eigenlijk slechte resultaten voor onze shops te halen hebben wij beginnen testen met andere platformen welke duurder zijn maar de resultaten van elke shop zijn vele malen beter en uiteindelijk lijkt een goedkoop platform een duurkoop. Is misschien goed om te starten maar zeker niet als je succesvol wilt worden met je webshops.
Ik ben verrast over de mogelijkheden in de webshop en wat helemaal geweldig is: ze staan meteen voor je klaar om je te helpen via de chat. Echt super, en dat voor een laag gedrag. Had ik dit maar eerder gedaan, het scheelt een hoop gedoe met een eigen webshop en voor de kosten hoef je het ook niet te laten want ik ben goedkoper uit nu. Dus mocht je een webshop willen starten ga dan voor Shopbuilders.
Jammer dat een proefabo automatisch omgezet wordt naar een doorlopend pakket, zonder reminder! En ik kwam er pas na een paar maanden achter dat er auto incasso's hadden plaatsgevonden op onze bankrekening, terwijl we na een paar dagen al wisten dat we niets aan deze saas software hadden... te beperkt voor ons doel Toen ik de incasso na een paar maanden toevallig zag ik was zeer verrast en verontwaardigd en het uiteindelijk opzegde, moest ik toch nog de komende maand betalen omdat ik 2 dgn te laat was met opzeggen. Ja, dat kwam door de onaangekondige incasso. Geen enkele mail in de afgelopen maanden met een aankondiging van de incasso, nog een factuur what so ever.... anders had ik het al eerder ontdekt. Dit is een slimme tactiek om onder de radar te blijven incasseren Dat vond ik eerlijk gezegd een zeer ongewenste ervaring en geeft me een nog ergere nasmaak, zeker na de ontdekking van de meerdere auto incasso's. En dat wij dan ook nog eens voor de hele maand moeten betalen, vind ik geldklopperij. Wij maken tenslotte vanaf dat moment zeker geen gebruik meer van jullie service.... en dan toch het maandbedrag nog ff opstrijken. Het is een lullig bedragje, maar dit voelt als onrecht. Door deze ervaring nam ik nu toch even de tijd om mijn onvree te uiten met deze 2 sterren review omdat we 4 mnd voor niets hebben betaald en zal ik ook aan vrienden of kennissen geen aanbeveling doorgeven, maar eerder waarschuwen. Bij CCV-Shop heb ik dan toch een betere en klantvriendelijkere ervaring.
We hebben deze zomer een prachtige webshop voor onze bakwinkel Cookingathome ingericht met het pakket van The Shopbuilders. Het is een zeer gebruikersvriendelijk pakket met een uitgebreide handleiding. De support van The Shopbuilders is ook fantastisch, we kregen steeds snel antwoord op onze vele vragen en er werd ook goed meegedacht als er een stukje maatwerk nodig was. En dat alles voor een zeer nette prijs! Absoluut een aanrader dus!
Overgestapt van Yourhosting omdat er te veel extra hoge kosten bij kwamen en ze alleen via chat bereikbaar waren. Bij Shopbuilders zijn ze goed bereikbaar, aardige en goede service en zijn er geen verstopte extra kosten. Een duidelijk pakket die je zelf met extra's kan aanvullen. Geen torenhoge kosten voor een startende ondernemer. Ik raad heb zeker aan.
Aangenaam verrast door de software van de Shopbuilders. Omdat ik wat minder positieve dingen had gelezen heb eerst andere, veel duurdere software gebruikt, maar uiteindelijk kwam ik toch bij de Shopbuilders terecht. Ik wou dat ik het maar veel eerder had gedaan, hoede snelle service, eenvoudige software met enorm veel mogelijkheden! Ik raad iedereen aan om vooral eerst de Shopbuilders te proberen.
Voor een vriend heb ik meegekeken voor het opzetten van een webshop. Hij heeft wel een paar keer contact gehad met de helpdesk. Ze bleven vriendelijk en geven je het idee dat je geen domme vragen kunt stellen. Een aanrader.
Geweldig support van TheShopbuilders! Ik heb al meerdere websites gemaakt bij grote websitemakers. Wanneer het op vragen aankwam moest ik mijn uiterste best doen om echt support te krijgen i.p.v. een standaardantwoord. TheShopbuilders onderscheiden zich echt door het meedenken met de klant. Bovendien passen ze foutieve situaties aan zodat je zelf het wiel niet weer hoeft uit te vinden. Dankzij TheShopbuilders wordt mijn webshop echt zoals ik het wil. Ik kan niet anders zeggen: in 1 woord SUPER!!!
Fijne overzichtelijke software en een hele goede klantenservice
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Shopbuilders met het openbaar vervoer


Rijssen, Kryptonstraat 210 meter
96
Rijssen, Kryptonstraat 220 meter
96
Rijssen, Scholengemeenschap 350 meter
96
Rijssen, Scholengemeenschap 370 meter
96
Rijssen, Spoelerstraat 410 meter
96

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid