facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Little Gym Den Haag

The Little Gym Den Haag

Info

The Little Gym Den Haag Koningin Julianalaan 343 2273 JJ Voorburg 070 - 300 09 92 [email protected]

Geschiedenis

Fore more than 40 years, our trained instructors have nurtured happy, confident kids through a range of programs. For every stage of your child's development -from 4 months to 12 years- The Little Gym offers a diverse line up of classes, camps and parties filled with movement, music, learning and laughter. Each week, progressively structured classes and a positive learning environment create opportunities for your child to try new things and build self-confidence, all with a grin that stretches from ear to ear.

Adres: Koningin Julianalaan 343, 2273 JJ Voorburg
Telefoonnummer: 070 300 09 92
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 343
Postcode: 2273 JJ



op zoek naar gerelateerd: Peutergym Den Hoorn, Peutergym Delft, Peutergym Zoetermeer, Turnen kind Den Haag, Turnen Den Haag, Peutergym Westland, Peutergym Voorschoten, Peutergym vrijdag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Exercise Sportclub Exercise Sportclub 104 meter Nadat ik de p.m abonnementen zag wilde ik snel mogelijk buiten zijn en opzoek naar ee...
Sportschool Kenny Evers Sportschool Kenny Evers 160 meter Goeie club, serieus, hard trainen, en respectvol tegenover elkaar.
Zwembad Forum Kwadraat Zwembad Forum Kwadraat 173 meter Prima sportcentrum, je kunt er veel doen.
Basic-Fit Basic-Fit 621 meter Binnen geweest om een keer te kijken en dit zijn de volgende punten wat mij opviel: -...
Knetemann Quality Fitness Knetemann Quality Fitness 924 meter Sporten op maat. Klein, persoonlijk
Recensies
Iedere week gaan we naar The little gym met onze eigenwijze peuter. Waarom we juist hiervoor hebben gekozen? Verschillende zaken spelen mee. Al bij binnenkomst worden we hartelijk begroet door de instructeur van de "Boefjes", de klas waar ons zoontje in zit. Hij kent onze namen, geeft aandacht aan alle kindjes die er komen, beantwoord enthousiast alle vragen van ouders over het programma. Volgens mij weten de mensen die er werken daadwerkelijk iets over bewegen, kinderen en hun motoriek, wat voor mij echt een plus is. De gymzaal zelf is echt ingericht op kinderen. Dit zie je terug in de vrolijke kleuren, in de hoogte van bijvoorbeeld de evenwichtsbalk. Soms is er zelfs een luchtkussen. Er wordt echt vanuit het perspectief van kinderen gedacht. Oefeningen worden op een speelse manier gebracht en alle oefeningen die gedaan worden door de kinderen kids doen niet altijd mee, soms rent er eentje weg om op eigen houtje lekker te gaan spelen. En dat is niet erg. Mag gewoon. worden beloond met een high five en een applaus. Wat verder erg handig is, je kunt lessen inhalen. Mocht je eens een keer niet kunnen, plan je het in op een andere dag. Daarnaast is The little gym open op zowel de zaterdag als de zondag. Juist. In het weekend dus. Als je zoekt naar peutergym is het vaak op een doordeweekse dag in de ochtend. Hier kun je elke dag van de week terecht. Ook op tijden dat het goed in te plannen valt naast je werk en andere activiteiten. In het kort; betrokken instructeurs die verstand hebben van hun vak, op kinderen gerichte gymzaal, ook open in het weekend. Nadeel kan zijn de prijs als je het vergelijkt met een peutergym bij een buurtvereniging, wij vonden het in ieder geval wel waard.
De little gym, is een super leuke plek om je kind op een spelenderwijze manier te leren omgaan met andere kindjes, en voor het bevorderen van de grove en fijne motoriek en de spraakzaam ontwikkeling. De meiden die daar werken zijn altijd vrolijk en weten heel goed om te gaan met kinderen. Niets is ze teveel en ze staan daar allen keer op keer weer met een glimlach. Alles in het belang van de kinderen. Mijn zoontje is in zijn ontwikkeling er op vooruit gegaan en ook om zijn aandacht erbij de kunnen houden. Dus zeker een aanrader voor ieder ouder en kind.
Super leuke begeleiders en goede sfeer. De kinderen hebben het naar hun zin en maken nieuwe vriendjes ook van buiten Haarlem. Thuis slapen ze vervolgens ook goed. De baby, peuter en kleutergymlessen zou ik zeker alle drie aanraden.
Vanaf dat onze kleine meid 1,5 is komen wij elke week bij de gym! Uitdagend programma waarbij ze haar energie goed kwijt kan en veel lol heeft. De veiligheid samen met je ouder gymmen om naar zelfstandigheid te werken is een uniek concept want hier in Rotterdam is er niets vergelijkbaars voor de leeftijd waarbij wij al welkom waren. En als haar zusje 4 maanden oud is gaat zij ook kennismaken met de gym.
Sinds een paar weken zit onze dochter bij Little Gym. Vanwege haar leeftijd 2 zou ze moeten worden ingedeeld bij de Boefjes. Tijdens de proefles bleek al snel dat ze beter in de volgende groep zou passen. Er werd ons kosteloos een tweede proefles aangeboden bij de Bengels. Onze dochter had het hier enorm naar haar zin dus hebben we haar meteen ingeschreven. Leuke lessen met altijd een thema zodat de kinderen behalve bewegen ook nog wat leren op een speelse manier. Wat verder erg fijn is dat je de lessen mag inhalen als je een keer niet kan. Echt een aanrader voor peuters!
Goede en vriendelijk begeleiding van de kinderen door de coaches. Lichamelijke ontwikkeling en leerdoelen worden prima gerealiseerd.
Veel beweegpret voor kleine kinderen. Zit pedagogisch zeer goed in elkaar, kinderen vinden het prachtig.
Leuk gymen voor de kleintjes met goede begeleiding
Geweldig gemotiveerde medewerkers
The little gym offers great interactive and physical classes from toddlers to old kids. Thier regular classes expose your child to specifically created exercises and games to stimulate both their mind and bodies. Our daughter has thoroughly enjoyed her weekly class. Also a great way to meet other parents. The team run a well organised programme with well maintained and cleaned facilities. The subscription cost is not always the ideal approach but does ensure there is always space for your kids. Flexibility it's also offered to catch up missed lessons. If you are looking for something to take your little one to regularly while boosting thier development and confidence then contact them for a trail lesson. Vertaald door Google De kleine sportschool biedt geweldige interactieve en fysieke lessen van peuters tot oude kinderen. Tijdens hun reguliere lessen wordt uw kind blootgesteld aan speciaal gemaakte oefeningen en spelletjes om zowel de geest als het lichaam te stimuleren. Onze dochter heeft genoten van haar wekelijkse les. Ook een leuke manier om andere ouders te ontmoeten. Het team heeft een goed georganiseerd programma met goed onderhouden en schoongemaakte faciliteiten. De abonnementskosten zijn niet altijd de ideale benadering, maar zorgen er wel voor dat er altijd plaats is voor uw kinderen. Flexibiliteit wordt ook geboden om gemiste lessen in te halen. Als je op zoek bent naar iets om je kleintje regelmatig mee naar toe te nemen en tegelijkertijd zijn ontwikkeling en zelfvertrouwen te stimuleren, neem dan contact met hen op voor een proefles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid