facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Quilt Cottage

Info

The Quilt Cottage is de gezelligste patchwork- & quiltwinkel van Nederland met het grootste assortiment stoffen! Kom snel kijken, de koffie staat klaar.

Adres: Weurden 31, 7101 NH Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0613470858
Stad: Winterswijk
Route: Weurden 31
Postcode: 7101 NH


Recensies
Erg mooie selectie met stoffen. Hier komen we terug!
Helemaal TOP. Prachtige winkel met zo veel leuke stofjes. Heel vriendelijk hulpzame personeel. Leuke workshop...met erg lekker lunch. Mijn dag kon ECHT niet meer stuk! GEWELDIG
Fijne winkel waar je alle tijd krijgt om de mooiste stofjes uit te kiezen. Gezellige dames die helpen en zorgen voor een ontspannen sfeer, erg fijn in deze corona tijd.
Uiterst prettige winkel. Kennis van zaken en niet te beroerd om even wat langer open te blijven op zaterdagmiddag. Top!!
Prachtige stofjes om mee te werken en vriendelijke mensen .
Grote keuze in materialen en een geweldige vraagbaak bij mogelijke problemen die je tegen komt bij het maken van je eigen quilt.
De open dag was weer leuk. Wat een keuze in stoffen!
Veel keus en heel vriendelijk geholpen!
Hier kom je altijd happy vandaan
Erg veel keus, goed advies en gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid