facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Rose Alkmaar

The Rose Alkmaar

Info

The Rose is een Irish Bar & Restaurant aan de rand van Alkmaar
Onze specialiteiten zitten verwerkt in onze 3 gangen menu's

Adres: Herenweg 209, 1822 AE Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072-2202885
Stad: Alkmaar
Route: Herenweg 209
Postcode: 1822 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aloha Cafe Eten & Drinken Aloha Cafe Eten & Drinken 3 km BURGERS | SATE | RIBS
Meat & Co Meat & Co 3 km Bestel eten komt koud binnen bestel hotwings maar dat waren dus normale chickenwings ...
Gunnery's Irish Pub Gunnery's Irish Pub 3 km Onwijs gezellige oub op toplocatie. Fijn terras waar we heerlijk gegeten hebben en fi...
Recensies
Leuke sfeer en goed eten voor een mooie prijs
Het restaurant had wel een relaxte sfeer. Beetje pub-achtig! Het eten was grotendeels smakelijk. Alleen de gefrituurde champignons in de Italiaanse salade hadden weinig smaak. Mijn zoon vond de tournedos lekker en mals, ook de biefstuk en varkenshaas waren goed. 3-gangenmenu is goede prijs-kwaliteit verhouding. Met gerechten van de kaart kan de prijs met een drankje erbij aardig oplopen. Bediening is vriendelijk.
Wij hebben hier onwijs lekker gegeten, ondanks dat het bij toeval erg rustig was vandaag zaten we hier heerlijk. We zijn helemaal in de watten gelegd door de uitstekende bediening. Varkenshaas en pork steak is aan te raden! Leuk dat je voor 24,50 een mooi 3 gangen dinner kunt kiezen. Erg fijne tent en ook nog eens op 5 min. fietsen van huis. Goed om na 2 jaar in deze buurt te wonen zo een tent te mogen vinden waarvan je na de eerste keer weet, dat je hier vaker zult komen. Dikke 5 sterren!
We werden door het personeel weg gekeken omdat we de eena laatste waren in het restaurant. En dat al om 2000 uur. Het eten was redelijk. Patat 2x moeten terug sturen omdat het slap was en opnieuw was opgebakken. Vervolgens kwam de kok aan tafel omdat we hem moesten vertellen waarom de patat niet goed was. Nee voor ons niet nog eens
Het eten was oké. Een Irish Stew die goed gevuld was als hoofdgerecht. Zeker 4 sterren waard. Maar het voorgerecht een salade met Ierse bacon leek meer op een supermarktsalade. Ook het brood vooraf was simpel afbakbrood. De gewokte champignons zagen er dan wel weer goed uit. Het is dus heel erg afhankelijk van wat je kiest.
Super lekker!! Goed en veel te eten hier, relax sfeertje lekker Ierse biertjes voor een goede prijs. Je wordt direct welkom geheten er wordt heel leuk aandacht aan de klant geschonken. Wij werden bediend door een jongeman die echt plezier had in zijn werk. Zo hoort het! Ga zo door the Rose!
Wij eten regelmatig in The Rose. Hartelijke bediening en een leuke ontspannen sfeer hangt er. Wat opvalt is dat je weinig groente krijgt bij het eten. Daarentegen zijn de vleesporties prima verzorgd. We eten er altijd met veel plezier. Minpuntje is dat er weinig parkeer plekken zijn.
Vriendelijke bediening, lekker voor- en hoofdgerecht. Helaas geen toetje en koffie toe genomen. Wat voor ons een feestavond moest zijn werd dat niet door het feest van een iemand anders. Van tafel verwisselen, voorgerecht pas na ruim een uur en vanaf het hoofdgerecht zaten we in de staart van een luidruchtig gezelschap. Jammer!
Geweldig, gezellig. En goede service. Lekker eten voor een goede prijs. Het is mijn eerste keer, maar ik kom zeker terug.
Gezellige tent eten is goed. Maar om het nou een typisch Ierse tent te noemen. Nee ik kan mij niet voorstellen dat een Ierse tent bijvoorbeeld Griekse salade serveert. En surf 'n turf . En iets restaurant zonder Guinness.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid