facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Horse Store

The Horse Store

Info

The Horse Store staat voor een goed advies, hoge service, een betaalbare hippe collectie en gezellige klantenavonden.

Geschiedenis

The Horse Store is gevestigd aan de Kerklaan 16a, vlak bij het centrum van Wateringen en op de grens met Den Haag. Je kunt er altijd gratis parkeren.

We hebben gekozen voor een betaalbaar assortiment van bekende merken. En is iets niet op voorraad, dan willen we dat natuurlijk altijd graag voor je bestellen.

Met onze stempelkaart spaar je al snel voor een korting van 15 euro op je eerstvolgende aankoop.



"In onze gezellige ruitersportwinkel kun je terecht voor al je paardenspullen! Van rijbroeken, veiligheidshelmen en rijlaarzen voor de ruiter tot beenbeschermers, zadeldekjes en dekens voor je paard.Omdat wij het belangrijk vinden dat je plezier hebt van je aangeschafte paardenspullen, denken wij graag met je mee wat het beste is voor jou en je paard. Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs, dan helpen we je graag!GROETJES VAN HET THE HORSE STORE TEAM"
Adres: Kerklaan 16a, 2291 CH Wateringen
Stad: Wateringen
Route: Kerklaan 16a
Postcode: 2291 CH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Horse Shop, Epplejeck, Ruitersport winkel Den Haag, Horze, Paarden winkel, Howrse, Paardenwinkel Amersfoort, Winkel Paardensport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
100% Voetbal Wateringen 100% Voetbal Wateringen 524 meter Echt een geweldige zaak voor de echte voetbalfanaten. Vandaag met onze zoon langsgewe...
RefShop.nl RefShop.nl 2 km Snelle levering, goede kwaliteit, veel voorradig goedassortiment. Klantenservice iets...
Recensies
Fijne winkel, zeer aardig en professioneel personeel, altijd goed geholpen, vraagt door, zodat ze je het best kan helpen. Kan altijd ruilen- proberen. Ook veel kleding, gezellige sfeer.
Leuke winkel, vriendelijk personeel en veel keus
Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel, goed bereikbaar, groot assortiment en zelfs een 2de handshoek.
Leuke winkel en erg vriendelijk personeel
Leuke persoonlijke winkel. goede prijs kwaliteit verhouding, behulpzaam, vakkennis en voor starters of als je wilt proberen verkopen ze ook tweedehands materiaal. Vroeger gingen we vaak naar de grote concurrent in het forepake vanwege het grote assortiment, maar vaak waren er toch geen matchende setjes rijkleding te krijgen. Wij gaan alleen nog maar naar de Horse store. Bedankt dames !
Netjes geholpen koop hier altijd ledervet voor mijn leren bank.
Geweldige winkel. Super vriendelijk personeel!
GEWELDIG! op 15 juli een rijbroek besteld, 16 juli was hij al geleverd! Vanwege hun verjaardag kreeg ik er een gratis magic brush bij. Daarbovenop zat er ook nog eens een zakje koekjes bij alleen jammer dat er geen ingrediënten/samenstelling op staat aangezien ik veel met hun voeding bezig ben. De broek past en ziet er geweldig uit. Het retourformulier én etiket zaten ook mee in de doos, dus dit maakt het retourneren als dit nodig zou zijn nog eens zo simpel! Wel spijtig dat de verzendkosten tot België zo duur zijn +/- €15, waardoor ik best wel wat heb betaald ondanks er een korting op de broek zat. Echt super tevreden, ik raad ze iedereen aan!
Leuke zaak voor mijn dochter. Zelf heb ik er niets te zoeken : +service +vriendelijkheid +preizen - parkeren is soms een uitdaging :
Kleine maar veelzijdige zaak, vrijwel alles voor ruiter en paard te vinden. Het personeel is heel vriendelijk en werken goed volgens corona protocol. Na een prettige ervaring ga ik straks weer terug om een hele outfit voor mijn dochter te scoren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid