facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Read Shop Dieren

The Read Shop Dieren

Info

Wij zijn het adres voor boeken, wenskaarten, tijdschriften, cadeauartikelen, cadeaukaarten, kantoor-en schoolartikelen.

Adres: Diderna 6, 6951 CW Dieren
Telefoonnummer: 0313415793
Stad: Dieren
Route: Diderna 6
Postcode: 6951 CW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Katootje Katootje 33 meter Een winkel met een keuze waar niet iedereen van houd.maar wel gezellig ingericht.
De Plek, ontmoeting, ontspanning en winkel De Plek, ontmoeting, ontspanning en winkel 187 meter De Plek is een Christelijke boek- en cadeauwinkel gevestigd in Dieren.
Uniek fotoboeken Uniek fotoboeken 830 meter Fotoboeken maken is mijn passie! Een fotoboek is een dierbaar document vol mooie en...
Recensies
Ik zou vandaag pakket binnen krijgen, maar kon helaas niet in ontvangst nemen. Voor 18 uur was hij op te halen bij de Read Shop in Dieren. Na mijn werk haasten om op tijd daar te zijn. Sta om 17.50 voor de deur, maar er was niemand meer aanwezig. Ik dacht ligt dit nu aan mij, maar er staat ook op de deur 18 uur. Ik zat echt te wachten op het pakketje dus ben behoorlijk teleurgesteld.
Fijne winkel en lieve mensen. Zal altijd bij hun wat blijven kopen Er is ook altijd ruimte voor een praatje dus heel gezellig.
Behulpzaam en vriendelijk personeel, ruime keuze in boeken, tijdschriften en kantoorartikelen, goede service ook in combinatie met online en/of bestellen. Deze winkel is in zeer goede en deskundige handen van Diane.
The Read Shop in Dieren, ruime sortering aan nieuwste uitgaven van boeken en tijdschriften dat net zo met veel andere artikelen,heerlijk om rond te snuffelen Altijd een vriendelijke en behulpzaam personeel..
Alleraardigste winkel, goed personeel, fijn assortiment. Kom er al jaren met veel plezier.
zo vriendelijk! Ook professioneel en een verrassend assortiment naast boeken. Ik vond op de laatste dag van het jaar nog een byzondere agenda van Korsch Verlag die elders en online uitverkocht is.
Smalle maar zeer lange diepe zaak. Mooie nieuwe winkel, stuk netter dan op vorige lokatie in tent voor de Hema. Zelfde vriendelijke personeel. Zeer ruim assortiment tijdschriften.
Ondanks de gedwongen sluiting woralles gedaan om je toch te helpen. Super dames! Dankjewel.
Omdat het een zaak wat leuk leesgerei bevat en als ze het niet direct hebben het voor je kunnen bestellen.En men is vriendelijk & behulpzaam!
Ken diane best wel goed van vroeger. Leuk dat ze zo'n mooie zaak heeft .gr theo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid