facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Read Shop Zwikstra

The Read Shop Zwikstra

Info

The Read Shop Zwikstra heeft een breed assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, cadeau- en kantoorartikelen. Daarnaast hebben we ook Staatsloterij en Lotto en kunt u terecht voor diensten van PostNL en ING.

Adres: Van Harenstraat 32, 8471 JE Wolvega
Telefoonnummer: 0561-617755
Stad: Wolvega
Route: Van Harenstraat 32
Postcode: 8471 JE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30

Recensies
Keurige zaak en vriendelijk personeel. Die kennis van zaken heeft.
Mooie winkel met aardige meiden dames Die je helpen met al je vragen .
Fantastische hulp gekregen bij het bankieren met ing. Marianne bedankt!
Leuk om in the read shop te komen. We waren op zoek naar een baby boekje speciaal in zwart wit kleuren. We hadden eerst niet verwacht het te kunnen vinden in Wolvega, maar hier zijn we wel geslaagd. Onze baby vind het knisper boekje mega interessant om naar te kijken. Personeel is vriendelijk en het is handig dat je er ook de pakketjes kan brengen en ophalen. Er zit ook een ING punt in de winkel, maar daar nog niet gebruik van gemaakt.
Goede boekwinkel met veel voorzieningen, inclusief een ING servicepunt. Centraal gelegen in Wolvega en ook de optie om andere dingen dna boeken te kopen zoals loterijspellen of bordspelletjes. Veel boeken met goede recensies, prijzen van de boeken liggen echter wel aan de hoge kant.
Goede vriendelijke service , pakketten netjes geregeld en een ruim aanbod plus , bestel service indien u iets niet kunt vinden !
Helaas slechte ervaring. Eerst wordt je pakket niet bezorgd terwijl je thuis bent. Dan naar zwikstra om het op te halen. Accepteren ze geen kopie id. Terwijl het oo de app van de overheid staat!! Belachelijk!
Groot aanbod boeken en lectuur ,mogelijkheid tot bestellen, verzenden, geld pinnen storten En vriendelijke service plus leuke cadeau artikelen
Zeer goede service van de medewerkers, en denken mee met de klant op basis van diens behoeften. Staan open voor suggesties voor verbeteringen. Al met al een van de betere boekwinkels.
Snelle en goede hulp gekregen bij het overschrijven van een auto. Was echt zo klaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid