facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Readshop IJsselstein

The Readshop IJsselstein

Info

The Read Shop IJsselstein is een
gemakswinkel met een gevarieerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, dagbladen, cadeau- en kantoorartikelen.

Geschiedenis

Reeds 18 jaar is the Readshop gevestigd op de Benschopperstraat 21 in IJsselstein. Wegens de enorme drukte is er besloten vanaf maart 2012 de winkel te splitsen.
Nu is er naast The Readshop op huisnummer 17 en boekenspeciaalzaak gevestigd onder de naam Boekhandel Logica. (zie ook www.boekhandellogica.nl en de facebookpagina)

Boekhandel Logica is een gespecialiseerde boekhandel die veel aandacht heeft voor de klant. In de winkel is een grote kinderboekenhoek aanwezig voor de jeugd, ook heeft de winkel een ruime collectie met kookboeken, reisboeken, Nederlandse literatuur en ook heeft het Engelstalige boeken.

In onze winkel is er een mogelijkheid om aan de lees tafel rustig uw keuze te maken welk boek u gaat aan gaat schaffen. Wij schenken daar graag een kopje koffie of thee bij.

Naast onze winkel hebben wij ook een interactieve bestelsite waar u naast Nederlandse boeken ook internationale boeken(Engels/Frans/Duits/Spaans) en studieboeken kan bestellen. De meest actuele boeken liggen altijd snel in onze winkel en boeken die zijn opgevallen op de radio of tv liggen meestal met 48 uur in de winkel.

Weet u dat de Readshop ook kantoorartikelen, tijdschriften, wenskaarten, giftcards en rookartikelen verkoopt en dat u uw artikelen ook online kunt bestellen via onze website http://www.readshop.nl/
Wij hebben tevens een groot postagentschap met een uitstekende service!

Adres: Benschopperstraat 21, 3401DG IJsselstein
Telefoonnummer: 0306874129
Stad: IJsselstein
Route: Benschopperstraat 21
Postcode: 3401DG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Leuke winkel En bijna alles voor kantoor en thuiskantoor is er wel aanwezig. Veel tijdschriften enz,enz,enz,enz,enz. En erg vriendelijk personeel.
Uitgebreide winkel, netjes ingericht, behulpzaam personeel
Vriendelijke mensen die heel behulpzaam zijn
vreselijk ervaring. Personeel onbehulpzaam en "kattig". Niet bereid om een probleem op te lossen of te helpen Waarschijnlijk fout door post nl maar omgaan met klanten doe je niet zo!
Fijne winkel, prettige medewerkers. Ruim assortiment.
Klein maar fijn in IJsselstein! Een boekwinkel die vooral wenskaarten, school- & kantoorbenodigdheden, schrijfwaren, het verkopen van sigaretten, loterijen, tijdschriften. Deze winkel is tevens ook een volledige Postkantoor en ING Bank met 1 geldautomaat binnen om geld op te nemen en/of biljetten af te storten.
Gewoon een top winkel. En super vriendelijk personeel
Uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel. Fijne winkel!
Geweldige winkel. De eigenaar heeft tijd voor je. Altijd vriendelijk en weet wat hij verkoopt.
Hele mooie zaak echt iets voor de liefhebber van een goed boek. verder tref hier echt van alles wat met lezen te maken heeft. tijdschriften, strips, a4 papier, kleurtjes bedenk het maar ze hebben het hier. het personeel weet waar het praat. Wat ze niet hebben in huis bestellen ze heel graag voor je. hier staat service hoog in het vaandel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid