facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Home Factory

The Home Factory

Info

The Home Factory is hét bureau voor interieurontwerp, interieuradvies, interieurstyling en tuinontwerp.

Geschiedenis

The Home Factory is hét bureau voor interieurontwerp, interieuradvies, woning- en bedrijfsstyling en tuinontwerp in Alphen aan den Rijn en omgeving. Als keurmerk interieurstylisten staan wij u met raad én daad terzijde. Of het nu gaat om de inrichting van uw (nieuwbouw)woning, bedrijf of het ontwerpen van uw keuken. Wij helpen u van idee tot en met realisatie!

Een nieuwe keuken geeft nog geen fijne keukenruimte, met de nadruk op ruimte. Wij maken een totaalconcept waarin een verrassend keukenontwerp passend is aan de woonomgeving. U zult verrast zijn door de mogelijkheden die ziet door onze onafhankelijke advies.

Heeft u een bedrijf? Dan weet u dat een goed doordacht en uitgevoerd interieur een positief effect heeft op bezoekers, medewerkers en uzelf. Wij kunnen voor u het gehele verandertraject verzorgen, van een inspirerend interieurontwerp tot en met de styling.

Samen met Freyr Architecten kunnen we exterieur en interieur samenvoegen tot één mooi en overzichtelijk woonconcept. Onze bedrijven werken samen aan hetzelfde project waardoor het gehele woontraject op elkaar is afgestemd en aan alle punten wordt gedacht. Doordat we in het zelfde 3D-tekenpakket werken en in hetzelfde pand zitten kunnen we met de klant grote slagen maken om eerst visueel alle woonwensen samen te voegen tot een uniek en persoonlijk woonhuis, van binnen en van buiten. Samen met Charlotte's Garden nemen wij ook het ontwerp van de tuin mee als u dat wilt.
Daarvandaan kunnen we met de eerste bouwtekeningen en het begeleiden van vergunningen tot en met realisatie helpen bij het gehele bouw of re-stijltraject. Is uw woonwens wat kleiner maar zijn zowel bouwkundige- als interieurindeling en interieurstyling gezamenlijk van belang voor een mooi eindresultaat dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Deze gezamenlijke diensten hebben wij samengevoegd onder de naam Home&Design Team te Alphen aan den Rijn.

In onze samenwerking met StijlConstructie maken we moeiteloos de vertaalslag van woonbeleving naar uitvoerbare bouwplannen.
De klant is bij ons het uitgangspunt en staat centraal in een nieuw ontwikkeld LeefstijlConcept®.
Dit concept stelt projectontwikkelaar en aannemer in staat om aansluiting te vinden bij de huidige veeleisende klant én veranderde markt.
Wij helpen om kopers te begrijpen, te laten ontdekken, te verrassen en te laten beslissen.
Dit doen wij van ‘binnenuit’ met gevoel voor smaak, stijl en sfeer.

Graag nodigen wij u uit om ons werk te bekijken op de website, maar wij komen u ook graag in geuren en kleuren vertellen wat de mogelijkheden zijn van een inspirerend interieuradvies. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ook als u niet uit Alphen aan den Rijn of omgeving komt!

Adres: A. van Leeuwenhoekweg 38 B10, 2408 AN Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172 - 74 53 70
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: A. van Leeuwenhoekweg 38 B10
Postcode: 2408 AN



op zoek naar gerelateerd: &SUUS Alphen aan den Rijn, Binnenhuisarchitect projecten, Interieurontwerp, Ontwerp binnenhuisarchitect, Totaalconcept interieur, Interieuradvies blog, HUISnummer5 interieurontwerp, The home factory utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MakeCover MakeCover 1 km Soepel contact . Duidelijke afspraken. Oorspronkelijke afspraaktijd werd niet gehaald...
Recensies
Bianca en haar team weten van elke ruimte iets unieks te maken! En zijn ook nog eens fijn om mee samen te werken. Ik kan ze van harte aanbevelen!
Prettig werken met creatieven die beginnen met goed te luisteren en respect tonen voor de wensen , verlangens en budgetten van de opdrachtgever. Wij zijn tevreden over Bianca en haar team! En werken nog steeds plezierig in de door The Home Factory gecreëerde sfeer.
Door de professionaliteit, loyaliteit en betrokkenheid van het team van The Home Factory, wat geresulteerd heeft in een fantastisch en sfeervol interieur, ben ik weer een gelukkig mens geworden.
Heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Professioneel en creatief.
Zeer goed oor voor wensen van de klant, prettige samenwerking en een dat-wordt-geregeld mentaliteit, top!
Altijd vernieuwde woon ideeën, met een verrassende twist
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid