facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Readshop Express Donderberg

The Readshop Express Donderberg

Info

u kunt terecht bij ons voor wenskaarten, kantoorartikelen, tijdschriften, kansspelen, tabak en sigaretten, diverse kado artikelen en voor al u POSTNL + RDW

Adres: Winkelcentrum Donderberg, 6043 JR Roermond
Telefoonnummer: 0475328100
ln.pohsdaer@dnomreor
Stad: Roermond
Route: Winkelcentrum Donderberg
Postcode: 6043 JR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Recensies
Ik kom hier al bijna 35 jaar. Ruim assortiment. Een van de weinige postagentschappen nog. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Goede zaak. Zeer vriendelijke en hard werkende mensen, waaronder de eigenaar. Ik voel mij hier altijd netjes geholpen. Zowel voor pakketjes, kleine aankopen als zelfs pasfoto dit terwijl alle overige fotografen gesloten waren. Voor dit soort zaken laat ik graag een review achter.
Goede ervaring voor pasfoto’s. De foto was snel gemaakt en is goedgekeurd door de gemeente.
Heel vriendelijke bediening, snel en vakkundig geholpen
Het maakt niet uit hoe chagrijnig ik mij voel, elke keer als ik hier weer een pakket moet laten versturen, wordt ik gewoon vrolijk en spontaan aangesproken. In een klap weer helemaal vrolijk. Kom nu ondertussen zo vaak dat wanneer ik een tekening vergeet op het pakket, dit ook op wordt gemerkt. Super leuk om nog zo'n persoonlijke service ergens te vinden. Jullie zijn top!!
Leuke winkel voor allerlei zaken
Beste mensen, schamen jullie je niet om zo'n laster te verspreiden over deze winkel. Zelf kom ik er bijna wekelijks en heb nog nooit een verkeerd woord of of verkeerde benadering gehad. Deze mensen werken hard en proberen het iedereen naar hun zin te maken. Breng gewoon begrip op voor de situatie waarin ze verkeren door het coronavirus. Ze zien grote delen van hun inkomsten verminderen, maar de vaste lasten gaan gewoon door. En kom ben nu eens eerlijk naar jezelf, hebben jullie altijd goede zin? Maar als ik met respect behandel wil worden moet ik eerst respect geven. En als jullie dat niet kunnen, dan moeten jullie naar een andere winkel gaan. Persoonlijk vindt ik het een top winkel met top personeel en een top eigenaar.
Fijne winkel, leuke eigenaren en behulpzaam personeel. Veel keuze in tijdschriften, boeken en kaarten.
Zeer onvriendelijke vrouw achter de kassa, weigerde mij te helpen en zeer racistisch. Daarvoor was er een man voor mij waar ze zijn pakje sigaretten en bonnetje naar toe gooide. Ik heb dit nooit eerder meegemaakt dat iemand zijn klanten zo behandeld!
Ik heb een Pakket naar Roermond gisteren verstuurd, de ontvanger ging die ophalen vanmiddag bij THE READSHOP en hij was erg slecht en MINACHTIG behandelt, hij al voor de tweede keer bij de mensen aan de balie Post NL. Wij zullen verdere maatregelen nemen want dit is geen professionele gedraag. Ik wil graag dat Post NL dit situatie serieus neemt. Morgen zal ik contact nemen met deze kantoor ik verwacht dat het pakket gevonden wordt en op de JUISTE manier de ontvanger behandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid