facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Natural Health Company

The Natural Health Company
"45 jaar expertiseMet onze jarenlange expertise en bevlogenheid op het gebied van voedingssupplementen, fitness & sportvoeding en vitamine helpen wij je graag met een advies op maat samen te stellen. Ongeacht welke sport, op welk niveau je dat beoefent of welk doel je nastreeft zoals vetverlies, spieropbouw, energieniveau verhogen of sneller herstellen, wij helpen je realistische en meetbare doelen te stellen. Wat jou die voorsprong geeft, zit vaak in de details verborgen. Focus op wat echt belangrijk is voor jou; we helpen je graag met een advies op maat voor je voedingssupplementen, fitness & sportvoeding en vitamine om je doel te bereiken.Bezoek onze winkel in Amsterdam en ook onze nieuwe website en webshop, boordevol informatie."
Adres: Vijzelstraat 1 , Amsterdam 1017 HD, NL
Telefoonnummer: 020 624 4533
Stad: Amsterdam
Route: Vijzelstraat 1
Postcode: 1017 HD


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:30
Dinsdag: 10:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: TIME4NUTRITION, Sportsupplementen winkel Amsterdam, Supplementen kopen, Supplementen nl, Supplementen nl review, Vitamin Advice Shop, Vitaminstore Haarlemmerstraat, Beste pre-workout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
De whey isolaat banaan heeft een bijzonder lekkere smaak, veel beter vergeleken met potten van andere merken waar ik soms echt op zit te 'kauwen'. Het is wat duurder maar dat is het zeker weten waard.
Wat een fantastische winkel. Mooie producten. En tof personeel echt een aanrader als je gezond met je lichaam bezig bent .
Niet altijd goedkoop maar ze hebben wel veel kennis en goed advies. Ik vertrouw de kwaliteit van hun huismerk meer dan de voor mij vaak onbekende merken die online te vinden zijn
Geweldige winkel, kom hier altijd om mijn supplementen te kopen. Je weet zeker dat je goed geholpen wordt door het personeel en ze verkopen tevens veel producten die niet te verkrijgen zijn bij de Vitamin store of Holland en Barret. Bijvoorbeeld braggs apple cider vinegar en Producten van Sunwarrior.
De beste winkel in Amsterdam voor het kopen van vitamine, vakkundig personeel. Een aanrader.
Vertaald door Google Zeer vriendelijk en goed geïnformeerd personeel. Groot aanbod van producten van de beste merken. Origineel Very friendly and well informed staff. Great range of products from the best brands.
Vertaald door Google Charmante kleine winkel tegenover de bloemenmarkt van Amsterdam op het Muntplein in de buurt van het Rembrandtplein. Ze hebben alle essentiële oliën die je ooit nodig zou kunnen hebben. Origineel Charming little shop facing Amsterdam’s flower market on the Muntplein near Rembrandt Square. They have all of the essential oils you may ever need.
Vertaald door Google Zeer aardige winkelier geweldige prijzen Origineel Very nice shopkeeper great prices
Vertaald door Google De winkelier, opa, is heel beleefd en overlegt met mij over dit en dat. Het is een kleine winkel, maar het lijkt goed georganiseerd, en als je ze vertelt wat je nodig hebt, halen ze het er snel uit. Opa spreekt vloeiend Engels, dus er zijn weinig veelvoorkomende misverstanden en miscommunicaties. Indruk die lokale mensen vooral komen kopen. Origineel
Vertaald door Google Echt behulpzaam personeelslid / eigenaar hielp me bij het kiezen van het juiste eiwitpoeder voor mijn trainingsschema, en legde ook portiegroottes enz. uit - hij gooide zelfs een gratis shake-fles in! Origineel Really helpful staff member/owner helped me pick the right protein powder for my workout schedule, as well as explaining serving sizes etc - he even threw in a free shake bottle!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid