facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Red Sun

The Red Sun

Info

THE RED SUN Blaricum

Geschiedenis

Beleef de Modern Japanese Kitchen, een fine dining ervaring in een informele luxe setting.

Aan de unieke negen meter lange sushi- en seafood eetbar staan volleerde Chefs live voor u, de mooiste sushi, sashimi en fruits de mer gerechten te bereiden.

Geniet in ons sfeervol ingerichte restaurant van innoverende vis, vlees en vegetarische gerechten. In THE RED SUN Japanese Kitchen gebruiken we alleen de allerbeste ingrediënten en hanteren we enkel Japanse bereidingswijzen, zoals de robata, een authentieke houtskool grill.

Voor een optimale smaakcombinatie, presenteren wij u onze uitgebreide wijn- en sakekaart. Deze is met grote zorg samengesteld door onze sommelier Rogier van Asselt in samenwerking met Simon Hofstra, die de ere-titel 'Sake Samurai' geniet. Voor uw aperitief of uw afterdinner cocktail ontvangen we u graag in de Sake Bar.

Vol trots presenteer ik u, jaren na de oprichting in 2005, opnieuw met veel passie, hart en ziel;

THE RED SUN Japanese Kitchen & Sake Bar.

Het gehele THE RED SUN team en ik, ontvangen u graag!


Lieve gastvrije groet,

Wimmy Hu
oprichter/eigenaar THE RED SUN

Producten

restaurants



"THE RED SUN biedt alles wat u nodig heeft: een verfijnde moderne twist op de authentieke Japanse Keuken met respect voor traditie. De filosofie achter de vernieuwde THE RED SUN is, dat wij de nadruk leggen op de kwaliteit van de totaalbeleving van ‘een avond uit’. Waar de Japanse pure smaken en de Oosterse gastvrijheid de hoofdrol spelen.Sinds de oprichting in 2005 is THE RED SUN een begrip! Na ruim 12 jaar heeft Wimmy Hu, oprichter en eigenaar, het concept naar een nog hoger level gebracht. Een grondige verbouwing en de vernieuwde menukaart hebben bijgedragen aan een Exclusive Japanese Fine Dining, waar u in een trendy en luxe entourage, toch informeel en ongedwongen kunt eten en drinken op uitzonderlijk hoog niveau."

"THE RED SUN biedt alles wat u nodig heeft: een verfijnde moderne twist op de authentieke Japanse Keuken met respect voor traditie. De filosofie achter de vernieuwde THE RED SUN is, dat wij de nadruk leggen op de kwaliteit van de totaalbeleving van ‘een avond uit’. Waar de Japanse pure smaken en de Oosterse gastvrijheid de hoofdrol spelen.Sinds de oprichting in 2005 is THE RED SUN een begrip! Na ruim 12 jaar heeft Wimmy Hu, oprichter en eigenaar, het concept naar een nog hoger level gebracht. Een grondige verbouwing en de vernieuwde menukaart hebben bijgedragen aan een Exclusive Japanese Fine Dining, waar u in een trendy en luxe entourage, toch informeel en ongedwongen kunt eten en drinken op uitzonderlijk hoog niveau."
Adres: Huizerweg 3 , Blaricum 1261 AR, NL
Telefoonnummer: 035 533 6996
ln.nusdereht@ofni
Stad: Blaricum
Route: Huizerweg 3
Postcode: 1261 AR


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: the red sun amsterdam, red sun blaricum menu, the red sun menu, red sun laren, prijzen the red sun, the red sun amsterdam menu, the red sun sushi, red sun amsterdam reserveren
Recensies
Super leuke ervaring, heerlijk eten en een leuke sfeer met uitzicht op de sushi bar. Vriendelijk personeel die bereid is om echt tot het uiterste te gaan om de beste ervaring voor hun gasten te creëren.Eten: 5/5
Na lang aandringen van mijn vriendin dat zeg ik met een knipoog zijn wij hierheen gereden. Het was een uurtje rijden, maar dat was het zeker waard. We hebben gekozen voor het meest uitgebreide menu. En het was echt verrukkelijk. We hebben er dan ook zo'n 3 uur gezeten. Een dikke aanrader - ook als je wat verder weg woont.
Geweldige ambiance en super lekker eten! Zeer vriendelijk personeel. Een aanrader!!
We zijn toch wat teleurgesteld. We zaten aan de bar, en keken direct mee met de chefs hoe ze het eten maakten. Maar helaas moesten we constateren dat elke sushi al gerold klaar lag in de ijskast, in plastic bakjes en het enige wat ze nog deden, was het mooi maken. Ik vind oprecht dat als je 26 euro betaald voor 6/8 stukjes sushi, dat ze dat echt wel vers voor je mogen klaar maken ipv dat je het ze uit de ijskast ziet pakken en ze doen er wat mooie garnering overheen. Voor dat geld mogen ze wel 5 minuten investeren in de sushi vers rollen. De opmaak en smaak, niets over te klagen, maar dat ijskast en plastic bakjes beeld, gaf ons in ieder geval geen gevoel dat het totaal 170 euro waard was met z'n 2en.
Zoals altijd. Gegarandeerde kwaliteit en service. Beter ga je het in onze beleving niet krijgen.Eten: 5/5
Samen met zoon van 16 jaar hier gisteren gegeten voor het eerst, en dan is het van ontvangst tot toetje een feest hier te mogen dineren. Het 6 gangen menu genaamd 'Tasting exp. Silver' is een werkelijk geweldige manier om met van alles qua japans eten in aanraking te komen. Wij komen hier heel graag en snel terug, bedankt REDSUN Jeroen en Sven Reinders Apeldoorn
Het is een sfeervolle zaak met open keuken. Vriendelijke maar wel op extra verkoop gerichte bediening wat af en toe toch ongemakkelijk was. Bijvoorbeeld vragen of je een oester vooraf wilt en dan bijna 30 euro op de rekening terug zien kan als onprettig ervaren worden ook in het Gooi. Mooie stoelen die niet fijn zaten want je zat direct op het hout/zitvlak ipv de verdwenen vulling? Het 6 gangen sushi menu was een mooie proeverij met veel... heel veel gebruik van rook. De presentatie van de gerechten verdient een 10. Even waren we bang echt met trek de deur uit te gaan maar de 5e gang ''het sushi assortiment'' maakte wel iets goed. Ook al waren de sushi niet allemaal even smaakvol ze zagen er zeker heel fraai uit. We werden na 3 uur tafelen vriendelijk gesommeerd te vertrekken en vrij snel daarna werd de rekening op tafel 'gesmeten' Blijkbaar hadden we wat signalen gemist over dat de tafel weer bezet was na ons. Dit had ook te maken dat de bediening slecht te verstaan was ook als er uitleg gedaan werd aan tafel over de gerechten. Mede door de akoestiek die moeizaam was maar wel begrijpelijk als de tent helemaal vol zit. We hadden wel iets verwachtingen maar we werden toch helaas wat teleurgesteld.
Na 5 jaar met een oom en tante weer naar de Red Sun. Na de eerdere beleving heeft deze avond de ervaring overtroffen. Heerlijk eten, veel aandacht en geweldige sfeer. Aanrader! En we kregen ook nog de koffie van het huis zonder enige aanleiding. Mijn review in 2019: Op zoek naar een bijzonder avondje uit en heerlijk eten kwamen we hier uit. Stond al een tijdje op het lijstje, maar een verjaardag van mijn vriendin was een goede reden. Zeker geen spijt. Mooie gerechten en Japans anders dan we ooit hebben gegeten. Bediening behulpzaam en je voelt je echt welkom. Gaan we zeker nog een keer terug.
Wat een geweldige beleving, duurde iets te lang maar wat een prachtige en heerlijke gerechten.Eten: 5/5
Hier hebben wij met 9 personen gegeten, wij kregen 8 gangen menu en tot mijn verbazing zijn we ook 8 x verast hoe bijzonder lekker eten kan zijn. Personeel is zeer professioneel en erg vriendelijk. Echt een aanrader als een keer bijzonder lekker wilt gaan eten in een fantastische entourage.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid