facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Readshop Rijssen

The Readshop Rijssen

Info

Wij zijn de gemakswinkel van Rijssen waar u terecht kunt voor boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, loten en voor het postkantoor.

Geschiedenis

Wij zijn de gemakswinkel van Rijssen waar u terecht kunt voor een goed boek, een tijdschrift,een verrassende wenskaart, een groot assortiment kantoorartikelen en uw dagelijkse krant. Sinds kort hebben we een assortiment in cd’s en dvd’s.
Bij ons zijn staatsloten te verkrijgen en voor Lotto bent u bij ons aan het goede adres. Voor toeristische informatie over Rijssen kunt u bij onze Toeristisch Informatie Punt terecht.
Achter in de winkel vind u een Postnl balie, waar u al uw post kunt versturen, postzegels kunt krijgen, een auto overschrijven en waar het tegenwoordig mogelijk is om geld te versturen via Moneygram. De postbussen zijn achterin de winkel gevestigd.

Adres: Haarstraat 44, 7462AR Rijssen
Telefoonnummer: 0548-366687
Stad: Rijssen
Route: Haarstraat 44
Postcode: 7462AR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: ReadShop Boeken, ReadShop online, The Read Shop Lelystad, The Read Shop vestigingen, Welke cadeaukaarten bij ReadShop, the read shop - openingstijden, The Read Shop vacatures, The Read Shop Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cigo Spithoff Rijssen Cigo Spithoff Rijssen 122 meter Dacht dat de reacties verzonnen waren maar een van de arrogante asociale klantonvrien...
De Poort Boek & Kantoor De Poort Boek & Kantoor 207 meter Mooie boeken en mooie hippe kantoorart. Vriendelijk personeel. Chhristelijke boeken.
Recensies
Prima zaak. Leuke en deskundige dames achter ING desk. ING app laatste maand wel heet erg veel problemeno.a dag er uit
Nette winkel met postkantoor vlotte bediening
De ING service balie in de Readshop was een verademing na de ING klantenservice aan de telefoon en bij de bank zelf. Wat ING al drie jaar niet met mij kon regelen deed deze zeer vriendelijke mevrouw in tien minuten. Mijn dank is groot!
Mooie zaak met veel keuze
ze zijn helemaal niet vriendelijk en als iets dat je koopt kapot of niet goed is, nemen ze het niet terug en zeggen ze nooit meer naar deze winkel te komen, ze zijn altijd nors en boos.
Goede veelzijdige winkel met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.
Had het boek wat me dochter heel graag wilde
Leuke winkel.de winkeldames waren super aardig en behulpzaam
Iets besteld via de telefoon, volgende dag al opgehaald in de winkel. Snel en vakkundige hulp. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid