facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Mill Ranch

The Mill Ranch

Info

Third Hot Step is een directe nakomeling van “Three Time World Champion & Four Time Congress Champion” One Hot Krymsun



"The Mill Ranch is een westernstal aan de rand van de Veluwe, tussen Ede en Otterlo. In de prachtige omgeving met bossen en heide kun je heerlijke buitenritten in westernstijl maken. Daarnaast kun je bij ons terecht voor western instructie lessen, pensionsstalling en weidegang en fokkerij.WIJ ZIJN TELEFONISCH NIET BEREIKBAARVanwege de dagelijkse zorg voor onze paarden en het werk op de ranch lukt het ons vaak niet om de telefoon te beantwoorden. Om deze reden kun je ons uitsluitend via het contactformulier op onze website benaderen. Bedankt voor je begrip!"

"The Mill Ranch is een westernstal aan de rand van de Veluwe, tussen Ede en Otterlo. In de prachtige omgeving met bossen en heide kun je heerlijke buitenritten in westernstijl maken. Daarnaast kun je bij ons terecht voor western instructie lessen, pensionsstalling en weidegang en fokkerij.WIJ ZIJN TELEFONISCH NIET BEREIKBAARVanwege de dagelijkse zorg voor onze paarden en het werk op de ranch lukt het ons vaak niet om de telefoon te beantwoorden. Om deze reden kun je ons uitsluitend via het contactformulier op onze website benaderen. Bedankt voor je begrip!"
Adres: Apeldoornseweg 9, 6718 SB Ede
Telefoonnummer: +31318611538
ln.hcnarllimeht@ofni
Stad: Ede
Route: Apeldoornseweg 9
Postcode: 6718 SB



op zoek naar gerelateerd: the mill ranch ervaringen, western ranch nederland, the mill ranch paarden, western buitenrit, veluwe ranch, paardrijden lunteren, buitenritten veluwe, buitenrit ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal paardenkracht Stal paardenkracht 568 meter Kleinschalige, persoonlijke pension- en trainingsstal. Begeleiding tot Grand Prix-niv...
Melanie van de Bunt Instructie & Africhting Melanie van de Bunt Instructie & Africhting 4 km Mensport Meninstructie & Africhting/training van menpony's
Dionne's Kaartpret Dionne's Kaartpret 5 km Ik geef workshops in kaarten maken!!! Elke dinsdag van 19:00 - 22:00 uur, woensdag en...
Effectief Trainen Effectief Trainen 5 km Like Effectief Trainen om je te laten inspireren om de band met je paard te verdiepen...
Atletiekvereniging Cav Climax Atletiekvereniging Cav Climax 7 km Mooie baan, voldoende parkeergelegenheid. Goede aanpassingen momenteel rondom Covid-1...
Dressuurstal Bart Bax Dressuurstal Bart Bax 8 km Dressuurstal Bart Bax richt zich op het africhten en uitbrengen van dressuurpaarden e...
Recensies
Ik heb een super fijne en leuke buitenrit gehad. De begleider was enorm aardig en legde fijn alles uit. We namen ook nog de tijd om mooie fotos te maken en ook tijdens de rit werden er fotos gemaakt. Ik vond het enorm leuk dat er ook fotos tijdens rit gemaakt werden. Zo heb je altijd een prachtige herindering aan je buitenrit. Het paard waar ik op zat was enorm braaf en lief. Ik heb enorm genoten en ik zal ook zeker als ik in de buurt ben nog een keer een prachtige rit boeken.
Voor de tweede keer een rit geboekt bij 'The Mill Ranch'. De eerste keer een wild rit voor gevorderden. Deze keer een beginnersrit met een vriendin, beide ritten waren genieten. De paarden waren lief, en rustig en werden aangepast naar aanleiding van je ervaring, lengte en gewicht. Aanrader!
Mooie buitenrit gemaakt met Monique als begeleidster afgelopen zaterdag, hele brave paarden en een prachtige rit over de mooie Veluwe. Echt een aanrader!
Ik ga regelmatig naar the Mill Ranch. De buitenritten zijn super leuk. Veel diversen ritten en paarden, van beginner tot gevorderden het kan allemaal. Voor mij is het elke maand weer genieten. Elke rit is weer anders net zoals de paarden. Ze matchen de paarden d.m.v je inschrijving. Er wordt gekeken naar lengte, gewicht en ervaring. Daaruit is het altijd weer een verassing welk paard je krijgt. Tot nu toe heb ik altijd leuke ritten gehad. Bij aankomst staan de paarden al klaar en bij terugkomst kan je lekker na genieten in de overdekte tuin.
Absoluut GEEN aanrader, tijdig mijn reservering doorgegeven. Hier volgt een automatische reply op dat de reservering geannuleerd wordt wegens het ontbreken van reactie. Vervolgens ontvang je dreigementen en wordt je zeer onbeschoft bejegend. Wanneer ik de mails toestuur met daarin tijd en datas blijft het verdacht stil. Ik zou iedereen sterk aanraden ergens anders te gaan paardrijden. Ik mag hopen dat ze de dieren niet zo behandelen als hun klanten.
Rare manier van communiceren. Nog nooit een buitenrit gedaan ergens, dus ik wilde weten of de kosten per persoon waren. Krijg ik als antwoord: “wat denk je zelf”? Ga hier in ieder geval geen buitenrit meer volgen.
Hele lieve rustige paarden! Zeker aan te raden als je een keer rond wil rijden in de natuur. Prachtige omgeving. De beginnersrit bestond uit een kleine groep van 5. Onze begeleidster was vriendelijk en geduldig. Ze checkte een paar keer of we goed zaten en of de beugels nog een keer versteld moesten worden.
Inmiddels kom ik hier een aantal jaar en de ritten zijn altijd even geweldig! Paardrijden met een big smile! Er is veel keuze uit fijne, betrouwbare paarden. De paarden leven buiten in een kudde en gaan allemaal goed met elkaar om, geen getrap dus. Er wordt gereden in Western stijl. De omgeving is geweldig mooi, bos, heide en brede zandpaden en vlaktes voor een stevige rengalop bij gevorderd niveau. Bij sommige ritten is er de mogelijkheid om te zwemmen met een paard. En vaak is er even tijd voor een fotosessie waarbij de begeleiding foto's maakt die je na de rit per mail ontvangt. Een adres om steeds weer terug te komen en in ieder seizoen even mooi!
Leuke ervaring zeker waard!!! Voor mijn gevoel zagen de paarden er goed uit en een heel mooi natuurgebied ben er voor het eerst vandaag geweest en me ouders gingen wandelen in het bos ik ging dus alleen rijden. Aardige begeleiding en personeel Paard waar ik op reed was super leuk ook. Zeker een aanraden als je van mooi natur houd en van veel avontuur!!!
Ik ben hier nu al drie keer geweest met vriendinnen en ik ben nog nooit teleurgesteld. De paarden zijn ontzettend lief en elke rit is anders. Je mag lekker naast elkaar rijden en de paarden kunnen meestal heel goed met elkaar opschieten. Veel afwisseling in terrein en gangen. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid