facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Peppermill

The Peppermill
Adres: Het Haagje 12 , Hoogeveen 7906 AA, NL
Telefoonnummer: 0528 231 431
Stad: Hoogeveen
Route: Het Haagje 12
Postcode: 7906 AA



op zoek naar gerelateerd: the peppermill meppel, peppermill las vegas, the peppermill hoogeveen, peppermill meppel menu, the peppermill zwolle, peppermill las vegas menu, the peppermill kampen, peppermill meppel gesloten
Recensies
Amerikaans restaurant volgens het "all you can eat" principe, zonder tijdslimiet. Alleen de drankjes en desserts worden extra in rekening gebracht. Smaakvolle kleine gerechtjes. Sommige alleen niet helemaal goed doorverhit. Vriendelijke bediening. Open van 16:30 tot 22:00, keuken sluit om 21:30. Betaald parkeren in de directe omgeving.
We hebben heerlijk gegeten bij de Peppermill, mooi uitzicht bij het raam op de gekleurde fonteinen van de hoofdstraat van Hoogeveen, de ligging van de Peppermill was fijn de parkeergarage is dichtbij. De sfeer is goed en gezelligheid is bij de Peppermill voelbaar, het personeel weet wat ze serveren en is voldoende aanwezig, de drankjes worden snel bezorgd en het eten hoef je niet lang op te wachten. De Kwaliteit van het eten is wat je kan verwachten: Vers, niet doorbakken en de side dishes zijn op smaak. Prijs/kwaliteit is het zeker een goeie om uit eten te gaan. Ik zou ik hier nog een keer gaan eten!
Heerlijke gerechtjes, ruim de tijd. om genoeg te eten en zeer vriendelijke bediening!Eten: 5/5
Met een groepje wezen eten bij The Peppermill Hoogeveen. Een mooie stijlvolle zaak netjes en verzorgd toiletten schoon. Het eten was super voor mekaar, de combinaties zijn goed en de smaak vind ik goed niet te weinig en niet de overtoom van kruiden. De ober wil ik in het bijzonder noemen, is erg correct en geduldig netjes op de hoogte van de etiketten maar wat mij vooral op viel is dat deze man alle bestellingen opnam zonder papier of ander notie materiaal respect.  Kortom een aanrader om eens heen te gaan voor relaxt, lekker gezellig avondje.
Heerlijk gegeten vanavond. 2 gerechtjes bestellen pp per keer. Volgende gerechtjes kwamen vlot als de vorige op waren. Goede kwaliteit ook. Erg vriendelijke bediening. Genoten van een avond uit.
Heerlijk gegeten, mooi concept unlimited allerlei kleine hapjes maar telkens voldoende, bestaat uit meerdere rondes , vlotte bediening, keurig en beleefd. Top ! ! Goed voor herhaling !
Heerlijk gegeten! Wij hebben hier afgelopen week heerlijk gegeten. Door de kleinere gerechten hebben we veel kunnen proberen en het was echt heerlijk! Wij komen hier zeker terug!
fantastisch lekker gegeten! de keuken mannen Jordi,Shanana en Daan zijn topkoks. Bas & Julian liepen zich uit te sloven en heb ze maar ff geholpen ... t’ was erg gezellig.
We hadden de like en deel actie gewonnen en natuurlijk gereserveerd. We werden super goed ontvangen. Er hangt een leuke gezellige ontspannen sfeer. De bediening was super goed en gezellige mensen. Het eten was super goed voor elkaar. Genoeg keus en zowel keuken als bediening was lekker snel. Al met al heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gezellige avond en voor de gewonnen prijs natuurlijk
We waren helaas wat laat met foto's dus het blijft bij 1 plaatje. The Pepermill is een leuk restaurant met een prima prijs kwaliteit verhouding. Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar het eten is gewoon goed. Wat ik erg prettig vond is de ruime indeling en het personeel wat op een oprechte manier vriendelijk is. Dit geeft denk ik ook wel aan dat het een leuke werkgever is. Relaxte sfeer, goede bediening en lekker gegeten... Onze avond is geslaagd! Bedankt team Pepermill! dat kopje koffie kom ik binnenkort halen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid