facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Pinball Experience

Info

Bezoek nu het leukste nieuwe (bedrijfs)uitje van Noord-Holland. Ga de strijd aan op 30 uitdagende flipperkasten en toon jezelf Pinball Wizard van je groep!

Adres: Hazenkoog 35f, 1822BS Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0681955932
Stad: Alkmaar
Route: Hazenkoog 35f
Postcode: 1822BS



op zoek naar gerelateerd: HQ Pinball, Flipperkast events, Pinball community
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOVES Alkmaar MOVES Alkmaar 2 km Moves! de #1 Hiphop dansschool van Alkmaar. Nobody Moves Like Us.
Recensies
Na een keer geweest te zijn ben ik nagenoeg verslaafd geworden aan pinballen :- Echt tof dat zoveel kasten bij elkaar staan en je zoveel kan spelen als je wilt. Vooral de gezelligheid en ervaringen uitwisselen maakt dat het extra leuk is. Een aanrader.
Super gezellig veel variatie in flipperkasten
Met de kinderen van 16&17op de Friday night flipper geweest. Echt een heel leuke flipperavond gehad met veel verschillende kasten en een super relaxte sfeer. Wij komen zeker terug
Verrassingsfeestje gehad hier voor mijn verjaardag. Onvergetelijke avond gehad. Snel nog eens langs komen op een vrijdag om de rest van de kasten te bespelen, het zijn er te veel om in een avond te kunnen spelen.
Super leuk uitje. Relaxe sfeer.
Vertaald door Google Was supertof !! Origineel Was supertof !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid