facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Marketing Factory

The Marketing Factory

Info

Social media advies, trainingen of presentatie nodig? Of een slimme marketingaanpak? Neem dan gerust contact op via [email protected]

Geschiedenis

The Marketing Factory geeft advies en training aan ondernemers en zelfstandige professionals om met een slimme marketingaanpak jouw bedrijf te laten groeien. Met de juiste marketing strategie en door sociale media professioneel in te zetten, wordt jouw bedrijf sneller gevonden.

Aan marketing hoeft niet meer geld uit gegeven te worden dan strikt noodzakelijk om te renderen. Maak je merk spraakmakend met een goede online strategie want fans, ambassadeurs en tevreden klanten zijn je nieuwe verkoopwapen.

Wil je meer weten over interactieve marketing, online netwerken, sociale media of reputatie management? Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden voor advies, een presentatie of workshop.

Adres: Veilingstraat 4, 4881CX Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: +31648240012
Stad: Zundert
Route: Veilingstraat 4
Postcode: 4881CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik heb afgelopen juni voor de 2e keer als spreker mee mogen doen met het Online Business Summit van Maaike Gulden van The Marketing Factory. Ik mocht iets vertellen over hoe storytelling je kan helpen om jezelf nog meer te onderscheiden als online ondernemer. Naast mijn masterclass waren er nog 27 andere ondernemers die hun goud deelden door middel van een masterclass, workshop of interview. Als spreker is zo'n summit de perfecte manier om met een nieuwe doelgroep in contact te komen. Maaike is een ster in summits organiseren. Ze communiceert helder en je hebt veel voorbereidings- en promotietijd. Alles was tot in de puntjes geregeld. De reacties van de deelnemers waren heel enthousiast en ik ben dan ook blij en dankbaar dat ik mee mocht doen. En ik hoop er de volgende keer ook weer bij te mogen zijn want zo'n summit is een feestje voor kennisdelers en kennisondernemers.
Ik rolde het online business summit in terwijl het al begonnen was, maar wat een waanzinnige inspiratiebron is dat zeg! Vanuit zoveel verschillende invalshoeken en op verschillende niveaus was er iets te leren! Ik heb helaas niet alle video's kunnen bekijken doordat ik moest werken, maar heb er veel waardevolle tips en inspiratie uitgehaald en een heel aantal ondernemers gevolgd of hun weggever aangevraagd om meer van ze te kunnen leren. Wat een boost geeft dit, aan zowel de inspiratie, to-do list en de drive om te werken aan mijn bedrijf! Heel erg bedankt!
Maaike stopt niet normaal veel liefde, kennis en energie in dit summit. Als spreker maak ik een diepe buiging voor zo'n strak georganiseerd event. Er zitten absolute parels voor iedereen tussen het enorme aanbod aan workshops. Ik ben vereerd met een plekje op dit podium voor ondernemers.
4 dagen meegedaan aan de Online Business Summit. Maaike heeft het Summit goed georganiseerd. Goede masterclasses met diverse onderwerpen. Heel waardevol en de VIP Pas meer dan waard.
Deze week heb ik deelgenomen aan Online Business Summit van The Marketing Factory. Ik vond het in één woord geweldig! Ik heb elke dag een aantal sprekers beluisterd en veel nieuwe inzichten opgedaan. Nieuwe kennis die ik meteen kan toepassen in mijn bedrijf. Dank je wel voor de perfecte organisatie. Ik vind deze Summit een absolute aanrader.
Wat een geweldige online marketing summit heb ik vorige week gevolgd. Nieuwe inzichten, tips en trucs voor betere zichtbaarheid, hoe effectief netwerken, conversie te maken, werken met ChatGPT. Echt heel waardevol. Dank voor het alle informatie.
Dag Maaike wat een bijzondere uitgebreide masterclass! Heb helaas niet alles kunnen kijken maar kon kiezen waar ik mee aan de slag kan gaan en heb er weer veel bij geleerd en kunnen zien wat al de mogelijk heden zijn! Ik wens allen veel succes
Leuk om het online business summit te volgen. Zat goed in elkaar! Divers aanbod dat zeker inspireerde om weer even uit je routine te gaan. Ik heb weer wat plannetjes! Bedankt
Het summit was super waardevol en leuk om te volgen! communicatie was helder dus top. Ik zie uit naar de volgende!
Wauw, wat krijg ik veel inspiratie van het Online business summit! Super gave sprekers en veel nieuwe dingen geleerd. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid