facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Readshop Bennebroek

The Readshop Bennebroek

Info

Wij zijn een gezellige boekhandel in Bennebroek. U kunt bij ons terecht voor uw boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen.

Geschiedenis

Wij zijn een gezellige boekhandel in Bennebroek. U kunt bij ons terecht voor uw boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen. Is er toevallig een artikel niet op voorraad dan kijken wij of deze voor u te bestellen is.

Adres: Zwarteweg 24, 2121 BC Bennebroek
Telefoonnummer: 023-5845830
Stad: Bennebroek
Route: Zwarteweg 24
Postcode: 2121 BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Read Shop Cassandraplein, Readshop Vlaardingen, Read Shop cadeaubonnen, Read Shop Joure Openingstijden, ReadShop klantenservice, Readshop Rozenburg, The ReadShop Goverwelle, Readshop Delden Openingstijden
Recensies
Het assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, rookwaren en postagentschap is voor een plaats als Hillegom een geweldig aanbod.
Super goede boekenwinkel!
Fijne winkel genoeg keus, met boeken kaarten, en kantoorbenodigdheden.
Fijne, ruim opgezette winkel. Groot assortiment boeken. Goede service. Vriendelijk personeel. Ook veel verschillende puzzels en gezelschapsspellen.
Was er voor het eerst. Kadobonnen halen voor de zaak. Leuk gesprek gehad over de fijne inrichting, waaruit bleek dat er invloeden van de readshop Rijnburg terug te zien waren. Goed gedaan, want de winkel is erg uitnodigend, met daarbij ook nog het vriendelijk personeel, dus fijn winkelplezier!
Altijd fijn vriendelijk goedlachs personeel ... wordt altijd perfect geholpen... ze nemen nog de tijd voor je.. ipv afraffelen en opzouten volgende klant ... ruim assortiment ,.. altijd de nieuwste bestsellers in de winkel .... jmmr van die dichte deur vandaag lockdown.ik ben toe aan een nieuw goed boek ....
Ivm Covid kunnen we helaas niet in de winkel kopen. Vanavond online een boek besteld en werkelijk, bezorging binnen een uur aan huis! Dus Hillegommers, heb je nog iets nodig voor onder de boom tijdschriften, winterboeken, kalenders, spellen, boeken etc., bestel het hier. Dan heb je je cadeaus gegarandeerd op tijd in huis en je steunt de lokale ondernemer die we graag willen behouden.
Super vriendelijke mensen, prima standaard assortiment en altijd bereid om iets voor je te bestellen. En dan snel geleverd. Fijne tent!
Gewoon een fijne zaak met ruim assortiment! Bonuspunten voor de manier waarop mijn verstandelijk beperkte zichzelf mag zijn. Er wordt echt tijd voor 'm gemaakt!
Geweldige zaak. Uitgebreid assortiment. Prettige, ter zake kundige medewerkers en prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid