facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Maxx Kart Cup

The Maxx Kart Cup

Info

Dé amateur Kart Cup, voor echte Pro's!

Geschiedenis

Eind jaren '90 slaat het kart-virus toe bij een groepje vrienden in Woudenberg, en vanaf dat moment zijn ze bijna wekelijks te vinden op de kartbaan van Tim & Tom Coronel te Huizen.

Het duurt tot ongeveer 2007 voordat we een amateur kart team oprichten (de ProBees, aka rookies) en doen we mee aan enkele endurance races in Huizen.

Enkele jaren later zijn de ProBees uitgegroeid tot echte KingBees, en hoewel we niet meer wekelijks gaan karten, zoeken we met enige regelmaat de kartbaan nog op!

Om het allemaal wat interessanter te maken werd besloten in de zomer van 2011 een kart competitie op te richten.
We kregen hierbij steun van onze lokale kroeg, die regelde de Jägermeister shirts voor het karten.
En zodoende vond in maart van 2012 in de Kartfabrique te Maarssen de 1e editie van de Jäger Kart Cup plaats!
De finale werd gereden in Huizen, met als verrassende winnaar Remco Donselaar.

In 2013 deden er een record aantal van 17 deelnemers mee, en hadden we wederom een verrassende winnaar: Sander van Vliet.
Het lijkt het erop dat de Kart Cup een succes is!



"Indoor Activiteitencentrum The Maxx VeenendaalDe ultieme plek voor ontspanning en avontuur, dat is The Maxx. Of je nu gaat Karten, Trampoline springen, Simracen, Lasergamen, Glowgolfen, Poolen, Darten of ontsnapt uit één van onze Escape Rooms. The Maxx trakteert je op een spectaculair en avontuurlijk uitje.Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit met familie of vrienden.Smaakt het naar meer? Geniet van heerlijke drankjes en hapjes op ons horecaplein, bekijk onze menukaart of kom lekker tafelgrillen in ons restaurant!"
Adres:
Stad: Woudenberg


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid