facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Lake hotel Amsterdam Airport

The Lake hotel Amsterdam Airport

Info

The Lake, hotel - cafe - restaurant, is located on the beautiful and peaceful dyke of Nieuwe Meer (New Lake), between Schiphol and the city of Amsterdam.

Geschiedenis

Restaurant Meerzicht wordt The Lake Hotel Amsterdam Airport

Adres: Nieuwemeerdijk 326, 1171NT Badhoevedorp
Telefoonnummer: 31206010364
Stad: Badhoevedorp
Route: Nieuwemeerdijk 326
Postcode: 1171NT


Recensies
-Aangekomen op locatie moesten we een half uur wachten3 uur na inchecktijd -Onvriendelijke personeel het boeit ze niet , kreeg te horen dat ik maar weg moest -Vieze kamers lakens waren gelig en het rook er erg muf -Kamers zijn gehorig en het lijkt wel een krot met gescheurde behang -Al met al een absolute afrader !!! Wij hebben er niet geslapen , geld teruggevraagd en een ander hotel geboekt... Wij komen hier nooit meer !!!!!!!!!!! -Arrived at location we had to wait half an hour 3 hours after check-in time -Unfriendly staff they don't care, was told to leave -Dirty rooms sheets were yellowish and smelled very musty -Rooms are noisy and it looks like a hovel with torn wallpaper -All in all, an absolute must! We have not slept there, requested money back and booked another hotel ... We will never come here again !!!!!!!!!!!
Ik heb hier een week verbleven, in een 2 persoons kamer , prijs was top en het hotel heeft een eigen parkeerplaats wat gratis is. Het personeel is super gastvrij en behulpzaam, Ook heb ik een heerlijk ontbijt gehad wat ruim genoeg is. Het is een rustige buurt en geen geluidsoverlast gehad. Zeker herhaling vatbaar
Wat een aanfluiting is dit hotel! Kreeg eerst een kamer met schimmel in de badkamer en lange haarresten van een vorige gast. Vervolgens krijg ik van Karin manager een alternatief aangeboden die zogenaamd een upgrade was, en waarbij ik dus - volgens haar - blij moest zijn dat ik niks extra moest betalen. De raamdeur naar het terras bleek stuk klink ontbrak waardoor deze niet afgesloten kon worden, en er dus van op het terras zomaar iemand uit de aansluitende kamer die op hetzelfde terras uitgaf mijn kamer zou kunnen binnen komen. Nodeloos te zeggen dat dit een veiligheids issue is. Op het terras resten van joints en een hoop lege bierglazen van de vorige gast. Opnieuw geen schone badkamer, en nachtkastjes die al dagen geen poetsdoekje hadden gezien. Er lag ook nog een schroevendraaier naast m'n bed die ik overigens netjes bij de balie heb afgeleverd, waarna ik het heb opgegeven. Refund was niet mogelijk, en de manager vond dat ze genoeg had gedaan. Ik reis heel erg vaak, en slaap vaak in de buurt van Schiphol. Voor deze prijs kan je beter elders overnachten wat ik ook gedaan heb. Mijn idee om even wat anders te proberen en een kleiner hotel ook een kans te geven bleek in dit geval een slecht idee. De reply van de manager dat men voor deze prijs niks meer mag verwachten in andere reviews is natuurlijk belachelijk. Het minimale aan hygiëne en een kamer waar een raam niet de hele nacht open moet staan bij gebrek aan klink lijkt me niet teveel gevraagd. Ik sluit me jammer genoeg aan bij de andere negatieve reviews, dit hotel is absoluut te mijden! Zie foto's. #in antwoord op uw reactie: waarom kreeg ik dan niet de kamer die ik had geboekt, zonder raam dat wist ik op voorhand dus geen probleem maar wel schoon, ipv twee smerige kamers?
EDIT: lachwekkende reactie van de eigenaar. Ik zal wat foto's van de kamer die ik heb gekregen delen. Ook heb ik geen meerdere kamers gezien; enkel één vervangende kamer gekregen, die óók vies was. Wat een verschrikkelijk hotel dit. Zou hier in eerste instantie een week verblijven. Echter, de eerste kamer die ik kreeg was vies. Echt vies: etensresten, haren, schimmel en een lading stof op de vloer, een beschimmelde douche en ontbrekende tegels in de badkamer. Direct bij de receptioniste gevraagd om een andere kamer, die kreeg ik vlot toegekend. Verhaal idem: weer vies. Minder vies dan de vorige, maar toch. Het ontbijt begint om 8 uur omdat, en ik citeer; 'er eerder niemand is'. Enige oplossing: ik moest zelf maar ontbijt halen en mocht dat dan wel in de koelkast van de bar zetten. Bizar. Bij het avondeten is er keuze uit friet uit oud vet, of een lasagna. Niet waar je op zit te wachten. Ik zal maar niets zeggen over de geluidsisolatie, die zo goed als ontbreekt. De receptioniste was een erg vriendelijke dame hoor, niets mis mee. Het hotel wordt gewoon zeer, zeer slecht onderhouden. Al met al: ik heb de €250,- annuleringskosten maar betaald en een ander hotel geboekt. Alles beter dan hier verblijven.
Restaurant is waardeloos.s 1,5 uur gewacht op 3 x een omelet en 2 broodjes bal. Druk was het zeker niet. Ergste was nog zat nog een schil in me ei ook.... Ik kom hier niet meer. De vorige eigenaar was veel beter. Update: Beetje jammer dat eigenaar je afblaft in zijn reactie. Heb ff bewijsje geplaatst dat ik er was. 1,5 uur is misschien een uur geweest maar nog veelste lang.
we waren met de boot onderweg en hebben koffie met appeltaart en broodjes kroket gegeten. Met alle beste bedoelingen een amateuristische aanpak. Geen bestek, geen servetjes. We moesten zelf om het serveren van de appeltaart vragen anders was de koffie op geweest. Kroket op een geroosterd wit opengesneden wit bolletje, terwijl er bruine boterhammen waren gevraagd. Bijzonder.. Kwaliteit van eten was verder wel prima. Daarom toch nog 3 sterren. Volgend jaar weer even kijken.
Echt wat een vreselijke tent!! Je moet heel lang wachten en ik had de octopus besteld en hier was niet doorheen te komen! Dit hoort mals te zijn maar was zo taai als een schoenzool. Dan durven ze ook nog te zeggen dat dit ‘ zo hoort’ en ‘ze m altijd zo maken’ echt belachelijk! Nooit wat eten hier!!!Kamers: 1/5
Gratis een upgrade gekregen van een hele lieve dame. Kamer en bedden zeer schoon en modern. Rustige nacht gehad. Parkeren kan achter het hotel of langs het water.Kamers: 5/5
Heerlijke plek om even te lunchen als je een dagje aan het varen bent of om na een dagje zonnen en zwemmen in het Nieuwe Meer een hapje te eten en een klein afzakkertje te doen. Eten smaakt goed en je zit heerlijk aan het water naar de passerende bootjes te kijken. En The Lake heeft een eigen steiger, zodat je niet alleen de passerende boten hoeft te bekijken, maar ook je eigen boot kunt afmeren! Aanrader.
Bij aankomst fijne ontvangst. Voldoende parkeergelegenheid. Aardige receptioniste die meeloopt naar de kamer. Huiselijke sfeer. Nette kamer met uitzicht op het meer. Aanrader, gaan we zeker vaker gebruik van maken .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid