facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor THE OLD Bakery

THE OLD Bakery

Info

Hier kun je lekker lunchen of genieten van een heerlijke High tea.
Ook glutenvrij is mogelijk.

Geschiedenis


Op 26 juli 2007 heeft the Old Bakery haar deuren geopend. The Old Bakery is een trendy en gezellig lunchrestaurantje in het centrum van Bergen op Zoom waar je heerlijk kunt lunchen. Natuurlijk kun je ook terecht om te schuilen voor de regen of de kou onder het genot van een kop koffie of een potje thee met een stuk huisgemaakt cheesecake, scone met clotted cream en jam of ander gebak.

Onze specialiteit is de high tea. Maak een keuze uit één van onze 5 verschillende high tea's, waaronder 1 speciaal voor kinderen.

Glutenvrij:
Al onze verschillende high tea's kunnen wij glutenvrij serveren.
Ook kun je voor een glutenvrije lunch bij ons terecht. Het glutenvrije brood wordt hier zelf gebakken.

Wij werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten. Ons brood en koffie/thee zijn biologisch.

Kom gerust een keertje langs bij 'the Old Bakery'.


Tot gauw,

Pau-man & Rudo









"Je loopt er langs en de geuren van huisgemaakte scones, cheesecake, heerlijke koffie en gezelligheid komen je tegemoet.Het is de geur van the Old Bakery. Sinds 2007 gelegen nabij de Grote Markt in Bergen op Zoom, vind je ons heerlijke knusse lunch restaurant.Het belangrijkst vinden wij dat we onze gasten het beste van het beste serveren, dus wij werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten en ons brood en de koffie en thee zijn biologisch. Ook zijn wij stiekem supertrots op onze huisgemaakte producten. Wij bakken zelf ons glutenvrije brood, maar ook de jam en clotted cream voor bij de scones worden door ons zelf gemaakt. Dus kom langs voor een lekkere lunch, een high tea of een kopje koffie met huisgemaakte cheesecake of carrotcake"
Adres: Bosstraat 9 , Bergen op Zoom 4611 NA, NL
Telefoonnummer: 0164 211 924
ln.yrekabdloeht@ofni
Stad: Bergen op Zoom
Route: Bosstraat 9
Postcode: 4611 NA


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: the old bakery montfoort, the old bakery doesburg, the old bakery bergen op zoom, old bakery montfoort menukaart, the old bakery montfoort menu, oude stadhuis, the old bakery zevenhuizen, heeren van montfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Enghel Den Enghel 68 meter Fijne plaats om het Nieuwjaarsconcert van Bill Bounders big band te beleven.
De Teerkamer De Teerkamer 98 meter Wat een heerlijk grand cafe, in het mooie historische centrum van Bergen op Zoom. Gel...
Delifrance Delifrance 194 meter Weten het verschil niet tussen n 1/3. Stokbrood Of n pistolette. Want de prijs blijft...
Crusio Crusio 295 meter Geen ijstaarten halen daar. Worden meegegeven in een cheepy kartonnen doosje, smelt w...
Restaurant De Hemel Restaurant De Hemel 396 meter Na een lange tijd elkaar niet gezien td hebben weer uit eten met leuke lieve vrienden...
Recensies
Leuke lunchroom met fantastische uitsmijter en lekkere cappuccino, aanrader!
Heel erg lekker gegeten! Leuke sfeer en de kok komt zelf je broodjes brengen! Heerlijk gezellig gegeten en gedronken.
Heerlijk geluncht! Aardige personeel en een ruime keuze aan eten. Beetje duur, maar het eten was zijn prijs zeker waard.
Voor een heerlijke high tea moet je hier zijn.alles vers en zeer smakelijk en netjes bereid . Vriendelijke bediening en goede uitleg . Onbeperkt thee en heel veel keus . De scones zijn hemels lekker
Hier geweest met de high tea. Het heeft een hele gezellige fijne sfeer. De zoete afdeling viel erg tegen die waren allemaal glutenvrij. Hier hadden wij niet om gevraagd en stond er ook niet bij op de site. De quiche was wel erg lekker.
Leuk terras, ook binnen leuk ingericht. De scone is heerlijk. De koffie en de espresso vonden wij niet bijzonder.
Als glutenvrij persoon kon ik alles wat op de menukaart stond bestellen, de kok zorgde ervoor dat alles glutenvrij was. Zelfs het brood was voortreffelijk! Een aanrader.
Super lekkere en rijkelijk belegde broodjes! Al verschillende gehad en alles heerlijk! Vooral de Pastrami is een aanrader. Ook hun eigengebakken glutenvrij brood is heel goed en alles is glutenvrij mogelijk. Daarnaast nog fantastische service maakt het helemaal compleet.
Heerlijke, rijkgevulde broodjes! Wij hebben erg genoten van ons broodje tonijn en broodje carpaccio. We gaan hier zeker vaker komen!
Het is klein restaurantje. Je heb gevoel in een knusse gezellige huiskamer te zitten. Ik kom hier al meer dan 8 jaar. Je komt altijd tot rust en het altijd sneller later dan je denkt. Alles wordt ambachtelijk en met zorg gemaakt. Heerlijk eten en de bediening is voortreffelijk. Heerlijke thee en ook de high tea is zo leuk om te doen. Je moet net stukje verder van de markt lopen.... Als je parkeer in de garage "achter de markt" is het kort lopen naar dit mooi plekje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid