facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Peanut Bar

The Peanut Bar

Info

Een leuk eigentijds café op de Hofland.
Het café beschikt over een biljart, meerdere dart borden en er wordt meerdere malen per maand wat leuks georganiseerd.

Daarnaast heeft het een mooie grote rookruimte.
En voor de deur meerdere parkeerplekken.



"Gezellige Bistro waar je lekker kunt eten en kunt genieten van vers bereidde cocktails en andere drankjes op ons zonnige terras"
Adres: Hofland 33-a, 3641 GA Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-745090
Stad: Mijdrecht
Route: Hofland 33-a
Postcode: 3641 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Adelhof Cafetaria Adelhof 678 meter
Reboost Events Reboost Events 856 meter
Café de WaVe Café de WaVe 1 km Hele leuke avond
Recensies
Eten is met aandacht bereid. Kogelbiefstuk perfect gaar evenals de sperziebonen die mooi beetgaar zijn. Er wordt met lokale producten gekookt. De bediening is ook buitengewoon vriendelijk. Echt een onverwachte verrassing.
Vorige week zaterdag heerlijk gegeten hier. Super vriendelijke en attente bediening. Veel gerechten buiten de kaart om welke een aanrader zijn. Leuke sfeer en goed eten, daarnaast ook erg lekkere cocktails. Thanks Arjen
Ik ben hier afgelopen weekend geweest, wat een ontzettende leuk restaurant! Mooie inrichting en een fijne sfeer. Heel aardig personeel en een leuke eigenaar die even een persoonlijk praatje met je komt maken. Het eten was van hoge kwaliteit en ik zal het zeker aanraden! Ook de cocktails waren erg lekker en het toetje niet te vergeten, lava cake. Heerlijk. Wij komen zeker terug. Kindvriendelijkheid: Voor ieder wat wils, ook voor kinderen! Parkeren: Genoeg parkeerplek Rolstoeltoegankelijkheid: Goed te bereiken voor rolstoelen.
Heerlijk gegeten, het eten werd mooi gepresenteerd op het bord. sfeervolle zaak met goede en snelle service. Gastvrij personeel, voor herhaling vatbaar!
Openingstijden kloppen niet. Stond zaterdag om iets voor 12 voor de deur maar kregen te horen dat ze dicht waren.
Een gezellige bistro, heerlijk gegeten, mooie wijnen, goede bediening. Zeker tot de volgende keer!
Super 5+ sterren eten, service is top gezellig personeel een aanrader!Eten: 5/5
Geen leuke feestkroeg. Muziek was slecht geregeld, tussen de nummers viel er telkens een stilte. De eigenaar keek chagrijnig en checkte pas ID's toen we al een tijdje binnen waren en wat drankjes hadden besteld. Het was ook erg leeg en de sfeer was een beetje doods. Verder wel vriendelijk barpersoneel en lekkere drankjes. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Op uitnodiging met schoonouders naar deze bistro geweest, 3x biefstuk, 1 medium, 2x medium rare besteld, 2 x medium gekregen. Daarna 2x Irish coffee Koffie lauwig, whiskey amper tot niet geproeft, 1 dame blanche wel lekker. Kelner is aardige man.
Eten besteld, maar per ongeluk op afhalen gezet in plaats van bezorgen. We werden netjes gebeld of we niet bezorgen bedoelden en het werd dan ook netjes bezorgd. Eten was heerlijk, service top. Zoals het hoort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid