facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Read Shop Kroonpassage

The Read Shop Kroonpassage

Info

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment in boeken, bladen, rookwaren, kantoorartikelen, wenskaarten, e.a.
Mist u een boektitel of staat uw merk tabak er niet bij, wij bestellen dit graag voor u !

Geschiedenis

Op deze pagina vindt u de laatste aanbiedingen en acties,
de top 10 van boeken en nieuwtjes.
Uiteraard horen wij graag van u wat uw wensen zijn zodat wij daar op kunnen inspelen.

Kortom: laat ónze winkel ook úw winkel zijn.



"Vanaf de bank uw bestelling plaatsen via mail [email protected], Facebook of telefoon, én ook betalen. En indien mogelijk wordt uw bestelling nog mooi verpakt thuis afgegeven - zonder extra kosten !"
Adres: Kroonpassage 23, 8232 VP Lelystad
Telefoonnummer: 0320-200300
Stad: Lelystad
Route: Kroonpassage 23
Postcode: 8232 VP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Lelystad/Almere buiten Primera Lelystad/Almere buiten 1 km Ik was hier voor cadeu kaarten en de medewerkster ,vroeg als ze voor mij als cadeau...
Boekhandel De Brunte Boekhandel De Brunte 1 km Nog de enige boekwinkel in Lelystad. Wees er zuinig op.
De Fakkel Lelystad De Fakkel Lelystad 1 km Een fijne christelijke boekwinkel, maar helaas niet lang meer open op deze locatie, d...
Fantasy-db Fantasy-db 4 km Fantasy-db voor alle fantasy boeken
Recensies
Zeer uitgebreide boekwinkel met vriendelijk personeel. Ook als je een boek hebt geschreven en je zou het willen presenteren en signeren, dan is daar begeleiding, ruimte en tijd voor Zo ook het debut-boek van auteur Annette Thijs. Indrukwekkend familierelaas over o.a. Nederlands Indië achter de schermen, maar ook een persoon, haar vaderTino Thijs die de culturele samenwerking tussen Nederland en haar toenmalige, nu ex-koloniën stimulerrde en realiseerde met de stichting STICUSA. Daarnaast een verslag van de familieperikelen voorzien van tientallen brieven o.a. van haar oom, die op 23-jarige leeftijd in Indië sneuvelde als KNIL-militair zonder graf
Wat een geweldige winkel is dit! Uitgebreid assortiment en wanneer iets echt daar niet leverbaar is zoeken ze voor je op waar je dit eventueel wel kunt verkrijgen. Complimenten voor het personeel voor hun altijd vriendelijke en correcte ‘hulp’.
Informatie klopt niet. Er staat maandag 11 uur open terwijl het 1 uur is.
Leuke winkel! Aanbod boeken zou iets groter kunnen zijn al snap ik het in het daglicht van de online concurrenten. Magazines, voldoende aanbod! Laten we de boekenwinkels redden :- nette medewerkers !
Altijd vriendelijke personeel, goede service!
Zeer vriendelijke mensen in winkel met een goede dosis humor, en persoonlijke aandacht voor iemand. Een winkel die je niet snel meer ziet in deze tijd. TOP! :
Personeel is vriendelijk en behulpzaam
Er zijn winkels daar ga je heen omdat je iets nodig hebt. Je gaat er heen, je koopt je product en bent weer weg. Er zijn winkels waar je heen gaat, je iets koopt en denkt: "dit was eens maar nooit meer!" Dan zijn er ook nog winkels, helaas spaarzaam te vinden, waarbij je alleen al bij de gedachte dat je er heen mag, begint te kwispelen van blijdschap. Zo'n zaak is de The Read Shop in de Kroonpassage. Als er een zaak is waar je vriendelijk en humorvol wordt onthaald en te woord gestaan, is het hier wel. Een boek, kantoorartikelen en nog veel meer, wordt onder deskundige begeleiding aan de klant voor een plezierige prijs overgedaan en mocht het onverhoopt niet in huis zijn, dan is het er net zo snel, zo niet sneller, dan bij een willekeurige webshop. Het bijkomende voordeel is dan dat je er twee keer kwispelend heen mag om daarna intens tevreden en met een blijde lach huiswaarts te keren. Kort samengevat: een top winkel, met top personeel waarvoor hulde.
Altijd persoonlijke en vriendelijke hulp. Als ze het niet hebben proberen ze het zo snel mogelijk voor je in huis te hebben.
Het pakketje van postnl. Vonden ze moeilijk om te vinden i.v.m. foutief huisnummer er stond 1 i.p.v. 177......dus ben tot 2x weggestuurd omdat ze mijn pakketje niet zouden hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid