facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The People Company

Info

Zoek je een nieuwe uitdaging? Dan willen wij graag met jou in gesprek. Wij zoeken toppers voor diverse vacatures bij professionele bedrijven in jouw regio.

Geschiedenis

De beste vacatures in jouw regio...oost west, thuis best! Wij bemiddelen in vaste banen vanaf MBO t/m universitair niveau. Klik hier RECHTS op de button "VACATURES" voor een link naar ons ACTUELE AANBOD!=>



"Voor jezelf beginnen? The People Company is een formule voor arbeidsbemiddeling, begeleiding en HR advies en waar zelfstandige ondernemers zich bij kunnen aansluiten. Juist die ‘ondernemende’ samenwerking bundelt krachten en geeft absolute meerwaarde aan de dienstverlening voor klanten. Immers, ondernemende mensen staan garant voor de beste oplossingen en lopen net iets harder voor hun relaties. Zo bieden wij een breed scala aan uiteenlopende ‘people’ oplossingen."
Adres: De Stroekeld 4b, 7462ZB Rijssen
Telefoonnummer: 0548515994
Stad: Rijssen
Route: De Stroekeld 4b
Postcode: 7462ZB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Leuk bedrijf, al jaren actief als intermediair en uitzendbureau. Wij werken veel met hen samen en hebben onder meer de website en webshop mogen maken. Je kunt via de website o.a. jezelf inschrijven voor werk.
Wij werken veel met dit bedrijf samen. Innovatief en modern bedrijf die meerdere opties bieden voor samenwerkingsmogelijkheden naar hun klanten. Wij mogen de webapplicaties bouwen en onderhouden.
Vacatures in Rijssen, Twente en Salland kunnen via The People Company worden ingevuld. Groot netwerk en ook mogelijkheid om te franchisen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid