facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Music Space

Info

The Music Space verhuurt ruimtes om muziek in te maken. Zo maken we ruimte voor muziek!

Geschiedenis

The Music Space verhuurt oefenruimtes voor bands in Utrecht. We onderscheiden ons door mooie, nette en goed geïsoleerde ruimtes aan te bieden.

Like onze facebook pagina en volg onze instragram voor updates!

Adres: Archimedeslaan 16, 3584BA Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302074097
Stad: Utrecht
Route: Archimedeslaan 16
Postcode: 3584BA



op zoek naar gerelateerd: Geluidsdichte ruimte huren Utrecht, DJ Studio Utrecht, dB's Utrecht capaciteit, Producer Studio huren Utrecht, Muziek studio te huur, Studioruimte Utrecht, Drum studio huren, Drummer gezocht Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Utrechtse Muziek School De Utrechtse Muziek School 2 km Enthousiaste en ervaren docenten ! Complimenten!
Popub choir Popub choir 2 km Popub is een nieuw initiatief in Utrecht. Iedere editie wordt er een pop nummer meers...
Muziekcursus Muziekcursus 3 km Word jij ook zo blij van muziek? Voel je dat je gewoon superveel zin hebt om een muzi...
Cosmosis Cosmosis 3 km Cosmosis advocates non western pop music in Utrecht. This planet consists of colorful...
Renee Verleg Renee Verleg 4 km Jolie heeft al jaren les van Renée. Ze vindt het nog steeds geweldig leuk elke week. ...
MuziekRoute MuziekRoute 5 km MuziekRoute daagt basisschoolleerlingen in Utrecht Overvecht uit om hun eigen muzikal...
Boxer Producer Opleiding Boxer Producer Opleiding 5 km www.producer-opleiding.nl (Official website)
Dutch DJ Academy Dutch DJ Academy 6 km Ik had een introductieles van Joram. Ik had nul ervaring en het leek me leuk om het d...
Vocal Arts Academy Vocal Arts Academy 7 km Ik zit al erg lange tijd bij de VAA. Ze zijn heel erg gegroeid vanaf het begin, zowel...
Piano Academy Utrecht Piano Academy Utrecht 7 km De Piano Academy Utrecht is een moderne pianoschool in Utrecht Leidsche Rijn voor jon...
Recensies
Fijne ruimtes. Handig dat je jezelf er in en uit kan laten. Gratis parkeren lastiger als t bovengelegen cafe niet open is. Met airco! Ze zouden vaker check moeten doen of de ruimtes wel compleet zijn en of alles werkt. Je merkt dat t nieuwe er wel vanaf raakt. En dat spullen van de ene naar de andere ruimte worden verplaatst. Lastig als je net in de ruimte zit waar minder spullen staan.
Fijne lokatie ruimte 6. Veel parkeerplaatsen. Goede installaties. Bedankt voor de gast vrijheid. Black Wings band 2.2. Namens hen Jim Agerbeek.
Superfijne en schone oefenruimtes. Apparatuur was bij ons altijd in orde. Goeie, snelle en professionele communicatie. Gratis parkeren. En het daltarief overdag maakte het tot één van de goedkoopste oefenruimtes uit de regio. AANRADER! Ga zo door Pim, wij komen graag terug!
Jammer dat ze al die studio's gaan slopen want het is daar een mooie bron van kunst, cultuur en liefde voor beeld & geluid. Jammer dat deze goede betaalbare studio's moeten verdwijnen want het is een fantastische plek voor startende jonge ondernemers in de cultuursector.
Heeft bijna alles wat je nodig hebt, microfoons hebben veel deuken, drumstellen hebben soms kapotte onderdelen. Schoon toilet en een chillruimte met loungebanken en gratis koffie zijn zeer gewaardeerd
Echt geweldig dat je hier 24/7 kunt oefenen! Heel vriendelijk personeel en gemakkelijk online boeken waarna je jezelf binnen kunt laten. Nette apparatuur en goede service, niets dan lof voor The Music Space!
Favoriete plek in Utrecht om even snel muziek te spelen met anderen. Reserveren gaat erg makkelijk, soms zijn er kleine problemen maar die worden altijd opgelost na een kort telefoontje.
Briljant concept! Dag en nacht te boeken. De oefenruimtes en ter beschikking gestelde materialen zijn uitstekend. Beste prijs / kwaliteit verhouding!
Goede prijs, over het algemeen goede kwaliteit.
Een fijne plek om te oefenen, alle apparatuur staat voor je klaar inclusief drumstel!. Het kan wel heel erg warm worden als je met z'n velen aan het spelen bent.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Music Space met het openbaar vervoer


Utrecht, Rijnsweerd-Zuid 120 meter
27
28
29
30
31
34
Utrecht, Rijnsweerd Zuid 120 meter
202
203
272
298
299
Utrecht, Rijnsweerd Zuid 160 meter
200
Utrecht, Rijnsweerd Zuid 160 meter
202
203
272
298
299
Utrecht, Rijnsweerd-Zuid 160 meter
27
28
29
30
31
34

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid