facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Longhorn

Info

TELEFONISCH WEL BEREIKBAAR VOOR OF NA OPENINGSTIJDEN!



"Rib & Steakhouse "The Longhorn" heeft een echte Amerikaanse formule ontwikkeld die aangepast is aan de Europese normen. Longhorn" restaurants zijn bij uitstek geschikt om in een ongedwongen sfeer te dineren. Niet alleen voor de hele familie of romantisch met zijn tweeën maar ook voor de zakenmensen die een gast willen uitnodigen is "The Longhorn"The Longhorn restaurants zijn bij uitstek geschikt om in een ongedwongen sfeer te dineren. Niet alleen voor de hele familie of romantisch met zijn tweeën maar ook voor de zakenmensen die een gast willen uitnodigen is "The Longhorn" een bijzonder restaurant. Bij binnenkomst krijgt u gelijk een grote schaal met pinda's."
Adres: Eindhovensedijk 35 , Oirschot 5688 GN, NL
Telefoonnummer: 040 262 2496
ln.nrohgnol@ofni
Stad: Oirschot
Route: Eindhovensedijk 35
Postcode: 5688 GN


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:30
Dinsdag: 17:00-22:30
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 12:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: the longhorn oirschot, longhorn steakhouse, longhorn menukaart, longhorn steakhouse broekhuizenvorst, longhorn oirschot prijzen, longhorn wijhe, longhorn oirschot menu, longhorn raalte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rib- & Steakhouse - The Longhorn Rib- & Steakhouse - The Longhorn 8 meter Vandaag weer eten afgehaald bij de Longhorn voor 2 personen... soep en varkenshaasje ...
Recensies
Overheerlijk top etablissement. Aardig personeel, leuk aangekleed en nog goedkoop ook. Eten was echt nice en veel ste veel. Je moet hier echt een keer heen, als dit restaurant dicht bij me in de buurt was, zo ik erg vaak terug keren .
Op zich wel een leuk concept, “Amerikaanse”gerechten veel vlees voor een redelijke prijs. De spare ribs vielen tegen, weinig smaak, beetje droog. De rest van het vlees was eigenlijk best wel goed voor de prijs en de verwachting. Restaurant zelf is al jaren niets meer aan gebeurt. Afgebroken stukken vensterbank en de pinda’s op de vloer dragen bij aan een enigszins desolate sfeer.
Was hier al een paar jaar niet meer geweest. De sfeer is nog steeds goed, gezellig en ongedwongen. Het eten was goed van smaak en goed bereid, alleen was alles net niet warm genoeg. Hier zouden ze nog wat aandacht aan kunnen besteden.
Heerlijk barbaric . De hotmix chicken en spare ribs zijn aan te raden! Super informeel, American style anders dan normale steak restaurant. Lekker!!!!
Super sociaal personeel, enorm vriendelijk en behulpzaam. Ook veel keuze in vlees, en één van de weinige plaatsen waar dat als je vlees rood besteld hij ook echt rood is. En als je je vergist in het formaat en je kan het niet op dan kan je het meenemen in een doggybag. Flink stukje vlees... Zeker hier heen gaan!Eten: 5/5
Heerlijke eten! Vriendelijke personeel. Super goed!
Gisteren gegeten. Het personeel was vriendelijk. Het eten vond ik matig. Het was niet warm, de kippenvleugels was sompig ipv knapperig, de ribbetjes nogal saai van smaak en de rib-eye was echt heel erg lekker maar had taaie stukken. Mijn man had een hamburger medium besteld, was een keuze die zij zelf aanboden. Echter was de burger zó droog dat hij hem heeft laten staan. Het concept van het restaurant is zeker met kinderen leuk, je mag de pindaschillen op de grond gooien en doordat het een rumoerig restaurant is valt het niet op als je kind wat luider is. Wellicht is het gewoon niet onze smaak. De uienringen waren daarentegen echt fantastisch lekker. Ik vond echter de prijs - kwaliteit verhouding niet wat ik ervan verwacht had. Qua hygiëne was het trouwens wel echt onder maat, de tafel plakte behoorlijk van de viezigheid.
Zoals altijd lekker en goed gegeten. Pinda's op de grond gezellig, maar dat wil niet zeggen dat er niet schoongemaakt hoeft te worden volgestouwd mvolgedropen kaarsvetkandaars vast aan de tafel en geveegd wordt er volgens mij nooit .
Lekker steakhouse met apart concept. Verwacht niet een schone sjieke tent maar echt de vibe van een saloon. Ze zijn een echt steakhouse met ruime keuze aan vlees. Dat maakt ook dat het erg afhankelijk is van welk stuk vlees je kiest of het een succes is. Je kunt immers niet alle type vlees op zelfde manier bereiden. Tip: grootste stuk is zeker niet het beste Erg verrast door de smakelijke bereiding van de vis en de potato skins zijn ook lekker Kindvriendelijkheid: Veel kids en ontspannen sfeer Parkeren: Voldoende ruimte
Per toeval hier terecht gekomen en mijn ogen uitgekeken. Houd je van vlees en countrystijl, en kijk je niet al te nauw wat er tussen de pindaschillen op de vloer ligt, dan is het restaurant, zeker met kinderen, de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid