facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Maxx Veenendaal

The Maxx Veenendaal

Info

De ultieme plek voor ontspanning en avontuur. Of je nu gaat karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of een stap zet in de flash- of escaperooms.

Geschiedenis

De ultieme plek voor ontspanning en avontuur, dat is The Maxx. Of je nu gaat karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen, darten of een stap zet in de flashcape- of escape rooms. The Maxx trakteert je op een spectaculair en avontuurlijk uitje. Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of gewoon een gezellige dag uit met familie of vrienden.

Aan tafel... Even genoeg spanning gehad? Bezoek dan het horecaplein of één van onze heerlijke restaurants. Haal het maximale uit je dag en Go To The Maxx!



"Indoor Activiteitencentrum The Maxx VeenendaalDe ultieme plek voor ontspanning en avontuur, dat is The Maxx. Of je nu gaat Karten, Trampoline springen, Simracen, Lasergamen, Glowgolfen, Poolen, Darten of ontsnapt uit één van onze Escape Rooms. The Maxx trakteert je op een spectaculair en avontuurlijk uitje.Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit met familie of vrienden.Smaakt het naar meer? Geniet van heerlijke drankjes en hapjes op ons horecaplein, bekijk onze menukaart of kom lekker tafelgrillen in ons restaurant!"
Adres: Koningsschot 55, 3905 PR Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-252020
ln.xxameht@ofni
Stad: Veenendaal
Route: Koningsschot 55
Postcode: 3905 PR


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 23:45
Zaterdag: 12:00 - 23:45
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: the maxx veenendaal openingstijden, koningsschot 55 veenendaal, the maxx veenendaal trampoline, the maxx kartbaan, the maxx veenendaal kinderfeestje, the maxx trampoline park prijzen, korting the maxx veenendaal, the maxx escape room
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nathalie S. The Illustrator Nathalie S. The Illustrator 1 km Drawing is therapy.
Sylvi-Art Sylvi-Art 2 km Ik ben beeldend kunstenaar en maak kunst op maat, schilderen, beton, mozaïek.....ik b...
Brushbar Brushbar 2 km Leuke schilderworkshops! Creatief uitje gehad met een vriendin! Het wordt allemaal ha...
Yugen Tattoo Yugen Tattoo 2 km Ben weken bezig geweest om een nieuwe afspraak te maken. Reageren nergens op. Waarde...
Hip & Happy Handwerken Hip & Happy Handwerken 4 km Handwerkworkshops voor jong en oud vooral gericht op breien en haken
Modelspoorwegclub Veenendaal Modelspoorwegclub Veenendaal 4 km Deze vereniging is ook voor modelspoor fanaten de place to be. We zoeken nog leden en...
Recensies
Het was rustig op de dag dat wij er waren. En er was gekozen om gebruik te maken van de trampolines.We waren iets te laat voor het tijdslot maar dat was niet erg en er wordt ook niet moeilijk gedaan om ze een paar minuten lager te laten springen.
Tweede bezoek, deze keer gekart, gegolft en een flashroom gedaan. Alledrie de onderdelen waren erg leuk, en prima geprijsd. Als ik dan toch een nadeel moest noemen is dit dat de kartbaan erg kort is en de karts zelf niet heel snel gaan, maar de karts zelf zitten heel lekker en het feit dat ze elektrisch zijn is wel leuk omdat het anders rijdt dan gas/benzine. Leuke locatie, zeker een aanrader!
Kids hebben het super gehad! Lasergamen en jumpen. Wat drinken en nog in de game hoek spelletjes gedaan. Een geslaagd feestje voor Flip
Leuke korte baan waar het hard werken is, lekkere vlotte Karts met Boost functie op het stuur
Leuke accomodatie. Zeer vriendelijk personeel. Alles netjes & verzorgd. We waren met 18 personen vriendengroep. Op voorhand aangegeven dat we een gezellige dag wilden met verschillende arrangementen. Hier op voorhand al door het team van the Maxx een mooi programma in elkaar gezet en goed mee gedacht en overlegd. We hebben gebruik gemaakt van het karten mooie snelle karts, met een leuke extra turbostand erop en een mooie baan. Escape room the Battle was erg leuk. 2 x Lasergame gedaan in een gave ruimte met goedwerkende vesten & guns. Bij alle onderdelen goed en duidelijke uitleg gehad door enthousiaste aardige mw'ers. Tussentijds gezellig de tijd om lekker wat te borrelen met vriendelijke bediening. Afgesloten met grillen. Hier was ruim voldoende keus vlees & vis en variatie met div. salades, groentes, keuze uit 2 heerlijke soepen, diverse ijssoorten en alles ruim voldoende op voorraad. Wij vonden het allemaal erg lekker. Misschien puur als tip om voor groepen die meerdere arrangementen gedurende de dag / avond hebben hiervoor voor de tussenliggende tijden een vaste tafel toe te kennen. Scheelt een hoop geschuif en "onrust" en is prettig voor de gasten.
Het lasergamen was erg leuk! Zaten eerst met z’n tweeën beetje raar, dus we vroegen of we niet bij een groep konden worden ingepland. Dat kon gelukkig en was erg leuk; wellicht iets minder tijdstippen open zetten zodat je meer mensen bij elkaar hebt en voorkomt dat er dus mensen met z’n tweeën bijvoorbeeld zitten? Daarbij hadden we ook 2 flash escape rooms geboekt. De ontwenningskliniek was erg leuk en zat goed in elkaar. De “meer bier” bevatte een element dat kapot was, waardoor we een van de codes niet konden krijgen en niet verder kwamen…. dit riepen we meerdere keren richting de camera, maar niemand lette op. Dus na 5 minuten hebben we het maar opgegeven. Toen de medewerker ons eruit kwam halen gaven we dit meteen aan. Enige reactie was “oh ja dat is wel erg lullig ja….” En toen “nja” en begon hij de oplossingen al te vertellen. Eigenlijk dus weggegooid geld. Had het fair gevonden als we m bijvoorbeeld opnieuw mochten doen. Om die reden geef ik wel 3 sterren, gezien 1 van de 3 activiteiten dus voor ons wegviel.Verder hebben we wel een leuke avond gehad!
Wij gingen Sim racen. We hadden geboekt voor Brazilië alleen we kregen Spa. Op zich niet heel erg als je alle banen kent maar in ons gezelschap waren de personen niet bekend met de banen. Uitleg gaat door middel van een video. Prima uitleg. De spullen zijn prima alleen het stuur kan je niet verstellen. De rest is gewoon goede kwaliteit. Moza Positief punt is dat je zelf je moeilijkheidsgraad kan aanpassen door middel van camera te veranderen handgeschakeld of abs uit te zetten. Dan de race zelf. De game is niet EA F1 2022. 12 minuten oefenen 12 minuten kwalificatie en dan 2x 10 minuten ongeveer racen. Wat ik zou veranderen is de opzet hiervan. Eerst 5 ronde oefenen dan een kwalificatie ronde en daarna een 25% race. In mijn geval was ik in de 1e race 1 minuut sneller dan de nr 2. Om daarna nog eens een race te doen was voor mij spanningsloos. Pluspunten: Goede kwaliteit spullen Veel potentie Aardig personeel Min punten: Radio deed het niet Geen ERS functie DRS kan je niet altijd gebruiken wat hier dus wel kon Wel een leuke dag gehad!!
We zijn als groep van 12 personen zowel gaan carten als lasergamen. We begonnen met carten. Dit is zeer slecht bevallen. De groep werd in tweeën gesplitstlogisch te veel mensen in de baan. Maar aan onze groep werden twee personen toegevoegd die zeer ervaren waren. Op zich is dat niet een probleem, waren het feit dat er hierdoor ernorm verschil in snelheid ontstond. We werden letterlijk van de baan gereden. Er waren momenten dat ik van de baan af wilde rijden door de roekeloosheid van deze personen. We hadden voor de race al aangegeven dat we dit niet wilde, maar men wilde hier niks aan doen. Volgens mij hadden deze twee personen een wedstrijd de volgende dag en moesten ze blijkbaar op ons oefenen. Dit was voor ons dus de laatste keer dat ik/wij nog hier voor ons plezier een wedstrijdje rijden! Nooit meer.
Ik ben hier geweest om te glowgolven met iemand en het was erg gezellig. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De baan voor het glowgolven was leuk met 18 verschillende banen. Zeker iets dat samen te doen is voor jong en oud. Met zijn tweeën deden we er ongeveer 1,5 uur over, dit kan variëren door de hoeveelheid mensen voor je. Een tweede ronde is ook goedkoper, dan kost het 7,50 de man. Ik ben nog even rond gaan lopen en de andere activiteiten zagen er leuk en goed verzorgd uit. Ook heb ik hier ook gegeten en was verrast met de qualiteit van de vegetarische gerechten en de friet was lekker knapperig. Ik kom hier zeker terug voor een dagje uit!
Karten en lasergamen met een team van 10 mensen was leuk. De ontvangst was prima en het ziet er allemaal netjes uit. Helaas werden -ondanks de goede aanlevering door onszelf- bij het karten de namen door elkaar gerommeld, waardoor de uitslagen niet goed waren en dat gaf een paar teleurgestelde gezichten. Onnodige misser. ***Fijn dat jullie de beoordelingen lezen en reageren. Echter: de opmerkingen als : verkeerd volgorde ingestapt etc, hadden we op de lokatie ook al als antwoord gekregen. Echter, dat was allemaal niet van toepassing: er zijn gewoon fouten gemaakt door degenen achter de computer... En als je zo'n wedstrijdje doet, om wie het snelste is.... dan is het niet leuk, als deelnemers niet de waardering krijgen die ze verdienen. Je gaat Max verstappen ook niet zeggen, dat hij waarschijnlijk zelf in de verkeerde auto is gestapt...toch?
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Maxx Veenendaal met het openbaar vervoer


Veenendaal, Klovenier 460 meter
83
Veenendaal, De Schutterij 460 meter
83
Veenendaal, De Schutterij 470 meter
83
Veenendaal, De Schutterij 480 meter
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid