facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Oyster Club

The Oyster Club

Info

Rotterdam

Geschiedenis

Rotterdam



"Waar vind je tegenwoordig nog een restaurant waar je je ogen de kost kunt geven? Van een interieur waar je u tegen zegt tot gerechten waar je – bij het zien van de menukaart - spontaan van gaat watertanden.Ga je avond van start met een sensationeel diner en sluit deze af op de dansvloer. Elke vrijdag en zaterdag draaien onze resident DJ’s de lekkerste beats. Zo lekker dat stilzitten geen optie is! Combineer dit alles met een goed gezelschap en je hebt een zeer geslaagde avond.Maar, ook voor een relaxte lunch of een veel te gezellige borrel is The Oyster Club in hartje Rotterdam jouw nieuwe uitvalsbasis."
Adres: Rodezand 36, 3011 AN Rotterdam
Telefoonnummer: 0103163605
Stad: Rotterdam
Route: Rodezand 36
Postcode: 3011 AN



op zoek naar gerelateerd: the oyster club rotterdam menu, oyster club menukaart, the oyster club rotterdam eigenaar, oyster club rotterdam opening, the oyster club rotterdam prijzen, oyster club rotterdam instagram, the oyster club rotterdam iens, rodezand 36 rotterdam
Recensies
Ik had hier meer verwacht dan terecht te komen in een muur van geluid. Sommigen noemen dit muziek. Helaas geen oordoppen meegenomen, want ik verwachtte naar een restaurant te gaan. Eten was netjes opgemaakt. Maar het duurde heel lang voor er iets op tafel stond. Een kwartier nadat het hoofdgerecht op was, kwamen bakjes met frietjes. Er circuleren foto's van mij dat ik niet blij aan tafel zit, met mijn oren dicht. Kortom, je moet hier van houden.
Zondag late brunch was weer erg leuk. Personeel vriendelijk, eten lekker, cocktails prijzig maar heerlijk. Wel afknapper dat Replay maar een half uurtje kwam optreden. Is toch €35,- per ticket.
op kerstavond, na een hartelijk ontvangst hebben mijn vrouw en ik genoten van werkelijk heerlijk diner. De gamba's waren overheerlijk en de dorade was ook geweldig. Zelf heb ik de "Oyster Steak" gekozen. Wat een smaaksensatie...medium met een krokant korstje. Kunstwerkjes op je bord. De entourage is stijlvol. En als je een feestje /party wilt organiseren zie bijgaande foto's heb je hier op zeker een geweldige avond. Al met al zeer de moeite waard dus een aanrader !
Geweldig gegeten. Heerlijk! En gezellige service van Guido. Ja ja, ik zou je naam noemen ; ik raad de Black salmo en ribeye aan. Ook de cheesecake!! Superr
Vrijdagavond heerlijk gegeten en wat drankjes gedaan. Vriendelijke gastvrouw bij binnenkomt. Hadden niet gereserveerd en konden de keuze maken om buiten op het terras te zitten onder de heaters of binnen. In eerst instantie buiten gezeten daarna naar binnen gegaan.
Bezocht voor een drankje. Leuke zaak met een mooie inrichting, goeie muziek live dj achter de draaitafel en sfeer. Toiletgroep mag wel gerenoveerd worden.
Bijzonder goed eten, verder wat rommelige bediening. Erg duur.
Voor deze tent is 1 nog veel te veel!! Weken van tevoren gereserveerd voor een verjaardag om 21.00. Oesters stonden nog op tafel toen de beste man om 23.10 met de rekening kwam. We moesten te tafel leegmaken die werd omgetoverd in een vip tafel. Er werd tevens ook niet gevraagd of wij daar misschien gebruik van zouden willen maken. Het eten was nog niet eens op, er was geen mogelijkheid meer voor het bestellen een nagerecht . Zelfs voor de jarige kregen we gewoon alleen een zielige ijsfontein. Toen ik er om vroeg was het 22.55. Er kon al niks meer besteld worden. Kwartier later werden we zonder pardon eruit gebonjourd. Erg jammer dat je daarvoor 200km rijdt, honderden euro’s neerlegt voor een etentje en op een ordinaire wijze eruit wordt gewerkt. En dat allemaal met een verjaardag die je weken van te voren vastlegt en in de mail aangeeft dat het om een verjaardag gaat. Voor ons nooit meer oyster club!
Gisteren samen naar de Oysterclub gegaan om lekker te dineren. 2e dag op rij. 1e dag was heerlijk en zijn we goed geholpen en het eten was top! 2e dag. Wij bestellen de Oesters van de dag ervoor, echter door miscommunicatie krijgen wij de allergrootste oesters van de planeet. Zoiets durf je niet eens aan je moeder te serveren...enfin...wij iemand erbij geroepen om aan te geven dat wij dit niet wilden...komt de ober van de dag ervoor erbij, en die weet zelfs nog welke oesters wij hebben gehad. Zegt ie doodleuk, ja sorry...ze zijn nu al open...dus...moet je ze maar eten....pardon? Wij hebben de rest van de order gecanceld en de rekening gevraagd. Daarbij is het ons ontschoten dat we online reserveringskosten moesten betalen, welke vervolgens niet van de rekening zijn afgegaan, dit constateerden wij later pas.... ronduit slecht..wij zijn voornemens om hier nooit meer heen te gaan .
Een bizarre ervaring kan ik al zeker zeggen. Geen oprecht vriendelijke bediening. Bestel je er Dorade, staat er duidelijk op de menu met quinoa, krijg je één filetje dorade, zonder iets er bij. Vraag je waar de suinoa is, zegt de diensten eerst dat dit gerecht zonder quinoa is om dan op de menu te zien dat het toch met us. Gaat dan aan de k9k vragen en komt terug om te zeggen dat als ik heel goed kijk, er een beetje amper zichtbaar op de vis ligt.dus stuk vis met niets er bij €28....ondertussen stijgt de prijs naar €32. Wij zeggen dat wel veel geld is voor dit, zegt ze dat we wel bij the oyster bar zijn he! Wel kan mij schelen, heb al beter en meer bij een sterrenrestaurant gegeten dus neen juffrouw, prijs is voor ons niet het probleem, kwaliteit wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid