facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Hospitality Club

"Ruw. Eigentijds. Eerlijk. Gastvrij. The Hospitality Club ademt de ambitie van de stad en voegt daar grenzeloze liefde voor hospitality aan toe.Het is in de geest van de Eric van Abbe en zijn team om uw feest, bruiloft of zakelijk event tot een onvergetelijke te maken. En dat op één van de mooiste locaties van Rotterdam. In drie tot de verbeelding sprekende, aaneengeschakelde oude pakhuizen in het ‘Westelijk Handelsterrein’."
Adres: Van Vollenhovenstraat 15 , Rotterdam 3016 BE, NL
Telefoonnummer: 010 276 2479
Stad: Rotterdam
Route: Van Vollenhovenstraat 15
Postcode: 3016 BE



op zoek naar gerelateerd: Hospitality Masters Rotterdam, Trustroots
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oord Oord 2 km Van Oord staat voor passie voor de waterbouw. Een bedrijf met gedreven en enthousiast...
Jansen Partycentrum Jansen Partycentrum 2 km Mooie locatie, goed gelegen in Rotterdam Centrum. Alle wensen zijn te vervullen, wat ...
Rustburcht Rustburcht 3 km Als eerste; ik was spontaan op zoek naar een eetgelegenheid tussen 2 afspraken in en ...
Depot Noord Depot Noord 3 km Was de perfecte locatie voor een vergadering, heerlijke lunch gehad en goed verzorgd!...
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw 5 km Neergeploft na lange fietstocht en ons heerlijk laten verwennen op het terras, lekker...
Recensies
11maart 2017 had ik mijn 30ste B-Day party in the Hospitality Club Rotterdam. Heb veel feestje gegeven en georganiseerd ook met mijn evenementenbureau. Maar wat hadden jullie het goed geregeld drank was op afkoop maar bleef komen voorbeeld voor veel andere locaties. Zag er super goed uit en personeel was erg vriendelijk. Ook veel complimenten van mijn gasten gehad over de locatie! Echt een aanrader en jullie gaan mij zeker terug zien. Nogmaals dank voor jullie inzet en het mede mogelijk maken van deze top avond!
Eerlijk. Gastvrij. Sleutelwoorden voor The Hospitality Club. Helaas niet onze ervaring. De persoonlijke aandacht voor ons als bruidspaar voelden we niet in aanloop naar onze trouwdag. Uiteindelijk vroegen we om een annulering. Onze gemengde gevoelens bleken te kloppen. Terugbetaling van onze aanbetaling geschiedde erg laat. Tijdens meerdere telefoontjes, waarin we informeerden naar de status van de terugbetaling, werden we snauwerig en onbeschoft toegesproken. Mail met een ultimatum vanuit onze kant werd genegeerd en ontkend te zijn gelezen. Gelukkig hebben we alles terug, maar de nasmaak aan hoe we zijn behandeld is bitter. Prachtige locatie. Zowel van binnen als buiten. Dat mag gezegd worden. Maar als de heldere communicatie en mutual respect ver te zoeken is kun je je afvragen of dit nog steeds zo’n prachtige locatie is...
Afgelopen maandag, 18 februari 2019, hebben wij een bijeenkomst laten verzorgen in deze stoere locatie, dat bestaat uit 3 oude havenpakhuizen voor onze leden van onze netwerkcommunity ZEP010 Zelfstandig Event Professionals in Rotterdam en omstreken. Iedereen was super enthousiast over de locatie. Met de originele houten balken en stenen muren is deze industriële evenementenlocatie een geweldige locatie voor alle soorten evenementen. Voor ons een zeer geslaagde bijeenkomst bij een echte Rotterdamse locatie!
Met onze afdeling zijn we gaan teambuilden en hebben wij hier een tijd geleden een kookworkshop gedaan. Vond het als teambuilding uitje niet echt leuk, viel een beetje tegen. Had er meer van verwacht, sommige collega's vonden het wel leuk, maar dat heb je altijd met teambuilden. Misschien dat het tussentijds beter is geworden, de eigenaar was destijds net begonnen. In het westelijkhandelsterrein zitten trouwens wel een aantal andere restaurants/bars die ik wel erg gezellig vond, deze hebben we na afloop bezocht om een drankje te doen. Aanradertje om daar toch eens rond te kijken als je daar nog nooit geweest bent, echt een gezellige passage !
Bedrijfsfeest 1 september. Leuke locatie en goed personeel. We waren met 110 personen en dat paste prima. De band was goed en de quiz heel leuk. Alleen het buffet was matig, anders zeker 5 sterren.
The Hospitality Club is absoluut een top locatie om een event of partij te houden! De sfeervolle entourage leent zich perfect voor een stijlvol event.
Wij zijn te gast geweest op een bruiloft feest bediening was super vriendelijk en relaxte sfeer.
Ik was hier voor een bruiloft prima locatie. Fijn dat je in verschillende vertrekken kan zitten of staan.
Gezellige avond gehad !Hartelijkheid mannelijk personeel had wat vriendelijker gekund
Locatie met net even wat anders. Gastvrij, origineel en flexibel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid