facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Readshop Rijnsburg

The Readshop Rijnsburg

Info

Bij ons kunt u terecht voor: Boeken Tijdschriften Wenskaarten Kantoorartikelen Dagbladen Kansspellen Rookwaren Cadeaukaarten/artikelen ING PostNL en voor het maken van pasfoto's.

Geschiedenis

In de winkel is een PostNL en ING servicepunt gevestigd

In het ING-servicepunt kunt u veel bankzaken zelf regelen. Geld opnemen en storten gaat via de gecombineerde opname- en stortautomaat. Wij kunnen u hierbij assisteren. Op sommige momenten is persoonlijk contact prettig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld bij het openen van een rekening of voor het afhalen van een pincode of wachtwoordbrief. Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar om te helpen.

Bij de PostNL servicebalie kunt u terecht voor:
-Postbussen
-Opwaardeerkaarten Mobiele Telefonie
-Aanbieden Partijenpost
-Postzegels
-Briefpost binnenland & buitenland
-Pakketten binnenland & buitenland
-Aangetekend versturen
-Sportvisakten
-Kentekenregistratie
-Telecom assortiment
-Chauffeurspassen
-Groot assortiment cadeaubonnen
-VVV bon

Ook steunen wij het Guusje Nederhorst Fonds en verkopen wij een zeer uitgebreid assortiment Woezel & Pip!

Word fan om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, acties en aanbiedingen.



"Wij zijn dé gemakswinkel waar u terecht kunt voor:Boeken, Tijdschriften, specialist, PostNL Postkantoor, Geldmaat, Wenskaartenspecialist, Kantoorartikelen, Dagbladen, Lotto, Staatsloterij, Krasloten en Rookwaren, cadeauartikelen & bordspellen. Een gezellige koffiecorner met heerlijke cappuccino en wat lekkers van onze eigen thuisbakster."
Adres: Anjelierenstraat 3 -5, 2231 GT Rijnsburg
Telefoonnummer: 0714023063
Stad: Rijnsburg
Route: Anjelierenstraat 3 -5
Postcode: 2231 GT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Primera Rijnsburg, Koffiehoek Rijnsburg, Anjelierenstraat 3 Rijnsburg, The Read shop Kampen, Readshop Vinkeveen, Readshop Groningen, Vacatures Read shop, The read Shop Waalwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stylin Stylin 13 meter Bij Stylin kun je je hart ophalen en volop shoppen voor een speciaal cadeautje voor j...
Creations of Happiness Creations of Happiness 393 meter De leukste kaarten, invulboeken en stationery!
Crea Jo Cadeau Shop Crea Jo Cadeau Shop 522 meter 4 sterren voor de fantastische service. Ik heb hier een artikel besteld, maar die is ...
Regenboogroos.nl Regenboogroos.nl 1 km Schitterende rozen in alle kleuren
Recensies
1 minuut voor sluitingstijd doen ze deur voor je neus op slot Post is vele malen al opgehaald voor de tijd dat op de website staat. Waardoor de pakketten een dag te laat geleverd worden bij de klanten nav uw reactie:, Wij zijn ook een kleine ondernemer, door dat jullie postnl niet laten wachten tot de afhaaltijd, worden onze pakketjes niet op tijd geleverd bij klanten, hierdoor krijgen wij slechte recenties en raken wij klanten kwijt, de beoordeling is volkomen terecht. Doe wat goed is voor je klanten en niet wat goed is voor ongeduldige chaufeur van PostNL. je zegt zelf al dat je een lage vergoeding krijgt van ze, en nog laat je je regeren door ze
Pasfoto laten maken. Duidelijke instructies opgegeven. Op eerste foto was de camera veels te hoog, waardoor ik omhoog keek ipv recht. Medewerkster vond het prima foto.. vervolgens aangegeven dat het niet aan de eisen voldoet en tweede foto genomen. Slechte verlichting en niet scherp.. Zonde van je geld.
Altijd goed geholpen met het ophalen en versturen van pakketjes. Vandaag voor het eerst een koffie to go gehaald. Fantastische service, gezellig praatje en heerlijke koffie.
Goed personeel, met een kwalitatief goed verzorgde winkel. De vernieuwde winkel heeft zeker zijn voordelen geboekt tegenover de oude. Ruimte, overzicht, structuur en design is de nieuwe standaard in deze winkel. Vriendelijk en deskundig personeel die je graag verder helpt om jouw als klant de maximale service te verlenen. Top winkel!
Personeel zeer onvriendelijk. Openingstijden tot 18:00 maar de deuren zijn om 17:10 al gesloten. Ook nergens een bericht te vinden dat er aangepaste openingstijden zijn. Op de vraag of ik alleen mijn pakketje even snel mee kan krijgen loopt de medewerker weg en doet demonstratief de lichten uit. Zeer slechte service. Erg jammer aangezien het pakket een kado betrof.
Toptent, kom hier al jaren voor mijn pakketjes en spelletjes. Vriendelijk personeel die ja altijd op een lach trakteren!
Zeer onvriendelijk. Ze hangen op terwijl je aan het praten bent. Ik werd nog net niet uitgescholden. Ga hier nooit naartoe
Prachtige zaak met uitgebreid sortiment van boeken, kantoorartikelen, kaarten en cadeaus. Leuke coffeecorner en vriendelijke bediening. Een aanrader!
Heel jammer, dat ze het tweede pakketje niet konden dichtplakken. Ik werd verzocht een rol te kopen.
Altijd goed geholpen, hele aardige mensen met veel verstand van zaken. Leuke collectie die groter is dan de reguliere boeken en kaarten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Readshop Rijnsburg met het openbaar vervoer


Rijnsburg, Noordeinde 330 meter
20
21
Rijnsburg, Noordeinde 340 meter
20
21
Rijnsburg, Oegstgeesterweg 380 meter
90
Rijnsburg, Splitsing 420 meter
90
Rijnsburg, Splitsing 430 meter
20
21

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid