facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Peppermill

Adres: Plantage 3, 8261 BV Kampen
Telefoonnummer: 038-3336671
Stad: Kampen
Route: Plantage 3
Postcode: 8261 BV



op zoek naar gerelateerd: Peppermill reserveren, Eten afhalen Hoogeveen
Recensies
Zeer lang moeten wachten voordat we eindelijk ons eerste drankje konden bestellen, terwijl het niet druk was. Nadat het drankje kwam direct bestelling geplaatst. Na 50 minuten kwam ons eten ,nadat we er naar gevraagd hadden. Eten was lauw, vlees zeer lang gebakken ,dus taai. Hoeveelheid bij mixed grill was goed, maar de andere portie was zeer klein, klein stukje tortilla en kleiner stuk spare rib dan bij de mixed grill. Aardappel wedges waren wel goed heet. Tijdens het eten geen vraag of het eten goed was of dat alles naar wens was ...... Beetje jammer. We komen niet terug.
Dit keer een minder positieve ervaring. Door het heerlijke weer op deze oktoberdag, lekker op het terras eten. Overal was het vol, maar gelukkig bij de Peppermill was er nog plaats voldoende. Nadat wij de drankjes hadden, kwam er een ober met een biertje. Nee, die hadden wij niet besteld. De voorgerechten kwamen snel en waren verrukkelijk. Toen was het een poosje wachten op het hoofdgerecht. Deze werd gepresenteerd aan een andere tafel. Oehoe...we zitten hier. Twee glazen drinken besteld, er arriveert 1 glas. Het hoofdgerecht was qua smaak heerlijk, maar bijna koud. Niemand komt vragen of het smaakt. Het eten is op en het 2e glas arriveert eindelijk. Bij het afruimen stelt men de vraag of het gesmaakt heeft. Ja, het was lekker, maar alles was lauw. Ze zou het doorgeven aan de keuken. Kortom, eten prima, maar je voelt je geen gast, rommelige bediening en niet weten wat je besteld hebt. Daarom drie sterren i.p.v. vijf.
Prima eten voor een prima prijs. 3 gangen voor 27,50 euro. Kwaliteit eten is goed. Beetje te veel Mexicaanse invloeden wat mijn smaak betreft. Personeel zeer vriendelijk, toetje erg lekker. 1 ster minder dan de max omdat we in een hoek zaten bij het raam op een erg donker en heel krap plekje
Onlangs heb ik weer eens gegeten bij de Peppermill, na gehoord te hebben dat ze een nieuw menu hadden: zoveel eten als je maar wilt, voor maar €24.50. Waar het gemiddelde wokrestaurant eten zo vet en zoet heeft, dat je na een paar happen vol zit en naderhand walgt van jezelf, doet de Peppermill het tegenovergestelde. Elke maaltijd is bereid met zeer veel zorg en kunde. Er zijn geen kant en klare gerechten, maar elk gerecht bestel je afzonderlijk en wordt vervolgens voor je klaargemaakt. Laat ik eerlijk zijn; niet alles is even lekker. Er is een groot deel gerechten voortreffelijk de olijven, biefstuk, garnalen, brownies, maar af en toe heb je ook iets waarvan je denkt: nou, dat vond ik niet zo bijzonder gefrituurde champignons. Maar, over smaak valt niet te twisten, en wellicht zal een ander dit juist erg lekker vinden. In ieder geval luisteren ze naar feedback en zijn ze constant bezig met hun gerechten te verbeteren en nieuwe gerechten toe te voegen. De sfeer is gezellig, het personeel vriendelijk en bekwaam, het eten heerlijk, en de prijs, voor de hoeveelheid, ontzettend laag. Van mij krijgt het restaurant een 9 van de 10, waarbij ik dat ene laatste puntje bewaar voor HET restaurant wat mij omver blaast van zaligheid, maar laten we wel wezen; De kans dat het dit restaurant kan overtreffen, acht ik vrij klein.
Bijzonder slechte bediening, na een half uur wachten een voorgerecht gekregen, vervolgens na een half uur naar de lege borden gekeken te hebben het zelf maar naar de bar de bar terug gebracht en gevraagd om het hoofdgerecht. Na nogmaals 45 minuten wachten weg gegaan. Hier kom ik niet meer terug. Slechtste service die ik ooit heb ervaren in een restaurant.
Heerlijk gegeten bij the peppermill, bediening was vriendelijk. Wel moesten we eeeerg lang wachten tussendoor. Mijn vriend had een 400gr steak besteld waarvan tenminste 100 gr een dikke speklaag bleek te zijn. dat was erg jammer.
Sinds enkele jaren lunchen we met regelmaat op vrijdagmiddag bij de Peppermill. De heerlijke droge witte wijn en de carpaccio-salade zijn voortreffelijk. In combinatie met de gezellige bediening voor ons reden hier iedere keer weer naartoe te gaan. Top!
Trage bediening, 40 minuten! gewacht voordat ik het bestelde bier kreeg, terwijl het terras bijna geheel leeg was. Het personeel was drukker bezig met hun telefoons en elkaar dan dat klanten geholpen worden.
Eten was heerlijk maar de service is extreem sloom. 1 uur lang wachten op een simpel voorgerecht kan toch niet. We begonnen om 18:30 en pas om 21:30 klaar! Niet aan te raden dus als je snel iets wilt hebben maar als je de tijd hebt kan je hier zeker lekker gaan eten.
Heerlijk eten, goede vegetarische opties. Personeel is erg vriendelijk en ook snel. Je kunt zowel binnen als buiten eten en het is ook mogelijk om gratis water bij de wijn te krijgen! Heerlijk eten en goede sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid