facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Hifi Studio Number One

Info

Wij zorgen ervoor dat je meer gaat genieten van muziek en film. Sinds 1982 al heel veel mensen blij mogen maken met advies op maat!

Geschiedenis

Wij zorgen ervoor dat je meer gaat genieten van muziek en film. Sinds 1982 al heel veel mensen blij mogen maken met advies op maat!

Adres: Korevaarstraat 2e-f, 2311 JS Leiden
Telefoonnummer: +31715131512
Stad: Leiden
Route: Korevaarstraat 2e-f
Postcode: 2311 JS



op zoek naar gerelateerd: Hifi Rotterdam, Overgaauw Leiden, Hifi winkel Den Haag, HiFi Klubben, HiFi blog, Hifi Nederland, Hifi Amsterdam, Grootste hifi winkel Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALV Productions ALV Productions 1 km Super goed geholpen met radio die kuren gaf. Deskundig en zeer vriendelijk Aan te rad...
Desound events Desound events 1 km Super service, lekker informeel
Recensies
Fijne winkel waar ze de tijd voor je nemen, als klant. Grote keuze en veel op voorraad aan apparatuur, voor de serieuze muziekliefhebber. En dat in verschillende prijsklassen. Aanbevolen.
Een van de betere hifi winkels met éérlijk advies op elk hifi niveau. Dus van instap naar High End goed advies. Zeer aangeraden!
Mooi winkel. Bekwaam personeel. Inmiddels in het bezit van een mooi geluidssysteem van Bose. Nu bleef ik het geluid van mijn dromen!
Service en klantvriendelijkheid als bij Rick en Vincent vind je nergens anders.
Lekker systeem, kundige mensen en top service
Schitterende zaak met niet opdringerige hulp en heel gastvrij. Zeer uitgebreid aanbod van middenklasse tot top High End. Maar liefst drie echt boven gemiddeld goede luisterkamers. Naast audio live en audio file wat mij betreft de beste audio zaak van Nederland.
Geweldig enthousiast personeel die je iets goeds willen verkopen omdat ze er verstand van hebben in veel uit een lopende merken en prijzen ;in een woord geweldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid