facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Harbour Club - Vinkeveen

The Harbour Club - Vinkeveen

Geschiedenis

Op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen vindt u The Harbour Club Vinkeveen. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam.
Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kunt u aan het water dineren en genieten van het fantastische uitzicht. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner en natuurlijk een sprankelende avond met vrienden. Of aanmeren tijdens een boottochtje op de plassen!
Kom langs en laat u verrassen! Wining & dining in een eigentijdse en informele ambiance met een hoogwaardige service op een bijzondere en centrale locatie.
Een unieke ambiance, gastvrije service, kwalitatieve keuken en uitstekende bereikbaarheid. Dat is in een notendop The Harbour Club Vinkeveen, maar behalve dat is het ook een event venue met allure. En door de ruime opzet ideaal om grotere groepen te ontvangen.



"Een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen. Wordt verrast door The Harbour Club Vinkeveen, de hoogwaardige kookkunsten en de unieke muurschilderingen van Herman Brood. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail.The Harbour Club Vinkeveen ligt direct aan de A2 en heeft eigen parkeerplekken. Met een aanlegsteiger direct aan het restaurant gelegen is er ruimte genoeg voor boten en stap je rechtstreeks het terras op."
Adres: Groenlandsekade 1, 3645 BA Vinkeveen
Telefoonnummer: 0297-784911
Stad: Vinkeveen
Route: Groenlandsekade 1
Postcode: 3645 BA



op zoek naar gerelateerd: the harbour club vinkeveen menu, harbour club vinkeveen prijzen, harbour club vinkeveen boot huren, harbour club vinkeveen hotel, harbour club vinkeveen recensies, sloep huren harbour club vinkeveen, harbour club vinkeveen menukaart, harbour club boot huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam 13 meter Super gastvrij hotel. Mooie en schone kamers. Super lekker take away ontbijt.
Country Wine Country Wine 3 km Wij maken lekkere wijn bereikbaar.
Recensies
Geweldige plek! Heerlijk eten en snelle services, vriendelijke personeel, veel parkeerplekken gratis parkeren naast de deur.
Heerlijk gegeten! Personeel was op en top enthousiast en vriendelijk. Prijs is bovengemiddeld maar de kwaliteit is er ook naar! Heerijke cocktails van de bartender is ook een aanrader.
Super lief personeel buitenlandse jongen ongekend hoe hij ons in de watten legde !
Enkele weken geleden waren wij zeer positief na een bezoek aan The Harbour Club Vinkeveen, een reden om hier, op een voor ons zeer speciale avond, weer terug te komen. Maar deze keer hebben wij hier een hele vervelende avond gehad. De dame van de bediening is hier volledig verantwoordelijk voor. Ongeïnteresseerd, onbeleefd en doet echt alles fout wat je in die functie fout kan doen, maar loopt rond en bedient je met een enorme arrogante houding. Tevens vond deze dame het ook nog eens nodig om met ons een felle discussie aan te gaan. De manager heeft ons nog wel netjes een oplossing aangeboden, maar wat blijft is een hele nare ervaring en een rot avond. Jammer hoe 1 persoon onze avond verziekt, maar het ook verknalt voor haar attente en hardwerkende collega’s. Nog nooit zoiets meegemaakt.
Tweede kerstdag laatste shift hier gevierd met 11 personen. Geweldig! Super service, vriendelijk personeel, geweldig eten, top wijnen, champagne en cocktails! Desondanks dat het heel druk was werd het eten snel geserveerd. Onze gastvrouw naam vergeten!, deed het super leuk en met heel veel humor. Bedankt!
Leuke versiering met ballonen en een kaart voor felicitatie, jammer bij dessert geen kaarsje of iets. Merk dat Harbour club achter uit is gegaan, vroeger gezellige sfeer en druk, nu echt rustig en helemaal geen sfeer en tijd voor de gasten, wel jammer! Het blijft nog steeds overpriced en de bediening is erger achter uitgegaan, wel jammer! Eens in de zoveel tijd is het toch wel oké.. Parkeren: Parkeergelegenheid is prima.
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel! Ruime porties, maar dat mag ook wel voor de prijs die ze rekenen. Gelukkig hadden wij een cadeaubon waardoor we voor een zeer schappelijke prijs een prima avond hebben gehad! Enige kleine minpuntje was dat de bestelde drankjes niet heel snel gebracht werden. Voor de rest: aanrader!
Fantastisch...voorgerechten shared dining echt zalig!... Alleen hoofdgerechten vielen wat tegen. Heerlijke coqtails.. en de huis wijn is prima...
Tafel reserveren en voldoende tijd om uitgebreid te eten en drinken. Super lekkere kaart , vlees vis sushi Aanrader!
Gezellig restaurant met erg lekker eten. Gelegen op een erg mooie locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid