facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The MultiMediaCompany

The MultiMediaCompany

Info

The MultiMediaCompany, #VinylCompany en #RecordsleeveCompany.
De specialisten in cd, dvd, blu ray, 7",10" en12" vinylplaten producties.

Geschiedenis

Met veel enthousiasme produceren wij cd's, dvd's, blu ray discs, vinylplaten en mc cassette tapes. Al onze producties zijn van absolute topkwaliteit en zeer scherp geprijst!

Onze taak

Professionele producties aanbieden voor een scherpe prijs in alle marktsegmenten.

Producten

cd-rom /cd-audio /dvd-rom /dvd-video /blu ray disc /vinyl albums /usb drivers /jewelboxen /digipack /dvd boek /cd boek /multimedia drukwerk.
cd persen /cd branden /dvd persen /dvd branden.
vinylplaten 7", 10" en 12" formaat, platenhoezen

Adres: Klufterkrogt 26, 1777 NT Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0227592869
ln.ynapmocmm@ofni
Stad: Hippolytushoef
Route: Klufterkrogt 26
Postcode: 1777 NT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: discompany hippolytushoef, cd perserijen, cd persen 100 stuks, dvd persen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beukema Bouwkundig 3D Design Beukema Bouwkundig 3D Design 153 meter 15% van de bouwproductie in Nederland wordt onder architectuur gebouwd. In deze markt...
H. Uythof Stucadoors H. Uythof Stucadoors 374 meter Stucadoorsbedrijf H. Uythof is een gerenommeerd bedrijf in de kop van Noord-Holland m...
Keppelbouw Keppelbouw 2 km Kwaliteit en betrouwbaarheid door ervaring en specialisme, dat is waar KeppelBouw voo...
Recensies
The MultiMediaCompany is een aanrader! Zaakvoerder Theo is uiterst behulpzaam en altijd onmiddelijk bereikbaar via GSM. Toen er een kleine productiefout werd opgemerkt in hun fabriek hebben ze zonder kost onmiddelijk een nieuwe lading gedrukt. Levering was gratis en snel 2 dagen, van NL naar BE. We zijn zeer tevreden van de lage prijs en het uitstekende resultaat!
Wij kunnen The Multimedia Company zeker aanraden! Het is een professioneel bedrijf dat goed en snel werk aanlevert. Ook het contact was altijd snel en positief, meedenkend en behulpzaam. Wij van Stichting Idéfix zochten een bedrijf die onze DVD’s sponsoren en Theo heeft dat dubbel en dwars gedaan. Wij zijn The Multimedia Company erg dankbaar en hadden dit niet zonder ze kunnen doen.
Fantastische service! Denkt mee, is vriendelijk en reageert heel snel op vragen. Doen wat ze beloven. Top! Wij komen hier met ons volgende project absoluut terug.
Onze CD's laten persen door de MultiMediaCompany. Theo dacht ontzettend goed mee. Het resultaat is GEWELDIG. Prachtig drukwerk van de digifile en van de CD. Ook de audio kwaliteit is erg goed!
Niets dan lof over de afhandeling van onze lp-productie bij MMCompany. Theo heeft ons vanaf het begin goed begeleid en eerlijke informatie gegeven en was echt altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Toen de LP eenmaal geperst was en er een productiefout bleek te zijn, heeft hij zich enorm ingespannen met uiteindelijk een perfect resultaat. Zeer betrouwbaar bedrijf met een persoonlijke uitstraling; iets wat je niet snel in deze business tegenkomt. Een aanrader voor iedereen die lp's of cd's wil laten persen.
Theo van MultiMedia Company heeft ons, The Flask, super goed geholpen met alle vragen die we hadden en toen ik iets verkeerd aangeleverd had, nam hij direct contact op met daarbij een suggestie hoe het beter kon! De CD's zijn ook echt prachtig gelukt. Bij het volgende album gaan we hier zeker weer naartoe!
Echt super blij met het resultaat! Top product afgeleverd!! Zeer goede ervaringen met de service, het meedenken en de adviezen van Theo. Ik kreeg ook samples thuis gestuurd zodat ik een duidelijk beeld kreeg van de verschillende beschikbare technieken. Hierdoor een perfecte oplossing gevonden om het eindresultaat te realiseren wat ik voor ogen had. Goed telefonisch bereikbaar ook voor alle vragen. Ik heb hier mijn vaste partner gevonden voor CD producties en kan The MultiMediaCompany echt van harte aan iedereen aanbevelen!!
Voordelig en gemakkelijk! MultiMediaCompany was een van de goedkoopste leveranciers die we konden vinden voor het leveren van 200-300 audio cd's van ons eigen werk. Contact verliep heel soepel en snel. Theo neemt snel de telefoon op of belt binnen een paar minuten terug en beantwoord vragen snel en duidelijk. Vooral dat maakte dat wij liever bij MultiMediaCompany bestelde dan in het buitenland voor een soortgelijke prijs. Omdat de cd's nèt op tijd voor de releasedatum die wij zelf erg krap hadden gepland gereed waren heb ik niet het risico genomen ze op te laten sturen maar heb ik ze zelf opgehaald in Hippolytushoef. Zo hebben we elkaar ook even in persoon ontmoet en gesproken. Vriendelijke man met passie voor zijn vak. De CD's zijn netjes verdeeld over doosjes van 50 stuks waardoor ook het meenemen en verdelen onder de bandleden gemakkelijk ging. Kan niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn en een volgende keer zeker eerst bij MultiMediaCompany zullen aanbellen. Top!
Erg professioneel en snel geholpen! Enorm tevreden met het resultaat. Wij hadden een order met spoed besteld en snel geleverd gekregen! Zelfs toen de productie niet snel genoeg ging, kwam Theo de CD's gewoon brengen om toch snel te leveren. Een echte aanrader dit bedrijf en zeker niet de laatste keer dat wij hier een bestelling geplaatst hebben.
Voor Artvark heeft de multimedia Company prachtige CD's en LP's afgeleverd. En met afgeleverd bedoel ik letterlijk: gebracht naar de locatie. Goeie service, mooi resultaat en een volgende keer zie je ons weer! Namens Artvark Saxophone quartet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid