facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The House Sittard

The House Sittard
Adres: Markt 27 , Sittard 6131 EL, NL
Telefoonnummer: 046 204 0187
Stad: Sittard
Route: Markt 27
Postcode: 6131 EL



op zoek naar gerelateerd: the house sittard gesloten, soho sittard, markt 27 sittard, restaurant sittard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SOL  Grill SOL Grill 80 meter We zijn gisteren 17-9-2022 voor het eerst bij hun wezen eten, was voor ons 11j huweli...
Recensies
3 kwartier moeten wachten op cocktails, 3 keer personeel langs geweest om te vragen of we drinken willen bestellen, daarna nog 2 keer iemand geroepen om te vragen waar ons drinken bleef. Uiteindelijk maar aan de bar gaan zeggen dat ze het niet meer hoefden te maken en zelfs toen kregen we nog niet eens een excuses aangeboden. Zijn reactie was: "ik krijg allerlei bestellingen binnen, maar ik weet nergens wat vanaf". Een simpele "sorry" was al genoeg geweest, maar zelfs dat ging er niet vanaf.
Burgers waren lekker, cocktails niet. Prijzen en deals op de website komen niet overeen met de prijzen op de menukaart. Ze hebben geen happy hour, zoals aangegeven op de website. Erg donker binnen, je kon je eten nauwelijks zien.
Leuk aardig vriendelijk proper en heerlijk eten ! Als je hier nog niet tevreden bent dan weet ik het niet meer ! Super !
Vaak de helft niet te krijgen wat op de kaart staat. 2x geweest 2x slecht
Veel en veel te duur.........
Goede en lekkere hamburgers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid