facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Links Valley

The Links Valley

Geschiedenis

Via onze website kunt u zich al inschrijven voor één van onze lidmaatschappen. Ook de prijzen voor de greenfees voor 2018 zijn bekend. Op andere vormen van lidmaatschap komen wij terug. Deze worden nog ingevuld.

Verder blijven wij u via Facebook op de hoogte houden van de vooruitgang van de golfbaan, de oefenfaciliteiten, de golfshop en het clubhuis.



"Golfbaan - Drivingrange - Brasserie - Golfshop - Fittingcenter"
Adres: Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117, 3852 PT Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0883523000
ln.yellavsknileht@ofni
Stad: Ermelo
Route: Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117
Postcode: 3852 PT



op zoek naar gerelateerd: the links valley golfbaan, valley links golf course, links valley ermelo, links valley facebook, the links valley vacatures, the links valley golfbaan ermelo, links valley adres, golf valley ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ullerberg Ullerberg 1 km Verrassend leuke baan. Baan is nog jong maar desondanks zeer goede greens. Horeca is ...
Recensies
Bij de lunchroom gegeten met uitzicht op de golfcourse. Vriendelijk hardwerkend personeel en lekkere lunch en borrelgerechten. De courgette parmezaan soep is een echte aanrader!
We hebben in de brasserie gegeten. Erg lekker gegeten, top bediening. Zeker een aanrader!
Een on-Nederlands baan met alles wat je van en uitdagende golfbaan verwacht!!! Toptracer op drivingrange, reversible 9-holes golfbaan waardoor 18 verschillende holes met hoogteverschil, 'blinde' slagen, super-snelle greens in alle weersomstandigheden en uiteindelijk een top restaurant met zomers een fantastische ondergaande zon....... Een aanrader!!!
Bijzonder leuke baan met prachtige holes. Wij speelden achter elkaar 18 holes reversible. Wat een beleving. Ondanks dat je net op dezelfde greens hebt gespeeld, is de baan toch weer helemaal anders. Echt een aanrader! De aansluitende bbq was ook erg goed verzorgd.
Heerlijk gegeten met prachtig uitzicht over de golfbanen. Zeer vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
Via social deal hier gegeten. Gezellig en zeer lekker eten. Een leuke nette vlotte bediening. Zeer aan te raden!
Prachtige baan, geweldig design en prima onderhoud. Hole 19 ook hole 0 vanwege het 12-uurtje is zeer aangenaam. Ik heb een golfdag georganiseerd voor vrienden en relaties. We speelden North en meteen daarna South. Wat een geweldige ervaring. De catering in het halfwayhouse was perfect. Wat heb je vandaar een mooi uitzicht op de baan en de verrichtingen van de andere teams. We hadden het best mogelijke golfweer dus al met al een epische dag. Dank aan het hele team van Links Valley!
De twee sterren zijn voor de lokatie en de aankleding Samen met een vriendin koffie wezen drinken, duurde best lang voordat we geholpen werden terwijl er weinig gasten waren, personeel was druk bezig met grond aan het schrobben achter de bar, vreemd om dat te doen als je gasten hebt Prachtige plek, lekkere koffie, wel iets geleerd, een macaron is een Veluwse lekkernij ??? Dus niets bij de koffie genomen De druppel was een probeersel van het personeel, zo werd ons verteld, namelijk een groot projector scherm voor ons uitzicht daarbij een projector ??? Wij zijn toen weggegaan ! Bij betalen niemand te zien toen we bij de kassa kwamen zat het personeelslid achter de bar verscholen met telefoon toch maar even haar aandacht gevraagd Daarbij nog de penetrante riool lucht dus volgende keer rijden wij door ! #hospitalityhoezodan
Eerste kennismaking met The Links Valley. Wat een uitdagende en mooie 9 holes golfbaan. Goed onderhouden baan met pittige greens. Vriendelijke ontvangst en een gezellig restaurant/clubhuis. Kom zeker terug om 9 of 18 holes te spelen.
Geweldige golfbaan en een even zo goed prettig personeel en de borrel plank wauw.... Een absolute aanraderrrrrrr voor golfliefhebbers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid