facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Read Shop Warnsveld

The Read Shop Warnsveld

Info

The Read Shop Warnsveld is dé gemakswinkel op het gebied van lezen, dagelijkse service, kantoor en cadeau.

Geschiedenis

The Read Shop is dé gemakswinkel op het gebied van lezen, dagelijkse service, kantoor en cadeau. Bij The Read Shop vind je praktische/leuke diensten en producten op een makkelijke manier.



"The Read Shop is dé winkel op het gebied van boeken, tijdschriften en kantoorartikelen, PostNL pakketservice, en cadeau artikelen."
Adres: Dreiumme 55, 7232CN Warnsveld
Telefoonnummer: 0575-527579
Stad: Warnsveld
Route: Dreiumme 55
Postcode: 7232CN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dreiumme Warnsveld, Boeken read shop, Read shop agenda, The Read shop Delft, Read shop afspraak maken, Read Shop Oudewater, Primera Warnsveld, The Read Shop Rosmalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mevrouw Hendrik Mevrouw Hendrik 380 meter Heb zonet de slingers ontvangen die ik had besteld, de levering was ondanks de winter...
Recensies
Mooie, overzichtelijke boekhandel met een groot assortiment. Update 2022: Echter zou ik ze adviseren om te stoppen met hun PostNL-punt. Het is me meerdere malen opgevallen dat het de eigenaresse stoort tijdens haar reguliere boekhandel-werk. De pakketten zijn te groot/liggen in de weg/komen ongelegen/etc. Ook kan ze op die drukke momenten haar klanten de aandacht niet geven die ze wél verdienen en die ze denk ik best graag zou willen geven. Conclusie: fijne, mooie en ruime winkel, maar alle negatieve PostNL-aandacht zorgt voor een negatieve sfeer op drukke momenten.
Boeken, tijdschriften, kantoor artikelen onder één dak !
Mooie winkel, breed aanbod en fijn personeel.
Goede boekhadel , ruim assoortiment en tevens afhaalpunt voor postpakketjes.
Ik heb een pakket terug willen sturen naar de afzender, ik heb het pakket hier ingeleverd, vervolgens is dit pakket weer mijn thuis adres afgeleverd en niet bij de afzender. Ik ben twee dagen later terug gegaan om dit pakket opnieuw te retourneren. Zodra de mevrouw achter de balie een code ziet zegt deze mevrouw "Deze code moest je doorstrepen want anders wordt dit pakket inderdaad weer bij jou thuis bezorgd." Vervolgens scant de vrouw achter de balie de des betreffende code en herhaalt dat met deze code het pakket weer naar mijn thuis adres wordt gestuurd. Vervolgens zegt de medewerkster achter de balie dat als het pakket wil retourneren dat ik €7.50 moet betalen. Hier was ik het uiteraard niet mee eens en er stond tevens een antwoordnummer op, ik ben hierna de winkel uitgelopen en heb mijn pakket bij een ander PostNL punt ingeleverd. Hier was er binnen 1 minuut een nieuw retourlabel opgeplakt en is het pakket geretourneerd. Zeer slechte klantvriendelijkheid.
Fijne winkel en personeel. Als een boek er niet is, dan bestellen zij die en na een 2 dagen kun je het ophalen.
Fijne winkel, prima assortiment, en ook het post nl punt functioneert helemaal prima!
Verzorgde winkel. Vriendelijk en kundig personeel
Zeer slechte service. Ik word continu met een ondertoon bejegend als ik pakketjes via hen wil versturen met PostNL. Het is altijd mijn schuld terwijl zij de zaken niet op orde hebben. Kortom: ik zoek wel een ander PostNL-punt in de buurt.
Kom hier helaas bijna wekelijks. Weten niet hoe ze met apparatuur van PostNL om moeten gaan. Wanneer ik een melding krijg dat mijn pakket klaarligt en ik loop naar de winkel toe wordt ik telkens weer naar huis gestuurd omdat ze zelf de zaken niet op orde hebben. Onderling gaan ze onnodige discussies aan en schuiven de schuld bij PostNL in de schoenen. Zo zijn ze zelf alleen maar tijd kwijt die ze veel beter hadden kunnen besteden. Heel jammer dat het PostNL-punt weg is bij Albert Heijn, want dit is echt een ramp. Sinterklaas en Kerst moeten nog komen. Ben benieuwd wat voor een puinhoop het daar dan wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid